تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 2376 اولاول ... 1341346350350951051151251351451551651752356361310131513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

نظري جويباري در گفت و گو با فارس:

پورحيدري يا منصوريان جانشين قلعه نويي نمي‌شوند

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تغيير در كادر فني استقلال شايعه است و مربيان كنوني همچنان به كار خود ادامه مي دهند.

علي نظري جويباري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هيچ تغييري در كادر فني ايجاد نخواهد شد و اين كه گفته مي شود هيئت مديره خواستار تغيير دستياران سرمربي شده نيز درست نيست، زيرا اگر بخواهيم مي توانيم به هر مربي كه مورد نظر نباشد بگوييم ديگر به استقلال نيايد.
    سرپرست استقلال در خصوص ديدار با استقلال اهواز در ورزشگاهي به غير از ورزشگاه آزادي گفت: فقط در ورزشگاه آزادي به ميدان مي رويم چون براي هر مسابقه ده ميليون تومان اجاره مي دهيم. تا اين لحظه نيز در خصوص تغيير محل ورزشگاه مسابقه با استقلال اهواز به ما خبري نداده اند.
    بر خي منابع خبري مدعي هستند عليرضا منصوريان يا منصور پورحيدري جانشيتن امير قلعه نويي مي شوند كه سرپرست استقلال اين شايعات را تكذيب كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سخنى با اعضاى غيرفوتبالى هيأت مديره استقلال
    به مورينيو هم يك فصل كامل وقت نمى دهند چه برسد به قلعه نويى
    اظهار نظرهاى اعضاى هيأت مديره استقلال در مورد حمايت از امير قلعه نويى در نوع خود جالب است. آنها مى گويند قلعه نويى حتى اگر نتيجه نگيرد يك سال فرصت دارد و بى انصافى است كه ما با ۵ بازى او را محاكمه كنيم. البته در اينكه بعد از ۵ هفته نبايد از يك مربى انتقاد كرد و به او اولتيماتوم داد شكى نيست و ما هم عقيده داريم امير حداقل بايد يك نيم فصل (۱۷ هفته) فرصت داشته باشد اما اينكه مى گويند او حداقل يك فصل كامل فرصت دارد اصلاً منطقى نيست و حتى به آلكس فرگوسن و مورينيو هم يك سال را با قاطعيت مهلت نمى دهند. در اين مورد ذكر چند نكته ضرورى است:
    ۱- يك فصل كامل ۳۴ هفته است. طبعاً مربى تيمى كه به فرض ۲۰ هفته يا ۲۵ هفته نتيجه نگيرد، نمى تواند در هفته هاى پايانى هم معجزه كند و ماندن او هم عقلانى نيست.
    ۲- اين يك فصلى كه مديران استقلال مى گويند، شامل جام حذفى و ليگ قهرمانان آسيا هم مى شود. طبعاً اگر امير در ليگ نتيجه نگيرد، منطقى نيست كه در آسيا هم سرمربى استقلال باشد.
    ۳- به فرض اگر قلعه نويى دربى را بد ببازد آيا باز هم جايگاه سابق را خواهد داشت؟ بديهى است كه در آن صورت حتى تماشاگران هم كادر فنى را حمايت نمى كنند.
    ۴- حجازى فصل گذشته دربى را نباخت (و اتفاقاً استقلال در دربى رفت خوب كار كرد) اما بعد از ۱۳ هفته در حالى كه استقلال ششم بود حجازى مجبور به جدايى محترمانه شد. البته ما قبول داريم كه استقلال زمان حجازى خوب بازى نمى كرد و كمتر كسى به آينده آن تيم اميدوار بود.
    ۵- اينكه مديران استقلال از كادرفنى حمايت مى كنند خيلى خوب است اما اين حمايت بايد منطقى باشد. نكته ديگر اينكه تناقض در رفتار مديران استقلال مشهود است. فتح الله زاده روزى مى گفت هر كس مى خواهد حجازى را بركنار كند ابتدا بايد مرا بركنار كند و نفريه هم مدام اولتيماتوم مى داد و...
    اما امروز خط مشى مديران استقلال كاملاً عوض شده است. اگر آنها حداقل يك نيم فصل به حجازى فرصت مى دادند، مى شد پذيرفت كه تصميم بگيرند به قلعه نويى هم يك سال مهلت بدهند اما وقتى حجازى ۱۳ هفته فرصت داشته، فرصت يك ساله به قلعه نويى منطقى نيست. حتى مديران اينتر هم نمى توانند با قاطعيت بگويند مورينيو تحت هر شرايطى تا پايان كالچو در اين تيم مى ماند اما مديران استقلال اين لطف را در حق قلعه نويى انجام مى دهند.
    •••
    حمايت مديران از كادر فنى همواره بايد با منطق همراه باشد. چند سالى مى شود كه مديران ما مثل مديران تيم هاى عربى خيلى سريع مربيان را عوض مى كنند كه اين روش پسنديده نيست اما به هر حال در مورد استقلال بايد پذيرفت كه عملكرد اين تيم در ۵ هفته اخير بسيار ضعيف بوده و استقلال در اين مدت بدترين نتايج تاريخ خود را كسب كرده است. كسب ۳ شكست در ۵ هفته و تنها يك پيروزى در هفته اول نشان مى دهد كه امسال استقلال مشكلات عديده اى دارد و كار قلعه نويى بسيار سخت است. به هر حال بايد پذيرفت كه همه، نتايج او را با حجازى و كريمى مقايسه مى كنند. او آمد تا كارى كه آنها نتوانستند انجام بدهند به سرانجام برساند اما تا اينجا حتى بدتر از حجازى و كريمى نتيجه گرفته و نتوانسته انتظارات را برآورده كند. نكته اينجاست كه قلعه نويى تا به امروز ۲ بازى كركرى را هم به مظلومى و كريمى باخته و در واقع هر ۳ ديدارى كه خارج از خانه بوده را واگذار كرده است. البته هنوز فرصت زيادى باقى است اما اگر اين روند ادامه داشته باشد مردم حمايت چشم بسته هيأت مديره از قلعه نويى را نمى پذيرند و از خود مى پرسند چرا هيأت مديره قلعه نويى را نسبت به مربيان قبلى به چشم ديگرى نگاه مى كند؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

چرا مرفاوى و ورمزيار با هم درگير شدند؟
    در يك صحنه سياوش اكبرپور خطاى آشكارى را بر روى حميد سرآبادانى بازيكن تيم صباباترى انجام داد. خطايى كه خيلى ها فكر مى كردند، با حداقل جريمه يك كارت زرد از سوى خداداد افشاريان رو به رو شود. حتى خيلى هاى ديگر به دليل شدت خطا او را مستحق دريافت كارت قرمز مى دانستند اما داور به سادگى از كنار آن گذشت و دستور به ادامه بازى داد. در همين لحظه صادق ورمزيار كمك مربى تيم صباباترى و همبازى سابق صمد مرفاوى به كنار زمين آمد تا مطلبى را به خداداد افشاريان بازگو كند كه ناگهان صمد مرفاوى ، صادق ورمزيار را مورد انتقاد قرار داد و حرفهايى را نثار او كرد. بعد از اين اتفاق و با وساطت مسئولان تيم صباباترى ، صادق ورمزيار به سوى نيمكت ذخيره ها راهنمايى شد اما مرفاوى دست بردار نبود و كسى هم در تيم استقلال وجود نداشت كه بخواهد جلوى او را بگيرد. صمد همينطور مشغول بيان حرفهاى خود بود و به سوى نيمكت صباو صادق ورمزيار يورش مى برد كه ناگهان خداداد افشاريان آن صحنه را ديد و هر ۲ مربى را از زمين يادگار امام اخراج كرد. اتفاقى كه براى خيلى ها انجام آن باور كردنى نبود. راستى مگر چه اتفاقى افتاده بود كه همبازيان ديروز اينگونه مى خواستند به جان هم بيفتند؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اين خارجى هاى به درد نخور...
    چرا قلعه نويى امثال عليزاده و برهانى را حفظ كرد؟
    بيش از يك ماه از شروع ليگ مى گذرد اما استقلالى ها كماكان در حال آزمايش نفرات مختلف هستند وروزى نيست كه در تمرينات اين تيم چشممان به جمال چند بازيكن تستى روشن نشود. از محمد كلوكاى ساحل عاجى كه گفته مى شد رفيق دروگباست! گرفته تا ژائو توماس پرتغالى كه ۳۳ سن داشت و معلوم نبود چرا تا اين موقع از فصل با هيچ تيم پرتغالى توافق نكرده و سر از استقلال درآورده بود احتمالاً ايشان هم از بچگى استقلالى بودند اما به هر حال او هم به توافق نرسيد و رفت. قلعه نويى مى توانست اين مهاجمان خارجى را قبل از ليگ تست كند تا اين همه دردسر هم درست نشود. بعد از حضور مهاجم پرتغالى (توماس) كار به جايى كشيد كه چند بازيكن استقلال مصاحبه كرده و علناً گفتند كه جذب مهاجم خارجى روحيه ما را پايين آورده است! البته بگذريم كه آنها وقتى روحيه هم داشتند كار خاصى نمى كردند و حداقل اينكه بيلان گلزنى خوبى نداشتند. مهاجمان استقلال با گذشت ۵ هفته از ليگ فقط يك گل زده اند كه آمار بسيار ضعيفى است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جولانگاه بازيكنان تستى
    اينكه جذب مهاجم خارجى در اين مقطع از فصل كار درستى است يا نه، مقوله اى است كه ما قبلاً به آن پرداخته ايم اما حرفمان اين است كه باشگاه بزرگى مثل استقلال نبايد تبديل به محل برو بيا شود. اين مسأله قبل از هر چيز اعتبار استقلال را زير سؤال مى برد و مثل اين مى ماند كه به فرض هر روز يك بازيكن ايرانى در تمرينات اوساسوناى اسپانيا شركت كند. سران اين باشگاه اسپانيايى استعداد شجاعى را در بازى هاى ملى ديدند و وقتى مسعود به اسپانيا رفت ديگر تست فنى نداد اما اينجا تمرينات استقلال تبديل شده به محلى براى بازيكنان تستى و طبعاً با اين قبيل حركات اعتبار باشگاه استقلال زير سؤال مى رود. حالا بگذريم كه استقلال خاطره خوشى از خارجى ها ندارد. همين امسال آنها جان واريو را گرفتند كه تا حالا جواب نداده. از طرفى در همين بازى با صباباترى كه بالاخره اكبرپور يك گل زد بازهم مهاجمان استقلال ،۴ ۵ فرصت خوب را هدر دادند تا اين سؤال به ذهن برسد كه چرا قلعه نويى در فصل نقل و انتقالات امثال برهانى،عليزاده و... را حفظ كرد و چرا هنوز نتوانسته از نفراتى كه در اختيار دارد به خوبى بازى بگيرد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نمى دانم چه كسانى بودند كه به اتوبوس ما حمله كردند
    قلعه نويى: باز هم مى گويم استقلال قهرمان است!

امير قلعه نويى سرمربى استقلال تهران اين روزها مورد انتقاد كارشناسان است. قلعه نويى نمى داند چاره تيمش چيست و مقابل منتقدان جواب قانع كننده اى ندارد. حرف مشترك سرمربى استقلال در بين همه حرف هايش اين است كه زمان لازم دارد و هواداران نبايد به دليل كسب ۳ باخت در مجموع ۵ بازى از وى دلخور باشند. امير قلعه نويى سرمربى استقلال در گفت وگويى كه با ابرار ورزشى داشت به برخى از سؤالات ما پاسخ داد كه ماحصل اين گپ و گفت را مى خوانيد.
    •استقلال قلعه نويى چه زمانى از اين روند خارج مى شود؟
    - من نيازمند به زمان دارم، اين ها كه مى گويم بهانه نيست، من هنوز هم به قهرمانى استقلال اعتقاد دارم چرا كه توانايى بازيكنانم را مى دانم. شما نگاه كنيد استقلال نسبت به سال پيش تغييرات فراوانى كرده است و خيلى از بازيكنان ما تغييركرده اند.تيم ما براى آماده سازى ديرتر از همه كارش را شروع كرد و بازيكنان كليدى ما هم يك هفته مانده به ليگ خودشان را به اردو رساندند. اما با تمام اين اوصاف استقلال در هر ۵ بازى كه انجام داده توانسته برترى محسوسى مقابل رقبا از لحاظ خلق موقعيت و صاحب توپ بودن داشته باشد. چرا كسى اين ها را نمى بيند.
    • شما مدعى هستيد در تيم نا هماهنگى هست و هنوز تركيب اصلى تيمتان را نشناخته ايد تا چه زمانى اين مشكل هست؟
    - من بازيكنانى دارم كه بيشترشان در بهترين وضعيت بدنى قرار دارند، از كسى ناراضى نيستم و اعتقاد دارم آنها شرايط استقلال را آنقدر درك مى كنند كه كم كارى نكنند. آنها خيلى به هم از لحاظ فنى نزديك هستند و انتخاب بازيكن براى قرار گرفتن در تركيب خيلى سخت است. آنها انگيزه بالايى دارند و من از تلاش آنها راضى هستم.
    • من مقصر هستم! اين جمله شماست يا بيشتر يك شعار است كه منتقدان را ساكت كند؟
    - من اهل شعار نيستم و تا به حال اين موضوع را به خيلى ها ثابت كرده ام من زمان مى خواهم، مقصر ناكامى هاى استقلال من هستم اما با قاطعيت مى گويم كه تيم من توانايى فرار از بحران ها را دارد.
    • آيا از كار مهاجمان تيم راضى هستيد؟
    - آنها تلاش مى كنند اما آنقدر استرس دارند كه سخت ترين راه را براى گل زدن انتخاب مى كنند. ما بهترين مهاجمان ايران را داريم اما تا زمانى كه آنها خودشان را باور نكنند اين مشكل هست. من قطعاً باتوجه به اينكه تيم به گل نمى رسد از كار مهاجمان راضى نيستم، آنها بايد بيشتر دقت كنند. شما نگاه كنيد هر كدام از مهاجمان ما خود به تنهايى مى توانند گلزن اول يك باشگاه باشند اما در استقلال به دليل حساسيت بالايى كه هست نتوانسته اند از توانايى خود استفاده لازم را ببرند.
    • با ادامه اين روند امير قلعه نويى استعفا مى دهد؟
    - من سرباز استقلال هستم، آمده ام كه خدمت كنم و باعث سرافرازى استقلال و هواداران شوم. نه به اين جايگاه چشم دارم و نه خودم را وارث سرمربيگرى استقلال مى دانم، تا زمانى كه احساس كنم مى توانم به استقلال كمك كنم در اين تيم خواهم ماند.من كار خيلى سختى دارم. آن دفعه كه قهرمان شديم، ۳ سال فرصت داشتم اما حالا بايد در عرض يك سال اين كار را انجام دهم و قطعاً بايد براى قهرمانى در آسيا هم آماده شويم. اين پتانسيل در استقلال هست اما بايد زمان داشته باشيم، بايد تيم آرامش فكرى داشته باشد. من مقصر ناكامى هاى استقلال هستم اما برويد فيلم بازى ها را ببينيد ما در هر بازى بيش از ۱۰ موقعيت گل داريم و كمترين استفاده را از آنها مى بريم. اگر اين مشكل حل شود خيلى از مشكلات ما حل مى شود.
    • خيلى ها اعتقاد دارند مسائل مالى در روند تيم تاثيرگذاشته است آيا اين موضوع را قبول داريد؟
    - نمى توانم اين موضوع را دليل اصلى ناكامى بدانم چرا كه مشكلات مالى هميشه هست اما من مسئول مشكلات مالى نيستم و بارها از مسئولان خواستار حل اين مشكلات شدم. اين تيم مديرعامل و هيأت مديره دارد و در مورد مسائل مالى آنها بايد جوابگو باشند. هنوز بيشتر بازيكنان ما طلب هاى فصل قبل خودشان را نگرفته اند. اين مشكلات قطعاً با پيگيرى هاى مسئولان تيم حل خواهد شد.
    • در مورد درگيرى هايى كه بعد از بازى به وجود آمد حرفى نداريد؟
    - چه حرفى مى توانم بزنم، آنها دشمن استقلال هستند و هر جا كه بتوانند براى صدمه زدن به استقلال تلاش مى كنند. من از ليدرهايمان متشكرم كه صبور بودند و به اين ماجرا بيشتر دامن نزدند. نمى دانم آنها چه كسانى بودند اما حتم دارم كه با قصد قبلى به سمت اتوبوس بازيكنان ما حمله ور شده بودند. اميدوارم از اين پس با امنيت بيشترى تيم ما مواجه شود. بازيكنان ما در زمين مسابقه هم امنيت نداشتند و نمى توانستند اوت پرتاب كنند. در آزادى كجا اين مسائل اتفاق مى افتد؟
    • حرف آخر؟
    - من براى ماندن در استقلال تلاش نمى كنم، من براى موفق كردن استقلال تلاش مى كنم و روزى كه احساس كنم استقلال از اين تلاش بهره اى نمى برد اين تيم را ترك مى كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در تمرين ديروز رخ داد
    گلزنى ۷ استقلالى بعد از شكست مقابل صباباترى
    ت
    مرينات تيم استقلال تهران روز گذشته در زمين شماره ۲ آزادى دنبال شد و بازيكنان زير نظر امير قلعه نويى تمرينات خود را دنبال كردند. در اين تمرين ابتدا همه بازيكنان نزديك به ۱۰ دقيقه به حرف هاى قلعه نويى گوش دادند و پس از آن به دويدن دور زمين و انجام كارهاى كششى و نرمشى مشغول شدند. در پايان بازيكنان به ۲ دسته تقسيم شدند. بازيكنان اصلى براى رفع خستگى به استخر و سونا رفتند و بازيكنان ذخيره در قالب ۲ تيم زردو آبى به فوتبال پرداختند. در اين بازى بابازاده و فكرى براى تيم زرد به ميدان رفتند. لازم به ذكر است در اين بازى ميثم منيعى، فرهاد مجيدى و على عليزاده براى تيم زرد، احمد خذيراوى، آرش برهانى، هاشم بيك زاده و جان واريو براى تيم آبى گلزنى كردند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بابازاده: حضور طالب لو در تيم ملى به استقلال ضربه زد
    حميد بابازاده مربى دروازه بانان تيم استقلال طى اظهار نظرى گفت: وقتى تيمى با ۳ گل مى بازد به طور يقين كل تيم و دروازه بان مقصر هستند. وحيد طالب لو نيز در اين ناكامى سهيم است.وى افزود: مساله اى كه كادر فنى را نگران مى كرد شرايط تمرينى وحيد طالب لو طى ۲ هفته حضورش در تمرينات تيم ملى بود كه متاسفانه همين مساله به ما ضربه زد. مربى دروازه بانان استقلال در پاسخ به اين سوال كه از ۳ گل دريافتى اين تيم ۲ گل با شوت از راه دور بازيكنان صبا به ثمر رسيد آيا روى اين مساله تمرين نشده بود، گفت: از شرايط تمرين وحيد طالب لو طى ۲ هفته گذشته آگاهى نداشتم و اين بازيكن قبل از مسابقه با صبا باترى فقط يك جلسه تمرين با ما انجام داده بود و با همين يك جلسه مقابل صباى قم به ميدان رفت.بابازاده افزود: به هر حال وقتى تيمى موقعيت سازى مى كند و نمى تواند از اين فرصت ها استفاده كند ناخودآگاه فشار و استرس به تمامى بازيكنان تيم منتقل مى شود. در مسابقه با صباى قم چندين موقعيت مسلم گل را هدر داديم. داور مسابقه نيز۲ پنالتى مسلم به سود ما نگرفت كه عكس هاى آن نيز موجود است و فردا در روزنامه منتسب به باشگاه چاپ خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

محسن يوسفى: استقلال در زدن ضربات آخر مشكل دارد
    محسن يوسفى هافبك صباباترى از برد تيمش مقابل استقلال خوشحال است و اعتقاد دارد تيمش از اين هفته بهتر هم خواهد شد. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • بازى چطور بود؟
    - بازى خوبى بود. هر ۲ تيم براى برد به ميدان آمده بودند اما فكر مى كنم تيم ما ضربات آخر را بهتر زد.
    • از بازى مقابل استقلال چه احساسى داشتند؟
    - خب، بالاخره من ۲ سال در اين تيم بودم. آرزو مى كنم در آينده موفق باشد.
    • استقلال را چطور ارزيابى كرديد؟
    - خدا وكيلى استقلال خيلى خوب بازى كرد. شايد اگر از موقعيت هاى خود استفاده مى كرد بهتر نتيجه مى گرفت فكر مى كنم اين تيم در گلزنى مشكل دارد.
    • فكر مى كنيد بتوانيد اين روند را ادامه دهيد؟
    - با اين كادر قوى و بازيكنان خوب فكر مى كنم از اين هفته بهتر هم خواهيم شد.
    • بازى با مقاومت سپاسى را چطور پيش بينى مى كنيد؟
    - شما مطمئن باشيد اين بازى را هم مى بريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

چرا حسين كاظمى تعويض نمى شود؟
    حسين كاظمى در فصل جديد ليگ يكى از ضعيف ترين بازيكنان استقلال بوده و عملكرد انتقادآميزى داشته است. كاظمى در قم روى گل اولى كه شيث زد كاملاً مقصر بود و به راحتى از مدافع كنارى صباباترى دريبل خورد. در ساير دقايق مسابقه هم كاظمى نتوانست آن طور كه بايد و شايد انتظارات را برآورده كند اما در كمال تعجب به جاى او جان واريو (كه تحرك خوبى در زمين داشت) تعويض شد!سؤال اينجاست كه چرا بازيكنى در حد و اندازه هاى تيم ملى تا اين حد افت مى كند؟ آيا اين حسين كاظمى همان كاظمى سپاهان است؟ آيا در سپاهان كادر فنى بلد بودند از توانايى هاى كاظمى استفاده كنند؟ نكته اينجاست كه كاظمى تنها هافبك دفاعى استقلال است و بيش از حد احساس آرامش مى كند. او مى داند كه نه رقيبى جدى دارد و نه تعويض مى شود. در اين ۵ هفته ما حتى شايد يك ۴۵ دقيقه خوب هم از حسين كاظمى نديده ايم و با اين روند او بايد قيد حضور مجدد در تيم ملى را هم بزند چرا كه در همين ليگ هافبك هاى دفاعى بسيارى داريم كه به مراتب بهتر از او بازى مى كنند. اظهارنظر عجيب قلعه نويى

اظهارنظر عجيب قلعه نويى
    اميرقلعه نويى مدعى است نمى خواهد از داورى حرفى بزند اما مى گويد ۲ پنالتى ما را در قم نگرفتند! او در ادامه اظهارنظرهاى عجيب خود گفته من تيم را قهرمان تحويل دادم و سيزدهم تحويل گرفتم! جالب است نه! انگار آقاى قلعه نويى را به زور گيوتين به اين تيم آورده اند! ايشان وقتى در جام حذفى به لطف درخشش جبارى و طالب لو قهرمان شدند، يادشان نبود كه تيم سيزدهم را تحويل گرفته اند و همان جا از زحمات حجازى و كريمى و نقش آنها در آن قهرمانى ياد كردند اما حالا كه استقلال از ۵ بازى اول خود ۳ بازى را واگذار كرده مى گويند من تيم سيزدهم را تحويل گرفتم و... قلعه نويى درست مثل سال ۸۵ كه استقلال از آسيا حذف شد، حرف هايى مى زند كه هيچ مخاطبى آن را نمى پذيرد. حرف هايى كه به هيچ وجه منطقى نيست . او به جاى اين حرف ها باياد استقلال را درست كند و البته بايد از بخت خوب خودش ممنون باشد كه هيچ كس در جمع مديران جرأت اولتيماتوم دادن به او را ندارد.

بر جاى مانده از حواشى صباباترى - استقلال
    استقلالى ها در رختكن ماندند
    پس از اتمام بازى، بازيكنان و مربيان استقلال فوراً به سمت رختكن رفتند و ۴۵ دقيقه خود را حبس كردند به طوريكه اجازه ورود به هيچ خبرنگار و عكاسى داده نشد.
    دلدارى كريمى به قلعه نويى
    در پايان بازى فيروز كريمى به سمت قلعه نويى رفت و پس از اينكه او را در آغوش گرفت ، گفت: ما از موقعيت هايمان استفاده كرديم و برديم. استقلال مى توانست برنده باشد. شايد يكى از دلايل باخت استقلال شناخت من نسبت به اين تيم است.
    اسكورت استقلالى ها
    پس از ۴۵ دقيقه ماندن در رختكن، استقلالى ها در هنگام خروج از ورزشگاه با سيل عظيمى از هواداران مواجه شدند كه عليه بازيكنان و كادر فنى تيم شعار مى دادند. سرانجام با دخالت پليس و ليدرهاى صباباترى استقلالى ها سوار اتوبوس شدند كه اتوبوس آنها نيز توسط ۲ اتومبيل پليس از جلو و عقب اسكورت شد.
    زيارت
    پس از خروج استقلالى ها از استاديوم، اعضاى تيم به مسجدى در حومه شهر قم رفتند و زيارت كردند كه در هنگام خروج از مسجد باز هم با سيل عظيمى از هواداران مراجعه شدند كه عليه تيم شعار مى دادند.
    شعارهاى موتورسواران
    در مسير بازگشت تهران چندين موتور سوار در كنار اتوبوس آبى پوشان قرار گرفتند و عليه تيم شعار دادند و به بازيكنان فحاشى كردند كه پليس در اين قضيه دخالت كرد و با استفاده از گاز اشك آور موتورسواران را متفرق كردند.
    تماشاى فيلم بازى
    امير قلعه نويى و صمد مرفاوى در اتوبوس از فرصت استفاده كردند و فيلم بازى صباباترى - استقلال را بازبينى كردند.
    جلسه كادر فنى در باشگاه استقلال
    ديروز ساعت ۱۳ جلسه كادرفنى استقلال در ساختمان باشگاه استقلال برگزار شد و اعضاى كادرفنى عملكرد استقلال را در بازى مقابل صبا آناليز كردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •