من هر دو سرویسو تست کردم سرعتشون برا من یکی بود و حدودا 220 تا 230 کیلوبایت ترنسفر میشد البته پورت من رو 2 مگ محدود شده نمیدونم اگه پورتو 4 مگ کنن فرقی بکنه یا نه!؟
من هر دو سرویسو تست کردم سرعتشون برا من یکی بود و حدودا 220 تا 230 کیلوبایت ترنسفر میشد البته پورت من رو 2 مگ محدود شده نمیدونم اگه پورتو 4 مگ کنن فرقی بکنه یا نه!؟
به همین خاطر از تبریزیا خوشم میاد![]()
تبریزیا کار خودشونو می کنن این مخابرات اورمیه س که خیلی خیلی بی عرضه و خاک برسر تشریف داره
البته تقصیر همشهری های ما هم هست که صداشون اصلا در نمیاد !!!
من خودم 5 سال تبریز زندگی کردم خیلی خیلی خوب میدونم علت اینکه اونجا همه چیز خوب و مرتب سرجاشه چیه و
برعکس اینجا چرا هرکی به هرکیه !!!
مردمی که صداشون درنیاد و مظلوم باشن سرشونو با پنبه میبرن که همین اتفاق داره میفته !!!
اسم نمیبرم یکی از بچه های تاپیک تبریز هست یعنی فقط کافیه یه ذره سرعتش یا پینگش اینور اونور بشه انقد زنگ زده به پشتیبانی
که از صداش میشناسنش و همیشه هم مشکلشو حل میکنن
کلا خجالت کشیدن و اینا باعث شده ما به اینروز بیفتیم
با عرض سلام به همه دوستان عزیز
وضعیت سرعت اینترنت متاسفانه مثل اینکه دیگه درست بشو نیست . این دو روز اخیر که دیگه واقعا جوری شده که ادم دلش نمیاد مودم رو روشن کنه . تست سرعت هم که الان گرفتم اصلا با وضعیت فعلی اینترنتی که دارم نمیخونه ( گوگل که بعضی ساعتها با https باز نمیشه باید اون s اضافیشو برداشت![]()
1 مگ محدود مخابرات ارومیه
![]()
آقا نگفتین اگه سرویس 1 یا 2 مگ گرفتیم میشه آنلاین تمدید کرد؟
دوست عزیز پس فک کردی اونروز واسه چی من اونطوری قاطی کرده بودم؟
متاسفانه 1مگ و 2مگ نه آنلاین فروخته میشن نه میشه آنلاین تمدیدشون کرد !!!![]()
سلام
اگه این روزها کسی بخواهد یک عکس در گوگل سرچ کنه اینطوریمیشه ( همه عکسها یه چیز رو نشون میده
![]()
) اینهم سندش :
1مگ مخابرات
شرق آمریکا
غرب آمریکا
Last edited by urumchi; 29-06-2013 at 19:47.
سلام سعید جان ظاهرا همه اش faster than هستانشاالله که برای وبگردی هم همینطور باشه اما ping همچنان بالاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)