تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 513 از 2014 اولاول ... 1341346350350951051151251351451551651752356361310131513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عابدزاده: هر سه دروازه بان پرسپوليس در يک سطح قرار دارند

خبرگزاری پرسپولیس : احمدرضا عابدزاده که از عملکرد ميثاق معمارزاده و عليرضا حقيقي، دو دروازه بان پرسپوليس در بازي ديروز رضايت کامل داشت،گفت: در پرسپوليس همه دروازه بان ها در يک سطح قرار دارند.
    احمدرضا عابدزاده مي گويد: از من نپرسيد که کدام دروازه بان در پرسپوليس بهتر از ديگران است؛ چون به اين سوال شما پاسخ نمي دهم.ما سه دروازه بان آماده داريم و به نظر من معنايي ندارد که بگوييم کداميک بهتر است.
    وي درباره عملکرد معمارزاده و حقيقي در ديدار ديروز گفت: هر دو نفر گلرهاي جواني هستند که روز به روز با تجربه تر و بهتر خواهند شد،من از عملکرد هر دو آن ها راضي هستم.
    عابدزاده در پاسخ به اين سوال که در بازي بعد چه کسي دروازه بان اول است؟ گفت: من نظرم را به آقاي قطبي مي گويم اما ايشان است که تصميم مي گيرد کدام دروازه بان در داخل دروازه قرار مي گيرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حیدری : علی دایی فقط حواسش به سايپا است

خبرگزاری پرسپولیس : علي دايي اين روزها منتقدان زيادي پيدا کرده که اغلب آن ها معتقدند دايي هواي سايپا را بيش از تيم هاي ديگر دارد.
    سپهر حيدري مدافع تيم فوتبال پرسپوليس پس از ديدار روز گذشته (شنبه) زماني که قصد ورود به رختکن تيمش را داشت با تعداد اندکي از هواداران پرسپوليس که مشخص نبود چگونه وارد ورزشگاه شده اند روبرو شد.
    وي در پاسخ به اين سوال آن تعداد اندک تماشاگر که از او پرسيدند چرا به تيم ملي دعوت نمي شود،با صداي بلند گفت: آقاي دايي ما را نمي بيند و فقط حواسش به سايپا است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آتسو پنجشنبه با پرسپوليس ثبت مي‌كند

خبرگزاری پرسپولیس : فرانك آتسو پس از مدت‌ها حضور در تمرينات پرسپوليس قراردادش را به زودي با اين تيم ثبت خواهد كرد.
    تسو پنجشنبه هفته جاري طبق هماهنگي به عمل آمده، قراردادش را با پرسپوليس در هيأت فوتبال استان تهران ثبت خواهد كرد تا از هفته پنجم يا ششم قادر باشد براي پرسپوليس بازي كند.طبق مقررات جاري فدراسيون فوتبال، آتسو دو هفته بعد از ثبت قرارداد قادر خواهد بود با پيراهن پرسپوليس به ميدان برود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عابدزاده : بايد مجسمه‌ي "قطبي" را ساخت!

خبرگزاری پرسپولیس : احمدرضا عابدزاده گفت: بايد مجسمه‌ي "افشين قطبي" را به عنوان يك مربي حرفه‌يي ساخت.
    مربي دروازه‌بان‌هاي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در گفت‌وگویی، پس از برتري سه بر يك پرسپوليس مقابل پاس همدان اظهار كرد: قطبي كار بزرگي را در پرسپوليس انجام مي‌دهد، من طي اين مدت با مربيان مختلفي كار كرده‌ام اما، قطبي يك مربي واقعا حرفه‌اي است و قول مي‌دهم كه روز به روز پرسپوليس بهتر شود، از نظر من بايد مجسمه قطبي را ساخت.
    وي هرگونه مشكل با اعضاء كادرفني پرسپوليس را رد كرد و گفت: تيم ما از نظر مديريت، كادرفني و بازيكن در شرايط عالي است و وظيفه همه نيز به طور كامل مشخص است، من اختلافي با قطبي يا ماركو ندارم چرا كه در پرسپوليس همه چيز در جاي خودش است.
    عابدزاده با ابراز رضايت از وضعيت دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس گفت: سه دروازه‌بان بسيار خوب داريم، واعظي، معمارزاده و حقيقي در آمادگي كامل قرار دارند و اطمينان داشته باشيد كه بازي به بازي بهتر مي‌شوند.
    وي افزود: در زمينه حضور دروازه‌بان در دروازه پرسپوليس روش چرخشي وجود ندارد، بلكه من كارم را انجام مي‌دهم و قطبي با توجه به اين كار و شرايط تمرين بهترين دروازه‌بان را انتخاب مي‌كند، چرا كه در نهايت قطبي بايد پاسخگوي تركيب باشد.
    مربي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس درباره حضور نداشتن تماشاگران اين تيم در بازي مقابل پاس نيز گفت: بهتر شد چرا كه هواداران ديگر به سختي نمي‌افتند و مي‌توانند بازي را از طريق تلويزيون مشاهده كنند؛ البته اين را جدي نمي‌گويم چرا كه عشق ما همين هواداران هستند، در هر صورت اين قانون است و نمي‌توان كاري كرد، شعارهاي تماشاگران هم بايد به اندازه باشد و از حد عبور نكند.
    عابدزاده در پايان با ابراز رضايت از برتري پرسپوليس مقابل پاس همدان گفت: اين يكي از زيباترين بازي‌هاي پرسپوليس بود اما، اطمينان داشته باشيد كه پرسپوليس هفته به هفته بهتر بازي مي‌كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حیدری : با پنجاه درصد پرسپوليس سه گل به پاس زديم

خبرگزاری پرسپولیس : مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشحالم كه با پنجاه درصد توان پرسپوليس توانستيم سه گل به پاس همدان بزنيم. از اين كه توانستيم تيم پرقدرت پاس همدان را با وجود نداشتن تماشاچي شكست دهيم، خوشحال هستم.
    وي افزود: ما در اين بازي با پنجاه درصد تيم‌مان به ميدان آمديم و موفق شديم پيروزي را كسب كنيم. چرا كه پنجاه درصد ديگر هواداران هستند كه با تشويق‌هاي خودشان روند فوتبال ما را بهتر مي‌كنند. مسلما تاكنون به بازي بدون تماشاگر عادت نداشتيم و اين كار را براي بازيكنان ما كمي سخت كرده بود.
    حيدري گفت: در همه جاي دنيا مسايل غيراخلاقي از سوي اندكي از تماشاگران به وجود مي‌آيد كه معمولا آن را با جريمه حل مي‌كنند بنابراين اميدوارم كه در بازي مقابل ذوب آهن پرسپوليس را از داشتن هواداران در استاديوم محروم نكنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس از شکست پاس ؛ پرسپوليسي ها 400 هزار تومان پاداش گرفتند

خبرگزاری پرسپولیس : مسئولان باشگاه پرسپوليس تغييراتي در نحوه پرداخت پاداش به بازيكنان ايجاد كرده اند.
    پس از برد پرسپوليس مقابل پاس همدان، دو سكه طلا به بازيكنان اصلي پرسپوليس و يك سكه به بازيكنان ذخيره اعطا گرديد اما بنا به تصميم جديد باشگاه پرسپوليس قرار است پس از برد به بازيكنان اصلي 400 هزار تومان، بازيكنان ذخيره 300 هزار تومان و بازيكناني كه از ليست خارج مي‌شوند 100 هزار تومان داده شود اين تصميم باشگاه پرسپوليس از اين پس در تمام بازي‌هايي كه پرسپوليس در برابر حريفان به پيروزي رسيده اعمال خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرخصي دو روزه سرمربي پرسپوليس؛ قطبي به دوبي رفت

خبرگزاری پرسپولیس : پس از پيروزي پرسپوليس مقابل پاس همدان و با توجه به فاصله 9 روزه اين بازي تا ديدار باملوان، افشين قطبي به يك مرخصي دو روزه رفت.
    قطبي ساعت 5 صبح امروز تهران را به مقصد دوبي ترك و روز سه شنبه به ايران باز خواهد گشت
    .
    لازم به ذكر است كه بازيكنان پرسپوليس نيز يك تعطيلي دو روزه را از امروز پشت سر مي گذارند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عابدزاده:از کار کردن با قطبی لذت می برم

خبرگزاری پرسپولیس : مربی دروازبانان تیم پرسپولیس تهران گفت:طی چند سال اخیر هیچ مربی را با برنامه های قطبی در فوتبال ایران ندیده بودم و از این که با وی کار می کنم لذت می برم.
    احمد رضا عابدزاده در گفتگو یی افزود: خوشبختانه قطبی با یک برنامه ریزی حساب شده حد وظایف هر کسی را در کادر فنی تعیین کرده و این برنامه ریزی نقش تعیین کننده ای در موفقیت تیم ما دارد.
    وی با اشاره به برد پرسپولیس مقابل پاس خاطر نشان ساخت: بازی بسیار خوبی بود و فکر می کنم همه از دیدن آن لذت بردند. البته تیم همدانی در نیمه اول این دیدار کمی ما را تحت فشار قرار داد ولی در ادامه بازی با ارائه یک دیدار منطقی موفق شدیم سه بار دروازه تیم پاس را باز کنیم.
    عابدزاده در خصوص مصدومیت معمار زاده دراین بازی گفت: متائسفانه میثاق در این دیدار با بدشانسی رو به رو شده و از ناحیه زانو پا دچار مصدومیت شد و قرار است طی امروز و فردا با گرفتن عکس از پای وی وضعیتش مشخص شود.

وی با تاکید بر اینکه پرسپولیس هیچ مشکلی از ناحیه دروازبانی نخواهد داشت تصریح کرد:خوشبختانه ما در درون دروازه غیر از معمار زاده دو دروازبان خیلی خوب داریم و مطمئنا اگر وی نتواند بازی کند جایگزینانش کاملا مورد اعتماد هستند.

وی ادامه داد:همانطور که همه دیدند ما در بازی با پاس از حقیقی استفاده کردیم و وی بدون هیچگونه ترس و مشکلی به خوبی از دروازه پرسپولیس حراست کرد.

مربی دروازبانان پرسپولیس در ادامه به وضعیت واعظی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر واعظی از جانب مصدومیت هیچ مشکلی ندارد و اگر صلاح کادر فنی باشد توانایی قرار گرفتن در درون دروازه را دارد.

وی انجام بازی بی تماشاگر را بی فایده دانست و گفت: به اعتقاد من فدراسیون بهتر بود برنامه ریزی بهتری برای فصل جدید انجام می داد تا اینکه مباحث و مشکلات یک تیم در فصل گذشته را به فصل جدید بکشاند.

عابدزاده افزود : این حق هواداران هر تیمی است که بازی تیم محبوبش را ببیند و فدراسیون باید محرومیت همه تیم ها را برای فصل جدید می بخشید ضمن اینکه معتقدم بازی بدون تماشاگر نه لذتی دارد و نه فایده ای.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصطفوي: پرسپوليس كنوني قوي‌ترين تيم نيم قرن اخير است

خبرگزاری پرسپولیس : مديرعامل فرهنگي ورزشي باشگاه پرسپوليس، از تيم فعلي پرسپوليس به عنوان قوي‌ترين تيم نيم قرن اخير اين باشگاه نام برد. داريوش مصطفوي روز يكشنبه با ابراز گلايه از عدم بخشش محروميت تيم فوتبال پرسپوليس، فدراسيون و باشگاهها را در قبال مردم مسوول دانست.
    وي كه با خبرنگار پرسپولیس گفت وگو مي‌كرد، افزود: باشگاههاي ورزشي با همكاري فدراسيون فوتبال موظفند كه براي شادي دل مردم اقدامات خوبي انجام دهند. وي با اشاره به اين كه روز گذشته جاي تماشاگران در ورزشگاه آزادي تهران واقعا خالي بود.
    مصطفوي تصريح كرد: با درخواست كتبي از كميته استيناف براي بخشش هواداران پرسپوليس كمك خواستيم اما آنها راي به بخشش اين تيم ندادند، تا ما علاوه بر اين بازي، يك بازي ديگر را بدون حضور هواداران برگزار كنيم. مصطفوي خاطرنشان كرد: اين محروميت‌ها از فصل گذشته باقي مانده و ما تابع اجراي آن هستيم.
    وي ابراز اميدواري كرد كه با روند رو به رشد پرسپوليس، اين تيم به مقام قهرماني دست يابد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصطفوی : فدراسيون فوتبال كاري نكند كه مردم فوتبال زده شوند

خبرگزاری پرسپولیس : داريوش مصطفوي پيرامون عدم حضور تماشاچيان در بازي تيم پرسپوليس برابر پاس همدان اظهار كرد: متاسفم از اينكه برخي تصميمات نادرست باعث عدم حضور تماشاچيان در استاديوم مي‌شود. در همه جاي دنيا مسوولان فوتبال كوشش مي‌كنند تا تماشاچيان زيادي به ورزشگاه‌ها بيايند، حتي سپ‌بلاتر اظهار مي‌كند كه از افتخارات او در دوران رياستش افزايش حضور تماشاگران در استاديوم‌هاست.
    مصطفوي گفت: چرا ما نبايد در اين بازي خانگي صد هزار تماشاگر داشته باشيم. مطمئن باشيد اگر تماشاچيان بودند ما بيشتر از سه گل به تيم پاس همدان مي‌زديم. من از همين جا از كميته استيناف تقاضا دارم كه كاري نكنند كه مردم فوتبال زده شوند. وظيفه‌ي ما گرم كردن بازي‌هاست و اگر چنين برخورد كنيم، همين مي‌شود كه براي بازي‌هاي تيم ملي تعداد اندكي تماشاگر به استاديوم مي‌آيند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •