تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 513 از 2403 اولاول ... 1341346350350951051151251351451551651752356361310131513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلامم یه سری از دوستام میخان واسه خونه داشنجویی adsl بگیرن مودم 3 یا 4 پورت هم داریم؟؟؟
    چرا نداریم ؟
    4پورت TP-LINK TD-8840
    4پورت وایرلس TD-8960N
    برای دانشجو ها همون TD-8840کفاف میکنه.
    قیمت 45 .با گارانتی تعویض
    با گارانتی شرکتی 42.
    Last edited by jabarsink2000; 19-07-2010 at 11:24.

2. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تمدید موقت دیگه چیه ؟! ...

میگم چند شبه دانلود شبانم قطع میشه ... مشکل از کجاست ؟!
    تو سایت crm اندیشه میشد تمدید موقت زد و تا 3 روز یا 300 مگ مجانی استفاده کرد که دیگه باطل شد زنگ زدم پرسیدم
    قبلاً به خاطر نوسان برق مدم ریستارت میکرد دانلود قطع میشد الان نمیدونم چرا قطع میشه البته دیشب خوب بود قطع نشد

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

گزینه تمدید موقت هست اما خاموشه
    همیشه اینطور بوده جز وقتی شارژت تموم میشه ویا منفی میشه روشن میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گزینه تمدید موقت هست اما خاموشه
    همیشه اینطور بوده جز وقتی شارژت تموم میشه ویا منفی میشه روشن میشه
    اولاً من دیشب شارژم تموم شد رفتم تو سایت تمدید موقت کار نمیکرد
    دوماً زنگ زدم خودشون گفتن تمدید موقت رو برداشتن
    حالا واسه شما downstream رو زیاد کم نکردن آوردن رو 1500 شاید تمدید موقت رو هم ور ندارن احتمالاً پارتیتون کلفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

]

خط 5 -512
    Last edited by kavehmech; 20-07-2010 at 14:15.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان. من قبلا هم یه سوال اینجا مطرح کردم که شما تا حدودی بهش جواب دادین. حالا یه بار دیگه مشکلم رو میگم و اینکه چه کارایی در موردش کردم.

من حدودا 15 روز پیش یه سرویس 128 از اندیشه گرفتم. انتظار داشتم مثل بقیه دوستام با سرعت حدود 60 دان کنم تا حداقل یه کم جای دانشگاه رو که دیگه تموم شد پر کنه.  اما اصلا سرعت اونجوری که انتظار داشتم نیست و نهایتا تا 20 بالا میره. تا حالا چندین بار با شرکت تماس گرفتم و حضوری رفتم. اونجا گفتن ممکنه سایتی که ازش دان میکنی ضعیفه که خوب من از Rapidbaz و Rapidpars بیشتر میگیرم هر چند سایتهای دیگه ای رو هم امتحان کردم که همشون همین سرعت بود. گفتن شاید از تلفن باشه که اون رو چک کردیم و مشکلی نداشت و حتی چند تا از همسایه هامون هم دارن بدون مشکل استفاده میکنن. انواع دانلود منیجرها رو امتحان کردم و حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی هیچ فایده ای نداره. آخرین بار هم که باهاشون تماس گرفتن یه جوری صحبت کرد که دلم میخواست برم همون جا و خرخره اش رو بجویم. یارو بهم گفت شما با 128 به طور طبیعی باید با 16 بزنید اما ما چون Share کردیم و dedicate نیست (خیلی لطف کردن) مشترکا میتونن از سرعت 60 لذت ببرن و یه جورایی گفت همینه که هست.
    حالا من میخوام ازتون بپرسم اقدام دیگه ای هست که بشه انجام داد؟ آیا دلیل دیگه ای برای این کمبود سرعت به جز بالاییها هست؟ 
    در ضمن من لاهیجانم و Downstream من 572 هست
    ضمنا این رو هم بگم که تو این 15 روز فقط یه روز اونم 4-5 ساعت سرعت دانلودم بین 60-70 بود

از اینکه اینجا این سوال طولانی رو پرسیدم معذرت میخوام و بابت راهنماییهاتون پیشاپیش ممنون

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اولاً من دیشب شارژم تموم شد رفتم تو سایت تمدید موقت کار نمیکرد
    دوماً زنگ زدم خودشون گفتن تمدید موقت رو برداشتن
    حالا واسه شما downstream رو زیاد کم نکردن آوردن رو 1500 شاید تمدید موقت رو هم ور ندارن احتمالاً پارتیتون کلفته
    تو چه خوب یادت مونده
    نترس ماله منم شبا از 80 بیشتر نمیشه
    فقط روزا بالاست
    پارتی هم ندارم

*****. اما اصلا سرعت اونجوری که انتظار داشتم نیست و نهایتا تا 20 بالا میره. تا حالا چندین بار با شرکت تماس گرفتم و حضوری رفتم. اونجا گفتن ممکنه سایتی که ازش دان میکنی ضعیفه که خوب من از Rapidbaz و Rapidpars بیشتر میگیرم هر چند سایتهای دیگه ای رو هم امتحان کردم که همشون همین سرعت بود. گفتن شاید از تلفن باشه که اون رو چک کردیم و مشکلی نداشت و حتی چند تا از همسایه هامون هم دارن بدون مشکل استفاده میکنن. انواع دانلود منیجرها رو امتحان کردم و حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی هیچ فایده ای نداره. آخرین بار هم که باهاشون تماس گرفتن یه جوری صحبت کرد که دلم میخواست برم همون جا و خرخره اش رو بجویم. یارو بهم گفت شما با 128 به طور طبیعی باید با 16 بزنید اما ما چون Share کردیم و dedicate نیست (خیلی لطف کردن) مشترکا میتونن از سرعت 60 لذت ببرن و یه جورایی گفت همینه که هست.
    حالا من میخوام ازتون بپرسم اقدام دیگه ای هست که بشه انجام داد؟ آیا دلیل دیگه ای برای این کمبود سرعت به جز بالاییها هست؟
    ضمنا این رو هم بگم که تو این 15 روز فقط یه روز اونم 4-5 ساعت سرعت دانلودم بین 60-70 بود
    شما
    Downstream
    پایینه اما سرعت شما باید به 60 برسه البته در اصل 70.1 اما خوب هیچ وقت به حد اکثر نمیرسه
    و اینکه Rapidbaz و Rapidpars سایت خوبی واسه دانلود نیست شما از
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک دانلود مستقیم (اونایی که با
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شروع میشه) دانلود کن هر چی بود ببین به سرعت مورد نظر میرسی یا نه
    اینم بگم
    Downstream اکثرا مشتریا رو 1077 هست که معولا سرعتشون طرفای 100 میچرخه

9. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان. من قبلا هم یه سوال اینجا مطرح کردم که شما تا حدودی بهش جواب دادین. حالا یه بار دیگه مشکلم رو میگم و اینکه چه کارایی در موردش کردم.

من حدودا 15 روز پیش یه سرویس 128 از اندیشه گرفتم. انتظار داشتم مثل بقیه دوستام با سرعت حدود 60 دان کنم تا حداقل یه کم جای دانشگاه رو که دیگه تموم شد پر کنه.  اما اصلا سرعت اونجوری که انتظار داشتم نیست و نهایتا تا 20 بالا میره. تا حالا چندین بار با شرکت تماس گرفتم و حضوری رفتم. اونجا گفتن ممکنه سایتی که ازش دان میکنی ضعیفه که خوب من از Rapidbaz و Rapidpars بیشتر میگیرم هر چند سایتهای دیگه ای رو هم امتحان کردم که همشون همین سرعت بود. گفتن شاید از تلفن باشه که اون رو چک کردیم و مشکلی نداشت و حتی چند تا از همسایه هامون هم دارن بدون مشکل استفاده میکنن. انواع دانلود منیجرها رو امتحان کردم و حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی هیچ فایده ای نداره. آخرین بار هم که باهاشون تماس گرفتن یه جوری صحبت کرد که دلم میخواست برم همون جا و خرخره اش رو بجویم. یارو بهم گفت شما با 128 به طور طبیعی باید با 16 بزنید اما ما چون Share کردیم و dedicate نیست (خیلی لطف کردن) مشترکا میتونن از سرعت 60 لذت ببرن و یه جورایی گفت همینه که هست.

از اینکه اینجا این سوال طولانی رو پرسیدم معذرت میخوام و بابت راهنماییهاتون پیشاپیش ممنون
    اگه سرویس 128 نامحدود داشته باشی معمولا سرعت در حد ستاندارد و حول و حوش 20 هستش
    صرفا سرویس های محدود سرعت دانلودشون بیش از حد استاندارد هستش
    البته شاید در شهر لاهیجان سرعت سرویسهای محدود فرق داشته باشه

11. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من حدودا 15 روز پیش یه سرویس 128 از اندیشه گرفتم. انتظار داشتم مثل بقیه دوستام با سرعت حدود 60 دان کنم تا حداقل یه کم جای دانشگاه رو که دیگه تموم شد پر کنه. اما اصلا سرعت اونجوری که انتظار داشتم نیست و نهایتا تا 20 بالا میره. تا حالا چندین بار با شرکت تماس گرفتم و حضوری رفتم. اونجا گفتن ممکنه سایتی که ازش دان میکنی ضعیفه که خوب من از Rapidbaz و Rapidpars بیشتر میگیرم هر چند سایتهای دیگه ای رو هم امتحان کردم که همشون همین سرعت بود. گفتن شاید از تلفن باشه که اون رو چک کردیم و مشکلی نداشت و حتی چند تا از همسایه هامون هم دارن بدون مشکل استفاده میکنن. انواع دانلود منیجرها رو امتحان کردم و حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی هیچ فایده ای نداره. آخرین بار هم که باهاشون تماس گرفتن یه جوری صحبت کرد که دلم میخواست برم همون جا و خرخره اش رو بجویم. یارو بهم گفت شما با 128 به طور طبیعی باید با 16 بزنید اما ما چون Share کردیم و dedicate نیست (خیلی لطف کردن) مشترکا میتونن از سرعت 60 لذت ببرن و یه جورایی گفت همینه که هست.

مگه میشه همسایه آدم سرعتش بالا باشه خودش سرعتش پایین باشه پس مشکل از داخل خونست
    به سیم تلفنتون اسپلیتر وصله؟
    تا حالا اون سایتایی که دوستات با سرعت بالا ازش دانلود میکنن امتحان کردی؟
    مودمت مشکل نداره؟(اگه میتونی با مدم یکی از دوستات یه تست بکن)
    اینا چیزایی بود که فعلاً به ذهن من میرسه

تو چه خوب یادت مونده
    نترس ماله منم شبا از 80 بیشتر نمیشه
    فقط روزا بالاست
    پارتی هم ندارم
    mtx جان شوخی میکنما ناراحت نشی
    Last edited by mehdihamed; 21-07-2010 at 00:32.

13. 2 کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مگه میشه همسایه آدم سرعتش بالا باشه خودش سرعتش پایین باشه پس مشکل از داخل خونست
    به سیم تلفنتون اسپلیتر وصله؟
    تا حالا اون سایتایی که دوستات با سرعت بالا ازش دانلود میکنن امتحان کردی؟
    مودمت مشکل نداره؟(اگه میتونی با مدم یکی از دوستات یه تست بکن)
    اینا چیزایی بود که فعلاً به ذهن من میرسه
    به تلفن اسپلیتر وصله. تا حالا به تعویض مودم فکر نکرده بودم. باید اینم امتحان کنم.

یه سوال دیگه که دارم اینه که هیچ بخشی از این سرویس به مخابرات ربط داره مثلا اینکه اونا تو مخابرات یه اشتباهی کرده باشن؟
    از همه دوستان ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •