تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 1081 اولاول ... 134134635035095105115125135145155165175235636131013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این اسکن رو نمیشه غیرفعال کرد ؟!
    هارد رو خیلی مشغول میکنه ...
    یک سوال :

وقتی که من میخوام فایرفاکس رو اجرا کنم برنامه ای مربوط به یکی از افزونه هاش با نام Flashgot.exe اجرا میشه که هر دفعه توسط کسپر اسکن میشه و از سرعت اجرا چند ثانیه کم میکنه ... این رو به Trusted اضافه کنم و یا ?Exclusion

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ویندوز xp service pasck 3
    و هیچ نرم افزار امنیتی دیگه ای نصب نکردم
    ضمناً لایسنس من هم اورجینال هست که خریداری کردم
    آيا شما از آلوده نبودن سيستم خود مطمئن هستيد؟چند وقته كاسپر در سيستم شما نصبه؟آيا تابحال موفق به آپديت آنتي ويروس خود شده ايد؟

داره خودمونی میشه USB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام همیلتون عزیز راستش ویندوزم رو عوض کردم و متوجه شدم که سیستمم آلوده شده به یه تروجان .
    روی هیچ درایوی دابل کلیک نکردم و با استفتاده از explorer رفتم و فایل های مخرب رو پاک کردم بعد آنتی ویروس رو نصب کردم و لایسنس اصلی خودم رو بهش دادم یه مشخصات کلی با getsysteminfo خود کاسپر گرفتم و فرستادم برای سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خدایی عجب چیزی ساخته کاسپر هر جایی ار سیستم که مشکلی داشته باشه نشون میده . متوجه شم که بعضی از درایور ها رو باید بروز رسانی کنم
    اینم مشخصات سیستمم که کاسپر فهمید مشکل از چی هست
    کد:
    در کل بعد از اینکه آنتی ویروسم رو به روز کردم این رو پیدا کردم :
    2009/06/27 1216 ق.ظ Detected: Trojan-GameThief.Win32.Magania.birw J:\s.exe
    این ویروس نمیزاره آنتی ویروس آپدیت شه . وقتی قربانی روی درایوی دابل کلیک میکنه توی پنجره جدید محتویات درایو نشون داده میشه .
    وقتی قربانی میخواد به اینترنت وصل شه پیغام خطای 691 نشون میده .

خوشبختانه از اونجایی که من در تمام سرویس های آزمایشگاه های کاسپر عضو شدم این ویروس رو فرستادم و 1 ساعت بعد ساین ویروس رو برام فرستادن و تونستم ویروس رو کاملاً حدف کنم . البته باید بگم که قبل از اینکه پچ رو برام بفرستن خود کاسپر چون حالت Smart رو فعال کرده بودم ویروس تشخیص داد و قرنطینه کرد ویروس ها رو .

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

معرفی نرم افزار Getsysteminfo کاسپرسکی.
    این ابزار که با نسخه جدید کاسپر عمومی تر شد به کاربران این امکان رو میده تا بتونن از سیستم خود یه مشخصات کلی گرفته و به سایت
    کد:
    ارسال کنند تا مشخص شه که چی به سر کامپیوتر اومده .
    از خوبی های این نرم افزار میشه به موارد زیر اشاره کرد.
    1- مشخص کردن تمام فایل های در حال اجرا در پروسس و رم . (فوق العاده کار آمد برای کشف ویروس)
    2- نشون دادن مشخصات کلی سیستم
    3-مشخصات کلی سیستم عامل
    4-نشون دادن کل نرم افزار هایی که روی سیستم نصب شده (فوق العاده کار آمد برای کشف ویروس)
    5-نشون دادن پورت هایی که استفاده میشه در سیستم(فوق العاده کار آمد برای کشف ویروس)
    6-نشون دادن رویداد هایی که توسط سیستم اتفاق افتاده است
    7-نشون دادن نسخه درایور های سیستمی (در صورتی که نیاز به بروزرسانی باشه با توجه به مشخصاتی که ارسال شده برای سایت لینک نسخه جدید چیپ و درایور رو به شما میده تا درایورتون رو بروز رسانی کنید)
    8- نشون دادن کلید های رجیستری(فوق العاده کار آمد برای کشف ویروس)
    9-ارائه یک مشخصات کلی از سیستم (بجهت بروزرسانی و ارتقائ درایور ها و باگ های کشف شده در نرم افزار ها و درایورها)

دانلود نسخه 4 برای سیتم عامل های ویندوز XP , Vista ,Seven از لینک زیر:
    کد:

دانلود برای سیستم عامل های ویندوز 2000 ,NT ,98 از لینک زیر
    کد:
    طریقه کار کردن با نرم افزار :
    پس از دانلود نرم افزار رو اجرا کنید و بر روی دکمه Crate Report کلیک کنید صبر کنید تا ریپورت سیستم ساخته شه .
    بعد فایل با اسم GetSystemInfo_Computer_Name_Date_andTime
    که Computer name = اسم سیستم و نام کاربری ویندوزتون هست و Date and Time ساعت ساخته شدن فایل هست .
    بعد به سایت
    کد:
    مراجعه کنید و فایلی رو که ساخته شده رو دراونجا بارگذاری کنید . حجم این فایل زیر 100 کیلو بایت هست و بارگذاری اون چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه
    بعد مشخصات سیستم به شما داده میشه و مشخص میشه کجای سیستم مشکل داره و راه حل رو به شما میده
    ضمناً یه سیستم هوشمند هم داره که زیر بارگذاری فایل گذاشته نسبت به مشکلی که دارید فایل رو که آپلود کردید نشون میده راه حل رو
    Last edited by USB; 27-06-2009 at 10:30.

5. 2 کاربر از USB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

Infected: Trojan program Trojan-GameThief.Win32.Magania.avys K:\gi2ky.exe 106.3 KB

سلام این ویروس را کاسپر راحت میگیره ولی اگه ویروس رو دستگاه باشه نمیداره کاسپر آپدیت شه تا بگیرش یه removal میخام که این ویروس از بین بره سپس کاسپر آپدیت شه چه کار کنم/
    ضمنا به جز این ویروس یه سری دیگه نمیداره کسپر آپدیت شه این ویروسا رو چه جوری بگیریم؟

سلام من removal می خاستم اگه میشه راهنمایی کنید و اینکه وقتی کلا ویروس ها رم بکشی بازم تا نصب ویندوز بعدی کسپر آپدیت نمی شه میگم راهش چیه که درستش کنیم؟

7. این کاربر از h_radnoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

معرفی نرم افزار Getsysteminfo کاسپرسکی.
    این ابزار که با نسخه جدید کاسپر عمومی تر شد به کاربران این امکان رو میده تا بتونن از سیستم خود یه مشخصات کلی گرفته و به سایت
    کد:
    ارسال کنند تا مشخص شه که چی به سر کامپیوتر اومده .
    از خوبی های این نرم افزار میشه به موارد زیر اشاره کرد.
    1- مشخص کردن تمام فایل های در حال اجرا در پروسس و رم . (فوق العاده کار آمد برای کشف ویروس)
    2- نشون دادن مشخصات کلی سیستم
    3-مشخصات کلی سیستم عامل
    4-نشون دادن کل نرم افزار هایی که روی سیستم نصب شده (فوق العاده کار آمد برای کشف ویروس)
    5-نشون دادن پورت هایی که استفاده میشه در سیستم(فوق العاده کار آمد برای کشف ویروس)
    6-نشون دادن رویداد هایی که توسط سیستم اتفاق افتاده است
    7-نشون دادن نسخه درایور های سیستمی (در صورتی که نیاز به بروزرسانی باشه با توجه به مشخصاتی که ارسال شده برای سایت لینک نسخه جدید چیپ و درایور رو به شما میده تا درایورتون رو بروز رسانی کنید)
    8- نشون دادن کلید های رجیستری(فوق العاده کار آمد برای کشف ویروس)
    9-ارائه یک مشخصات کلی از سیستم (بجهت بروزرسانی و ارتقائ درایور ها و باگ های کشف شده در نرم افزار ها و درایورها)

دانلود نسخه 4 برای سیتم عامل های ویندوز XP , Vista ,Seven از لینک زیر:
    کد:

دانلود برای سیستم عامل های ویندوز 2000 ,NT ,98 از لینک زیر
    کد:
    طریقه کار کردن با نرم افزار :
    پس از دانلود نرم افزار رو اجرا کنید و بر روی دکمه Crate Report کلیک کنید صبر کنید تا ریپورت سیستم ساخته شه .
    بعد فایل با اسم GetSystemInfo_Computer_Name_Date_andTime
    که Computer name = اسم سیستم و نام کاربری ویندوزتون هست و Date and Time ساعت ساخته شدن فایل هست .
    بعد به سایت
    کد:
    مراجعه کنید و فایلی رو که ساخته شده رو دراونجا بارگذاری کنید . حجم این فایل زیر 100 کیلو بایت هست و بارگذاری اون چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه
    بعد مشخصات سیستم به شما داده میشه و مشخص میشه کجای سیستم مشکل داره و راه حل رو به شما میده
    ضمناً یه سیستم هوشمند هم داره که زیر بارگذاری فایل گذاشته نسبت به مشکلی که دارید فایل رو که آپلود کردید نشون میده راه حل رو
    ٱیا این ابزار ساخت خود کاسپر اسکای هست؟
    اگر اینطور هست میشه لطفا لینکیاز خود سایت کاسپر اسکای بدید که این ابزار رو ارائه و اون رو معرفی کرده باشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من removal می خاستم اگه میشه راهنمایی کنید و اینکه وقتی کلا ویروس ها رم بکشی بازم تا نصب ویندوز بعدی کسپر آپدیت نمی شه میگم راهش چیه که درستش کنیم؟
    سلام.
    آخرین ورژن کسپر 2009 (یعنی 8.0.0.506) بدون آپدیت، این ویروس رو میشناسه و از بین میبره.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ٱیا این ابزار ساخت خود کاسپر اسکای هست؟
    اگر اینطور هست میشه لطفا لینکیاز خود سایت کاسپر اسکای بدید که این ابزار رو ارائه و اون رو معرفی کرده باشه؟
    بله دوست عزیز این نرم افزار ساخته شده توسط شرکت کاسپرسکی میباشد
    جهت اطمینان بیشتر به بخش پشتیبانی سایت کاسپرسکی برید یا به لینک زیر:
    کد:

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این اسکن رو نمیشه غیرفعال کرد ؟!
    هارد رو خیلی مشغول میکنه ...

یا ?Exclusion
    این مربوط به گارد فعال کاسپر هست که خب اگر متوقف بشه دیگه گارد فعال نیست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا لینک آخرین ورژن Kaspersky را بزارید برای دانلود و لطفا لینک بیتا را ندهید و لطفا لینک اصلی را بدهید که بعدا بتوانیم کرکش هم بکنیم و لطفا بگید آیا وقتی آپ دیت کردیم میشود آپ دیت های که در کامپوتر است را به یک کامپوتر دیگر هم انتقال دهیم که دیگر نخواهیم این فایل ها را آپ دیت کنیم اگر میشود لطفا نحویه این کار را هم آموزش دهید
    ممنون
    خداحافظ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •