سلام
چه طوری بازی pes6 رو آنلاین بازی کنیم؟
یه کاری بکنید که ما بتونیم بازیش کنیم.
سلام
چه طوری بازی pes6 رو آنلاین بازی کنیم؟
یه کاری بکنید که ما بتونیم بازیش کنیم.
سلام.
من گافیکم geforce 8600 GT هست و روی high بازی میکنم چرا تصویر رگه رگه میشه؟ البته یکم هست معمولا روی خط وست زمین مشخصه.
اینا رو کدوم سایت میزاره؟
با uploadig چه جوری میشه دانلود کرد اخه لینک دانلود نداره؟
باعرض سلام وتشکر از راهنمایی شما
به گفته شما من بازی رو از کس دیگری هم گرفتم اما باز هم نشد.
شما یه لطفی کنید :اگه متونید این کرک رو برام بزارید ویا یه سایت برای دانلود کرک بهم معرفی کنید .......
و یا اگه یه راه دیگه ای هست ! لصفا منو راهنمایی کنید .
با تشکر
سلام
شما کافی فقط Directx 10 رو نسب برای راهنمایی اونی که داخل dvd هست
بعد از اون بازی بهتر می شه اگه این کار تاثیر زیادی نداشت بهتره از اخرین ورزن Directx 10 استفاده کنی.
تذکر:بهتره که از هر دو شون به همون ترتیب که گفتم استفاده کنی
موفق باشی
دوستان 2 تا سوال
چرا من در بازي صداي گزارشگر ندارم و فقط صداي تماشاگرها + بازي كن ها هست؟
چرا فقط تو بعضي صحنه ها تماشاگرها رو روي سكوها نشان مي دهد و روي بيشتر سكوها بدون تماشاگر هستم و درضمن تماشاگرها معمولاً پشت دروازه ها هستند؟
آيا اين مشكلات براي شما هم هست؟
اگر اينها غيرعادي هست چطوري بايد مشكلاتش را حل كرد؟
شما احتیاج به عوض کردن ویندوز دارین
شما از زمین های دیگه هم استفاده کنید اگه نشد ممکنه از ویندوزتون باشه
بود اما با ویندوز عوض کردم درست شد
Last edited by MORTAZA.2FUN; 28-12-2008 at 17:20.
سلام يه مسئله من دارم به انتهاي فصل 3 در bal ميرسم.2 فصل در تيم بيلبائو بودم و فصل دوم آقاي گل شدم.و در تيم منتخب سال قرار گرفتم.فصل 3 به بارسا اومدم و آقاي گل تمام جام ها هستم به نظرتون در انتهاي فصل بارسا رو ترك كنم يا بذارم اول بهترين بازيكن دنيا بشم بعد اين كار رو انجام بدم.ضمناً در قا اين پچ ليگ ايران رو دانلود كردم و 2 پوشه به نام kit meno داره اينها رو چكار كنم. كلي فايل بين هم داره .ضمناً اين فايل هاي .bin همه فيس هستند اين ها رو چجور به بازي اضافه كنيم.به ترتيب از PES2009_FACE001 تا 36 ، اينها 36 فيسي هست كه براش طراحي شده.هر كدوم 129 k حجم دارند.يه سوال ديگه يك فيس پك كريسمس از gaming access دانلود كردم. كه هر بازيكن به صورت جدا شامل`پوشه فيس كه در اون فايل A_Lennon face_963 و پوشه مو كه در اون A_Lennon hair_4555 و يك عكس به نام Sans titre-1 copie اين فيس ها رو كه براي بازيكن هاي مختلف به صورت جدا طراحي شده را چجوري به بازي اضافه كنم.تيم ملي هم ثابت هستم .بابا اين ترينر رو عشقه
اول جناب MORTAZA.2FUN چرا الا بختکی میگی ویندوز رو عوض کن ؟؟!!
اگه فقط صدای گزارشگر رو نداری به خاطر تنظیمات صداست چون اگه تنظیمات رو روی 5 اسپیکر تنظیم کرده باشی صدای گزارشگر از اسپیکر center میاد که اگه سیستم صوتی شما استریو باشه صدای گزارشگر رو ندارید و فقط کافیه صدا رو روی استریو بزارید شما گرافیک رو روی چه level ای گذاشتید ؟
سلام به همگی دوستان این تاپیک
اگه ممکنه چون صفحه ها تو این تاپیک خیلی زیاده پچها وفیس ها و... رو یا صفحشو بذاربد یا لینکشونو راستی اگه ممکنه صفحه ی مربوط به اموزش کیت سرور رو هم بذارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)