بگو با شماره ي 120 تماس بگيره....
این خط دایم ایرانسل من که به کسی دادم به علت پرداخت نکردن قبض هاش قطع شده بود.
پنجشنبه قبض را پرداخت کردم ولی هنوز وصل نشده زنگ زدم به 130 و بعد از حدود 20 دقیقه منتظر شدن اپراتور میگه ما دریافتی نداشتیم از شما در حالی که همان پنجشنبه من از ایرانسل یک Sms داشتم که مبلغ را دریافت کرده .
حالا یکی بگه من چیکار کنم ؟؟!
ایمیل آقا شاهین چی بود ؟؟
سلام
من چطور ميتونم 5 نفر به ليست طلائي منتقل كنم error ميده
يكي راهنمائي كنه
ممنون
توي تهران هم بعضي موقع ها قطع ميشه
با سلام
امروز بالاخره سیم کارت شماره طلائی را رفتم از پست گرفتم.
خوب حالا یه مشکل دارم : چه جوری فعالش کنم؟ خوشبختانه تو منطقه ی ما فول آنتنه ولی می نویسته محدودیت سرویس.
توی پک خود سیم کارت که یه فرم داره و میگه که باید پر کرد نزد فروشنده برد ولی من قبلا همین فرم را در 0936.ir پرکردم. حالا چیکارش کنم دوباره پر کنم. یا باید کدی چیزی بزنم؟
(نه از ایرانسل میشه زنگ زد و نه به ایرانسل میشه زنگ زد)
لطفا جواب بدید ممنون می شوم. آقا شاهین کمک کنید
راستی یه نکته ی دیگه: اشکالی داره که من با یک گوشی دیگه غیر از گوشی خودم سیم کارت را فعال کنم. چون می خواهم یه گوشی بخرم.
سلام به ایرانسل داران عزیز.
من یه سوال در مورد اینترنت ایرانسل داشتم. اینکه سرعت اینترنت شما چطوره؟؟؟
و دوم اینکه ایا نوع گوشی بر سرعتش تاثیر داره؟؟
ابراهیم جان میگفتی که چطوری ریستش کنم؟ گوشیمو؟ 6600
از طرفی اگه ریست کنم اطلاعاتم (برنامههای نصب شده) پاک که نمیشه؟
روزها : 8 كيلوبايت در ثانيه
شب ها : 10-12 كيلوبايت در ثانيه
ایرانسل هنوز نماینده خود را برای حضور در شرکت سایتشرینگ معرفی نکرده و احتمالا آنها درخواست همکاری مجزا با سایر اپراتورها براساس نوع تعامل دارند.
مهندس حسن رضوی، معاون طرح و مهندسی شرکت ارتباطات سیار، در گفتوگو با سیتنا (متعلق به وزارت ارتباطات)، اظهار داشت: رگولاتوری، شهرداری، اپراتور اول و تالیا، نمایندگان خود را برای حضور در هیاتمدیره شرکت سایتشرینگ از مدتها پیش معرفی کردهاند و ایرانسل تنها اپراتور ممتنع از این اقدام است.
وی، با اشاره به اعلام ضربالعجل به ایرانسل از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، گفت: زمان این ضربالعجل را نمیدانم، اما در عین حال، ایرانسل نیز پیگیر موضوع سایتشرینگ است.
رضوی، خاطرنشان کرد: بنابر دیدگاه ایرانسل، این شرکت نمیخواهد در شرکتی مشارکتی حضور داشته باشد که البته علت این استدلال باید از خودشان سوال شود.
معاون طرح و مهندسی شرکت ارتباطات سیار، اظهار داشت: احتمالا استدلال مدیران اپراتور دوم این است که با هر اپراتوری به صورت مجزا و براساس نوع تعامل همکاری داشته باشند، در صورتی که در شرکت سایتشرینگ تمام اپراتورها مکلف به اجرای یک قانون هستند.
به نظر من اپراتور اول که میخواد جای Bts هاشو بهینه کنه. چون اکثرا هم Bts های ایرانسل نسبت به Tci جاها و ارتفاعشون مناسبتره . میان سراغ ایرانسل که بذار با Bts های ایرانسل شیرینگ کنیم Bts هامونو
به نظر من این شرکت شیرینگ یه نوع کلاه برداری و پول دادن به یه عده مفت خوره مثله خودشون.شاید هم ایرانسل واسه همین خاطر سراغش نمیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)