تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 616 اولاول ... 13413463503509510511512513514515516517523563613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    آقا دقیقا منظور از عدم توانایی پدر چیه ؟ یعنی مثلا پدر باید چش باشه که شامل این قانون بشه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا من متولد فروردین 73 هستم و امسال دانشگاه قبول شدم.
    باید برگه معافیت تحصیلی بگیرم؟ از کجا؟
    کلا وضعیتم چجوریاس؟
    Last edited by xerxes again; 17-09-2012 at 13:36.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    آقا دقیقا منظور از عدم توانایی پدر چیه ؟ یعنی مثلا پدر باید چش باشه که شامل این قانون بشه ؟
    سلام،

خدایی نکرده بیماریی باشه که پدر قادر به کار کردن نباشه اما نظام وظیفه هم چیزی راجع به این قضیه اعلام نکرده که چه بیماریهایی شامل این قانون میشه

آقا من متولد فروردین 73 هستم و امسال دانشگاه قبول شدم.
    باید برگه معافیت تحصیلی بگیرم؟ از کجا؟
    کلا وضعیتم چجوریاس؟
    موقع ثبت نام دانشگاه به شما برگه ای می ده که برای پلیس +۱۰ ببرید و پلیس +۱۰ براتون معافیت تحصیلی صادر می کنه
    Last edited by MeMri; 17-09-2012 at 21:31.

4. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

1391/6/27 دوشنبه
    ضوابط ثبت نام مشمولان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي
    گروه ناجا- ضوابط ثبت نام مشمولان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي از سوي سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام شد.
    به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ،اين سازمان طي اطلاعيه اي اعلام داشت : با توجه به اينكه شرط پذيرش در دانشگاهها از طريق شركت درآزمون سراسري حذف شده است لذا تحصيل در دوره هاي پودماني ، فراگير ، بين الملل و ساير مقاطع تحصيلي بدون آزمون بشرط نداشتن غيبت ، نيز بلامانع مي باشد.
    اين اطلاعيه ملاك پذيرش در دانشگاه را براي كساني كه از طريق آزمون سراسري در دانشگاه پذيرفته شده اند، تاريخ اعلام قطعي آزمون وبراي كساني كه بدون آزمون سراسري در دانشگاه پذيرفته مي شوند ، تاريخ ثبت نام در دانشگاه اعلام داشت.
    لازم به ذكر است :تنها با ادامه تحصيل مشمولاني موافقت خواهد شد،كه قبولي آنان در دانشگاه در مهلت يكساله بعد از فراغت از تحصيل مي باشد، كه اين دسته از مشمولين جهت ثبت نام مي بايست با اخذ برگ درخواست معافيت تحصيلي از دانشگاه به دفاتر پليس +10 مراجعه نمايند .
    قابل ذكر است :با توجه به تصويب قانون جديد وظيفه عمومي ، مشمولان غير غايبي كه تاريخ فراغت از تحصيل آنان در مقطع ديپلم يا پيش دانشگاهي خرداد ماه سال90 (30/3/90) بوده در صورتيكه پذيرش يا اعلام قبولي آنان در دانشگاه تا پايان شهريور ماه 91 باشد، ادامه تحصيل اين دسته از مشمولان از مهر91 بلامانع خواهد بود.
    گفتني است : دانش آموزاني كه پس از ترك تحصيل و در مهلت يكساله معرفي موفق به اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي بصورت دواطلب آزاد شده باشند به شرط عدم غيبت مجاز به ثبت نام بوده و از معافيت تحصيلي برخوردار مي شوند.
    همچنين، كليه متولدين سال هاي 72و73 در صورت اخذ مدرك ديپلم يا پيش دانشگاهي بصورت داوطلب آزاد بشرط نداشتن غيبت واجد شرايط ادامه تحصيل مي باشند.
    لازم به ذكر است : فارغ التحصيلان ديپلم ويا پيش دانشگاهي غير غايب متولد سال هاي قبل ، مشروط بر اينكه ديپلم رشته هاي فني - حرفه اي و كارودانش را حداكثر تا پايان 22 سالگي و پيش دانشگاهي را تا پايان 24 سالگي به اتمام رسانيده باشند نيزمجاز به ادامه تحصيل مي باشند.
    اين اطلاعيه افزود : دانشجويان اخراجي مجاز به ادامه تحصيل تا پايان خدمت يا اخذ معافيت دائم نمي باشند بجز افرادي كه قبل از ورود به سن مشموليت اخراج شده اند ، همچنين دانشجويان مقاطع كارشناسي و بالاتر پيوسته كه پس از انصراف يا اخراج از دانشگاه به عنوان فارغ التحصيل در مقطع پائين تر شناخته مي شوند، مجاز به ادامه تحصيل تا پايان خدمت دوره ضرورت يا اخذ معافيت دائم نيستند.
    قابل ذكر است : مشمولان مجاز به تحصيل مجدد در مقطعي كه قبلا از آن فارغ التحصيل شده اند ، نمي باشند.
    همچنين تحصيل فارغ التحصيلان مقاطع دكتري پزشكي در دوره تخصصي پزشكي ، بشرط عدم ورود به غيبت نيز بلامانع مي باشد.

