تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 521 اولاول ... 13413463503509510511512513514515516517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون و خانوما و دوستان گرامی!
    من تعجب می کنم واقعاُ !
    سوالی که توسط کسی جواب داده و هنوز سوال کننده اعلام نکرده که موفق به انجام کاری شده که بهش راهنمایی شده یا نه چرا چندین بار جواب می دید؟
    این نوع جواب دادنها تو فروم فقط باعث گمراهی شخص سوال کننده می شه و دوستان سعی کنید قبل از جواب دادن به سوالی ببینید که اون سوال پاسخ داده شده یا نه
    موفق باشید

2. 2 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من حدود یک سال و نیم پیش این گوشی گرفتم... از همون اول وقتی گوشی را روشن می کنم و وارد منو می شوم تاخیرب 5-6 ثانیه ای دارد. مشکل از کجاست آیا قابل حل است؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنونم از همه دوستان !
    باتری N82 کلآ مخصوص خودش هست یا یه نوع باتری هست که به چند نوع موبایل (از جمله N82) میخوره ؟
    بعد قیمت باتری اصل حدودآ چقدره ؟!

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

قیمت باتری اصل حدود10تومنه
    بله جدیدا باتری های اتمی امده که دوبرابرباتری های معمولی شارز نگه می داره و6ماهم ضمانت داره
    قیمت این ها هم8تا15تومنه

6. این کاربر از maziarzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه orkideh07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Esf

پيش فرض

سلام
    صفحه ال سی دی گوشیم شکسته یعنی یه قسمتش ترک خورده و اون قسمت سیاه شده ..میخوام ال سی دی رو تعویض کنم ولی نمیدونم چه ال سی دی واسه گوشیم خوبه که بعد از تعویض ال سی دی اصلش مشکل واسم پیش نیاد ..کسی میتونه در ان زمینه راهنماییم کنه؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    سلام
    من حدود یک سال و نیم پیش این گوشی گرفتم... از همون اول وقتی گوشی را روشن می کنم و وارد منو می شوم تاخیرب 5-6 ثانیه ای دارد. مشکل از کجاست آیا قابل حل است؟
    اگه فقط بلافاصله پس از روشن شده گوشی باشه طبیعیه. چون در اون هنگام سیستم عامل در حال بارگزاری داده های مورد نیازش هست. اگر هم نه... برای نمونه 5 دقیقه بعد، 1 ساعت بعد، 1 روز بعد هم همین جوریه، یه جای کار می لنگه. در اون صورت می بایست دست به دامن مستر ریست بشی

سلام
    صفحه ال سی دی گوشیم شکسته یعنی یه قسمتش ترک خورده و اون قسمت سیاه شده ..میخوام ال سی دی رو تعویض کنم ولی نمیدونم چه ال سی دی واسه گوشیم خوبه که بعد از تعویض ال سی دی اصلش مشکل واسم پیش نیاد ..کسی میتونه در ان زمینه راهنماییم کنه؟
    والا صفحه نمایش ها مارک ویژه ای ندارن! دو گونه صفحه نمایش داریم: اصل و غیر اصل. هر دوش ساخت چین هست ولی تفاوت در کیفیت و حتی کارایی به طور محسوسی وجود داره. صفحه نمایش های اصل هیچ مشکلی برای گوشی درست نمی کنه؛ اما صفحه نمایش های غیر اصل ممکنه در بایوس گوشی اختلال ایجاد کنه. خلاصه این که صفحه نمایش اصل بنداز
    حتما هم ببر نمایندگی خود نوکیا. هزینه صفحه نمایش اصل با تعویضش فکر نکنم از 50 تومان بیشتر بشه. تاکید می کنم ببر نمایندگی چون متاسفانه اکثر مغازه دار ها صفحه نمایش غیر اصل رو به جای اصل قالب می کنن و مشتری رو هم تلکه می کنن!

شاد باشین

9. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

دوستان یه مموری 8گیگ توشیبا دارم حالا میذارم تو گوشی میگه : memory card password
    جدیدا" اینطوری شده بعد از اینکه با رم ریدرِ خود ِ لپ تاپ به لپ تاپ وصلش کردم، در صورتیکه اصلا" پسوردی براش نذاشتم! پسوردهایی مثلِ 12345 - 00000 و ..... رو امتحان کردم ولی میگه درست نیست.
    حالا فرمت هم میخوام کنم اصلا" نمیشه و کلا" گوشی هنگ میکنه و باید خاموش روشن کنم.

چیکار کنم ؟
    درست میشه یا نه ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه مموری 8گیگ توشیبا دارم حالا میذارم تو گوشی میگه : memory card password
    جدیدا" اینطوری شده بعد از اینکه با رم ریدرِ خود ِ لپ تاپ به لپ تاپ وصلش کردم، در صورتیکه اصلا" پسوردی براش نذاشتم! پسوردهایی مثلِ 12345 - 00000 و ..... رو امتحان کردم ولی میگه درست نیست.
    حالا فرمت هم میخوام کنم اصلا" نمیشه و کلا" گوشی هنگ میکنه و باید خاموش روشن کنم.

چیکار کنم ؟
    درست میشه یا نه ؟
    برای پیدا کردن رمز مموری کارت اول از همه باید گوشیت را هـک کنی و بعد از اینکار توسط یک فایل منیجر که بهتره X-plore باشه وارد مسیر c:\sys\data میشی و فایلی به اسم mmcstore را پیدا می کنی و بعد روی فایل می ری و دکمه شماره 3 را می زنی و پسورد به این صورت قابل مشاهده می شه

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

برای پیدا کردن رمز مموری کارت اول از همه باید گوشیت را هـک کنی و بعد از اینکار توسط یک فایل منیجر که بهتره X-plore باشه وارد مسیر c:\sys\data میشی و فایلی به اسم mmcstore را پیدا می کنی و بعد روی فایل می ری و دکمه شماره 3 را می زنی و پسورد به این صورت قابل مشاهده می شه
    این روش رو دیده بودم.
    ولی گوشی بدون مموری با helloox -- نمیشه یعنی میشه اما helloox بدون ِ rompatcher نصب میشه و فایده ای نداره.

امروز هم چند تا تعمیرگاه رفتم اما گفتن باز نمیشه.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

این روش رو دیده بودم.
    ولی گوشی بدون مموری با helloox -- نمیشه یعنی میشه اما helloox بدون ِ rompatcher نصب میشه و فایده ای نداره.

امروز هم چند تا تعمیرگاه رفتم اما گفتن باز نمیشه.
    سلام مجیدجان
    شما رم رو با کامپیوتر هم فرمت کردی؟
    امتحان بکن باید جواب بده اگه نداد احتمالا مموری ایراد داره.راستی رو یه گوشی دیگه هم تست بکن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •