wow! دستت درد نکنه!
از اونجایی که با xml مشکل دارمباید یه چند ساعتی روش وقت بذارم!
wow! دستت درد نکنه!
از اونجایی که با xml مشکل دارمباید یه چند ساعتی روش وقت بذارم!
از فونت Tahoma استفاده کرده، فکر کنم تئوری font ها برا فارسی کردنن عمل کنه! :د ی
والا اصطلاح تئوری فونت رو من دارم برای اولین بار از شما میشنوم.. !!!!!!
آخرین ورژن نرمافزار WMDC رو برای ویندوز 7 نسخه 64 بیت می خواستم . از سایت مایکروسافت نباشه چون validate می خواد .
ضمن اینکه در حالت عادی وقتی گوشی رو به لپ تاپ وصل می کنه اررور می ده و درایور USB نصب نمیشه .
ممنون.
ما یه تئوری از خود در کردیم که اگر فونت فارسی توی پوشه ی windows\fonts بریزی و یه restart بزنی متون فارسی نمایش داده میشه![]()
سلام
ببين مگه 6.1 به كارت نمياد؟
اگه ميخواهي اينو بذارم
اره داداش ، بی زحمت همین رو لینک بده تا دانلود کنم .
لینکش از مایکروسافت اینه :
گویا نسخه 32 و 64 بیتی متفاوت هستند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما یه مشکل دیگه !
The Windows Mobile Device Center 6.1 is only supported on Windows Vista.
نمی دونم ! من واسه 7 می خوام ! مثل اینکه این ورژن ساپورت نمی کنه ...
خودم هم گیج شدم ! یه جای دیگه نوشته :
Windows Mobile Device Center system requirements
You can use Windows Mobile Device Center 6.1 with the following versions of Windows only:
Windows 7 Ultimate
Windows 7 Professional
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Starter
Windows Vista Ultimate
Windows Vista Enterprise
Windows Vista Business
Windows Vista Home Premium
Windows Vista Home Basic
Windows Server 2008
...
====
من رام Run Unoff ورژن 10 رو نصب کردم . کمی سرعتش پایین + اینکه چندان چنگی به دل نمی زنه ! رام جدید انرژی رو امتحان نکردی ؟ به این لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mohammad; 30-10-2009 at 12:20.
تو اونجايي كه من ميدونم همين ورژن رو 7 هم بايد كار بكنه
اره 32 و 64 فرق ميكنه
ويندوز شما 32 هست يا 64 بيتي؟
خب اگه منظورت اینه فقط واسه اطلاعات دادن میگم که این یک ترفند قدیمی هست و خیلی وقت پیش تو xda بیان شده اما چرا اینجا گفته نشده یا چرا من که میدونستم نگفتم دلیل داره .. دلیلش اینه که این ترفند واسه زبون های جنوب شرق آسیا خوب جواب میده و واسه ما که به اصطلاح الفبت داریم( زبون های عربی و فارسی منظورمه) درست جواب نمیده چون ما حروف جدا و پیوسته داریم و دیفالت زبان ما از راست به چپ هست و اگه از این ترفند استفاده بشه فقط حروف فارسی به ویندوز شناسونده میشن اما جدا جدا و از چپ به راست نمایش داره میشن.. امیدوارم توضیح من کامل بوده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)