قابل ذكر است: تحصيل همزمان با خدمت (حتي در صورت تاييد دانشگاه ) مجاز نبوده و براي اينگونه دانشجويان معافيت تحصيلي صادر نخواهد شد.
    شايان ذكر است : فارغ التحصيلان مقطع كارداني مجاز به شروع به تحصيل در مقاطع كارشناسي پيوسته و دكتري پيوسته نبوده و فارغ التحصيلان مقطع كارشناسي مجاز به شروع به تحصيل در مقطع دكتري پيوسته پزشكي ، دندانپزشكي و دامپزشكي نمي باشند.
    اين اطلاعيه در خصوص شرايط ادامه تحصيل دانشجويان انصرافي اعلام داشت : دانشجويان در طول تحصيل ، فقط يكبار مجاز به انصراف در سنوات قانوني بوده و حداكثر تا يكسال بعداز تاريخ انصراف نيز در صورت قبولي مجازبه ادامه تحصيل مي باشند.
    همچنين شرايط انتقال دانشجو به اين نحو مي باشد: انتقال دانشجويان از دانشگاه به دانشگاه ديگر (بدون شركت در آزمون ) صرفا در همان مقطع و همان رشته تحصيلي امكان پذير است ودر صورتيكه تمايل به تغيير رشته و مقطع تحصيلي داشته باشد شامل ضوابط دانشجويان انصرافي خواهد شد.

6. 2 کاربر از dirt road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خب پس یعنی از امسال نمیشه 2بار کنکور داد . اینکه خیلی نامردیه !

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

چرا ، میشه عزیز :‌

قابل ذكر است :با توجه به تصويب قانون جديد وظيفه عمومي ، مشمولان غير غايبي كه تاريخ فراغت از تحصيل آنان در مقطع ديپلم يا پيش دانشگاهي خرداد ماه سال90 (30/3/90) بوده در صورتيكه پذيرش يا اعلام قبولي آنان در دانشگاه تا پايان شهريور ماه 91 باشد، ادامه تحصيل اين دسته از مشمولان از مهر91 بلامانع خواهد بود.

9. 3 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چرا ، میشه عزیز :‌

high light

11. این کاربر از dirt road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت PBAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درود

من متولد سال 71 هستم و در حال حاضر تو مقطع کاردانی مشغول به تحصیل ، خیلی مهمه واسم که سال آینده تو کنکور آزااد شرکت کنم،آیا در صورت قبولی میتونم در دانشگاه جدید ثبت نام کنم؟ اگه جواب بله هست کی باید از مقطع کنونی انصراف بدم؟

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

درود

من متولد سال 71 هستم و در حال حاضر تو مقطع کاردانی مشغول به تحصیل ، خیلی مهمه واسم که سال آینده تو کنکور آزااد شرکت کنم،آیا در صورت قبولی میتونم در دانشگاه جدید ثبت نام کنم؟ اگه جواب بله هست کی باید از مقطع کنونی انصراف بدم؟
    داداش منم شرایط شمارو دارم متولد 71 هستم خودشم کاردانی میخوندم امسال شهر خودم کنکور دادم قبول شدم از دانشگاه قبلی انصراف دادم اومدم دانشگاه جدید.شما از وقتی که انصراف بدی 1 سال فرصت داری خودتو معرفی کنی تو این 1 سال میتونی کنکور بدی و اگه قبول بشی میری دانشگاه البته بنظر من اول کنکورتو بده اگه دیدی قبول شدی بعد برو انصراف بده دقیقا مثل من

14. این کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من متولد مرداد 70 هستم. سال 88 کنکور قبول نشدم سال 89 مهندسی عمران دانشگاه آزاد قبول شدم.. من میتونم بهمن امسال انصراف بدم و توی کنکور 92 شرکت کنم؟

یه چیزیم بگم که من مرداد 89 دفترچه فرستادم و اعزامم آبان 89 شد که شهریور که نتیجه ها اومد رفتم و دانشگاه ثبت نام کردم و دیگه خدمت نرفتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •