سلام
ممکنه لطف کنید لینک سالم برای دانلود Follow Me car رو قرار بدید...
تو اینترنت هر چی گشتم نبود.
ممکنه لطف کنید لینک سالم برای دانلود Follow Me car رو قرار بدید...
تو اینترنت هر چی گشتم نبود.
------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا من این follow me car صفحه اول رو نصب کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد ... کار خاصی باید بکنم ؟
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
آقا این تکسچر رو باید چیکارش کنیم ؟ لطفا راهنمایی کن
سلام
توی Readme.txt توضیح داده ولی:
محتوای مخفی: طریقه نصب
Last edited by meys34; 14-05-2011 at 10:16.
به luck & unlock توجه کن ! موس رو رو دستگیره ی در نگه داشته بودم ، البته خود موس نیوفتاد دیگه
پ.ن: آقا محصولات دیگه ش رو از کجا دانلود کنیم ؟ همین دو مدل رو داره ؟؟؟! لینک بزارین بابا ، یعنی ایمان بیاورید مسلمانان![]()
آقا دستت درد نکنه
من یه 727 captainsim هم دارم ... میخواستم بدونم تکستچر iran air هست براش ؟
سلام
برای دانلود کردن این بازی کدوم نسخه جدیدتر و بهتره ؟
این رو پیدا کردم چطوره ؟
Microsoft Flight Simulator X Deluxe PC
آقا من پاکش کردم !MD11 رو ریختم ، 747 رو هم خراب کرد ..!
الان که جفتشون آنستال شدن ، براحتی و با تمام سرعت ، بدون حتی یک ذره مکث و ... اجرا میشه فلایت.!!
آقا اگه کسی نصبش کرده ، طریقه ی نصب و کرک MD11 رو آموزش بده ! من ریختم ، چون قبلش 747 رو ریخته بودم ، اونم بهم ریخت..! البته هواپیما هاش اضافه شد (MD11 رو میگم) ولی نه دیگه 747 تش کار کرد ، نه MD11 ش!!!
فکر کنم باید گرافیک سیستمم رو بالاتر بگیرم ! داش محمد رضا شما که تخصصت کامپیوتره ، یه راهنمایی می کنی ببینم چیکار کنم که وقتی 747 با MD11 رو میریزم(PMDG) و لــول مای ترافیکم رو هم تا آخر بزارم مشکلی برای اجرا نداشته باشم ؟؟؟!
من از هارد 320گیگ استفاده می کنم ، با رم 2 گیگ ، گرافیک 512 ! بچه ها گفتن ویندوزت رو یه بار تعویض کن یه نفس بکشه که عوض کردم و آش همون آشُ ، کاسه ام همون کاسه!!
این تکسچر ماهان رو هم طبق دستور دوستمون اجرا کردم ، ولی خوب چون MD11 رو ریختم همه چی به هم ریخته بود ، اونم اجرا نشد!!
![]()
شما لطف کن به من زنگ بزنید من تلفنی بهتر میتونم توضیح بدم اصلا من برنامه ای به اسم pmdg رو سیستمم نصب نیست من فقط از سایت pmdg 747 رو دانلود کردم همین دیگه هیچ چیزی رو دانلود نکردم مگه بغییر از pmdg747 چیز دیگه ای هم باید دانلود کرده باشم یا مثلا این 747 رو که دانلود کردم باید برنامه خاصی رو سیستمم باشه ؟ بخدا تو کف موندم شما یه لطف کن بهم زنگ بزن اصلا تک بده خودم زنگ می زنم 09394931500
بقول شاعر : بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند
چه عضوی بدرد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار
جون من یه تک بده ما رو از تو کفی و خماری در بیار قول میدم دوستای خوبی برا هم بشیم .
آقا سلام عرض میکنم ، بابا یکی به من کمک کنه من بلد نیستم محصولات pmdg رو نصب کنم md 11 رو و 747 رو دانلود کردم هر وقت می خوام نصبش کنم این پیغام رو میده آقا جون عزیزتون به من کمک کنید .
این پیغام رو میده :
![]()
اولا امضاء بنده را بخونید بد نیست
در مورد محصولات PMDG هیچگونه آپدیتی را چه از سایت خودش و چه از جای دیگر نصب نکنید چون یک بمب نرم افزاری دارد که پوشه های FSX را پاک میکند
وقتی 747 را نصب کنید پوشه PMDG اضافه خواهد شد
آقا داستان چیه ؟ من جدا جدا که نصب می کنم ، اجرا میشه ! الان 747 رو پاک کردم و MD11 رو ریختم که اتفاقاً کار کرد! فقط تنها مشکلش کرکشه! چون پنل و هیدرولیک یوک روشن نمیشن!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)