سلام
بعد کشتن چند ده هزارگنگستر به این مرحله رسیدم.ولی میخوام برم مرحله بعدی ارور میده که فلان کارو باید کنی تا وارد مرحله بعد شی! چطوری این مرحله رو رد کنم؟ اینم عکس از مرحله
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بعد کشتن چند ده هزارگنگستر به این مرحله رسیدم.ولی میخوام برم مرحله بعدی ارور میده که فلان کارو باید کنی تا وارد مرحله بعد شی! چطوری این مرحله رو رد کنم؟ اینم عکس از مرحله
Last edited by matr!x_2008; 03-03-2010 at 22:12.
آقای چیتر
شما باید برید یه تعدادی Gang War راه بندازید . اگه چیت میزنی که هیچی اگه نه برو یه اتوبوسی چیزی بیار برو بروبچ Grove رو جمع کنید برید خیابون Ballas ها و چهارتاشونو بکشید بعد ..![]()
دوستان کسی پایه نیستش مولتی بزنیم یه مدت بچه ها پایه بودن ولی الان .....
به خدا خیلی خیلی حال میده !!! ... یکی خبری چیزی بده ! ... راستی اموزشش هم تو یه تاپیک بود کسی نداره بده " ؟ ...
ممنونم ...
ماموریتی که عکس شبیه سفینه هست!! و باید با هواپیما تعقیب یک هواپیمای دیگه کنیم+ اون ماموریتی که تو نقشه به شکل هواپیما هست اگه لطف کنید برام ردش کنید ممنون خواهم شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون سفینه نبود که... تاسه (با توجه به کازینو بودن اونجا)
انجامیدند.
توی پارکینگ اون هواپیما های زباله سه تا موتور گذاشتم... خالی خالی بود.
اون هواپیمایی رو هم که باید تعقیبش می کردیم آوردم گذاشتم تو آشیانه اون طرف باند برای یادگاری!
میشه لطفا طرز ریختن ماشین بر روی گیم را بگین
با هواپیما چطری میشه فرود اومد
یه ماموریت رو انجامش دادم موقع برگشت تو باند نمیتونم فرود بیام و هواپیما میترکه...
اول باید کلید 2 رو بزنی تا تایر هواپیما باز بشه اون وقت باید فرود بیایی.
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
سلام من تو جی تی آ یک جایی هست که باید دمبال ماشین آمبلانس بزاری هر کاری میکنم رد نمیشه یعنی از بازی میپره بیرون اینم سیوم اگه میشه یکی این مرحله رو رد کنه و سیو کنه بعدش به من بده با تشکر
اهان مرسی یادم نبود که چرخای هواپیما رو باز کنم همینجوری فورد میومدم و هواپیمام میترکید
این ماموریتی هم که گفتی خیلی اسونه
اگه رسیدم خونه و تا اون زمان کسی رد نکرده بود برات ردیفش میکنم
ببين جانم شما بايد تموم اون قسمت هاي بنفش و نارنجي رو (فقط درون لوس سانتوس) سبز كنيد تا اين مرحله بازشه
+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+
اينم چندتا ترينر براي sa :
mohsenea.blogfa.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)