تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 737 اولاول ... 13413463503509510511512513514515516517523563613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    با 4.5 تا 5 تومن به نظر شما چه ماشینی بگیرم بهتره که راه به راه نرم تعمیرگاه؟
    اردی پراید یا ماشین های خارجی مثل لنسر یا ریسر؟
    راستش بعضی ها میگن این ماشین های خارجی با 20 سال کارکرد باز هم خیلی به مراتب بهتر و کم خرج تر از اردی و پراید هست این حرف درسته یا نه ؟
    با این پول میشه یک لنسر تمیز gl پیدا کرد ؟اگه پیدا بشه اردی رو انتخاب کنم یا همین لنسر رو ؟
    بیشتر از این هم دیگه پول ندارم الکی نگید هیچکدوم رو نگیر برو 206 بگیر
    لطفا راهنمایی کنید با این پول بهترین گزینه کدومه ؟ ماشین خارجی یا داخلی

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام

یه ماشین بین 20 تا 30 میلیون میخواستم . سرعت خیلی مهم نیست
    راحتی و خانوادگی بودن و اینکه میخوام زیر پا بمونه و به این زودیا قصد عوض کردنش رو ندارم و خرجش به نسبت مناسب باشه(میدونم بالاخره خرج این ماشینا بالاس) .

آوانته و مگان فکر میکنم مناسب باشن. گزینه دیگه ای هست؟
    قیمتشون رو میشه بگید؟
    آوانته مدل 1387 قیمت 25000000 تومان دنده اتوماتیک
    مگان مدل 1389 قیمت 29000000 تومان
    زانتیا مدل 1385 قیمت 20000000 تومان مدل 1387 قیمت 23000000 تومان مدل 1386 قیمت 21000000
    ماکسیما مدل 1384 قیمت 24000000 تومان اتوماتیک مدل 1386 قیمت 27000000 تومان

البته قیمت ها حدودی هستن

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

یه سوال:
    تو ایران تو محدوده 12 - 15 میلیون کلا چه گزینه هایی موجوده؟
    منظورم اینه که هم راحت گیر بیاد، هم قطعاتش موجود باشه، هم تعمیرکارش و...!
    میتونی به ریو-405-سمند-206-L90-206 SD فکر کنی.

3. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من با این قیمت لنسر gl اصلا توصیه میکنم ارزوترین لنسر gl که سراغ دارم و ماشین سر پایی هم هستش هم از بدنه هم فنی سالمی داره 5.5 کمتر نمیشه ریسر الان بیشترشون داغون شدن ولی نومنه های تمیزش در این حدود هستش
    ولی مسله اینجاس که شما ماشین رو چقدر میخوایید نگه دارید فروش این ماشینا خیلی سخت شده با اینکه کیفیت خوبی دارن ولی خیلی هم دردسر دارن
    مثلا لوازم بدنه و اتاق خیلی سخت گیر میاد و شاید قیمتشون از یه موتور و گیربکس کاملشون بیشتر باشه
    البته لنسر کمی خوش لوازمتر هستش ولی ریسر من تا حالا بدون موردش رو کمتر دیدم
    با این پول پراید هاچبک 80 به بالا هم میشه خرید آر دی توصیه نمیشه چون ماشینی با توان پیکان ولی خرج پژو هستش و خیلی هم سنگین هستش واسه موتورش
    انتخاب از بین قدیمی ها با 5 تومن من لنسر رو توصیه میکنم
    بین ماشینهای مدل بالاتر پراید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من با این قیمت لنسر gl اصلا توصیه میکنم ارزوترین لنسر gl که سراغ دارم و ماشین سر پایی هم هستش هم از بدنه هم فنی سالمی داره 5.5 کمتر نمیشه ریسر الان بیشترشون داغون شدن ولی نومنه های تمیزش در این حدود هستش
    ولی مسله اینجاس که شما ماشین رو چقدر میخوایید نگه دارید فروش این ماشینا خیلی سخت شده با اینکه کیفیت خوبی دارن ولی خیلی هم دردسر دارن
    مثلا لوازم بدنه و اتاق خیلی سخت گیر میاد و شاید قیمتشون از یه موتور و گیربکس کاملشون بیشتر باشه
    البته لنسر کمی خوش لوازمتر هستش ولی ریسر من تا حالا بدون موردش رو کمتر دیدم
    با این پول پراید هاچبک 80 به بالا هم میشه خرید آر دی توصیه نمیشه چون ماشینی با توان پیکان ولی خرج پژو هستش و خیلی هم سنگین هستش واسه موتورش
    انتخاب از بین قدیمی ها با 5 تومن من لنسر رو توصیه میکنم
    بین ماشینهای مدل بالاتر پراید
    ممنون از پاسختون
    پس با 5 تومن لنسر تمیز گیر میاد ؟
    پس نظر شما هم رو لنسره ؟به نظر شما با اینکه حدود 20 سال کارکردن باز هم به هاچ بک ارجحیت داره ؟
    بعدش تو تبریز از کجا میتونم لنسر تمیز گیر بیارم ؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من خودم تا پای معامله یه لنسر رفتم
    ارجهیت این ماشینها برای من از نظر دوام هستش البته زمانی هم هاچبک مدل 78 داشتم که موتور و گیربکس اون خوشبختانه مگا موتور نبودن و کره ای کیا بودن
    لنسر gl به خاطر یک سری مزایا که شما در نظر ندارید خودب باشه
    مثلا ماشینی هستش که لوازم افتر مارکت زیادی توی بازار داره که با قیمت مناسبی میشه اون رو به Evo تبدیل کرد ولی برای مصرف روزمره هم ماشین کم مصرفی هستش ولی از نظر قطعات بدنه مشکلاتی دارن مثل پراید نیستن
    پراید بازار دست دوم به راهتری داره زودتر فروش میره لوازمش انوع و اقسام مختلفی داره
    بیشتر شهرها پیدا میشن و نگهداری آسونتری داره
    ولی لنسر یه مورد خاص هستش برای آدمی مثل من که به سختی ماشین رو میفروشه و بیشتر برای لذت رانندگی ماشین میرونم تا برای راه افتادن کارام .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا بنظرتون موسو كاركرده ارزش خريد داره؟ يعني قطعاتش هست؟ كلا چطور ماشيني هست 4 سيلندر دنده اي چند بخرم خوبه؟ دمتون گرم

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان عزیز سورن ELX در سبد فروش محصولات قرار گرفت.
    فروش فقط به صورت نقدی قیمت 18020000 تومان در رنگ های سفید-مشکی-نقراه ای-خاکستری
    تحویل 20 روزه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    می شه یکم در مورد سونا تا توضیح بدین البته دست دومش و اینکه فکر می کنین بزرگی سوناتا در کل مشکل سازه منظورم طول ماشین هستش یعنی واسه یه خانوم و با توجه به پیدا کردن جای پارک و تردد در کوچه های تنگ یکم سخت نیست من پشت سونا تا نشستم از نظر رانندگی باهاش اصلا مشکل ندارم ولی از اون جا که ماشین قبلیم گلف 92 بوده و یه ماشین کوچیک بوده به نظرتون با ابعاد این ماشین احتمال داره به مشکل بخورم ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان
    می شه یکم در مورد سونا تا توضیح بدین البته دست دومش و اینکه فکر می کنین بزرگی سوناتا در کل مشکل سازه منظورم طول ماشین هستش یعنی واسه یه خانوم و با توجه به پیدا کردن جای پارک و تردد در کوچه های تنگ یکم سخت نیست من پشت سونا تا نشستم از نظر رانندگی باهاش اصلا مشکل ندارم ولی از اون جا که ماشین قبلیم گلف 92 بوده و یه ماشین کوچیک بوده به نظرتون با ابعاد این ماشین احتمال داره به مشکل بخورم ؟

سلام.
    با توجه به اینکه شما از خودرویی کوچک پشت خودرویی به مراتب بزرگتر نشستید خوب این نیاز به کسب تجربه داره.
    مسلما برای کوچه های زیاد تنگ خودروهای بزرگ مشکل رو دارن.
    اصولا افراد به مراتب وقتی پشت خودروهایی مثل ماکسیما-سوناتا-کمری و ..........
    گوشه سپرها رو تو دور زدن یا پارک کردن میمالن و این نیاز به تمرین داره.
    شما چند وقت که با سوناتا رانندگی کنید و زوایای دیدتون رو بشناسید مشکلتون حل میشه.

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

با سلام خدمت تمامی دوستان

به یه مشاوره کوچیک احتیاج دارم .
    به نظرتون با 15 میلیون چه ماشینی بگیرم .

مصرف سوخت برام خیلی مهمه .

با تشکر از همه گی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •