کاملا جدی گفتم
حالا بماند
آره دیدمت تو مستر منم حدودا 2 ماهو نمیه که C.s نمیزنم.
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
کاملا جدی گفتم
حالا بماند
آره دیدمت تو مستر منم حدودا 2 ماهو نمیه که C.s نمیزنم.
بابا گسی نیست که به من یک cfg بده تا تیر هام همه وسط خال بخورن![]()
ممنون واسه همه زحماتت
CFG ها رو دانلود کردم مال NEO عین مال خودم بود فقط سنس ماوس او 4.2 بود مال من 3 همین
بیا این ماله spawn یکی از بهترین بازیکنای جهان
اینم ماله walle که فک کنم خیلی از cfg استفاده میکننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و cfg هرکسی رو خواستید بگید بذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تیر برای اولین بار به نقطه مورد نظر میخوره! خب تیر دوم لگد میندازه دیگه البته اگه بخوای اسپری کنی ولی تق تقی بزنی تیر میخوره همون جایه قبلی نشانه موس رو هم auto size بزار .
دوستان عزیز من نمیدونم چرا فایل ها eror میدناگه کسی میدونه بهم بگه لطفا
من توی یه سایت خارجی بودم یه کانتر باز اینهارو پیشنهاد کرد
همیشه به جای که تیر میخوره نگاره کنید نه به نشانه
وقتی تیراندازی میکنید خونسرد باشد یعنی احساسی نشید و به اب و اتیش نزنید چون عاقبتش....
وقتی درحال تیراندازی هستید تیرهارو 3 تا یه 4 تا بزنید
همیشه خودتون رو در یه جا مخفی نکنید چون در راند های بعدی گوش مالیتون میدند
وقتی مخواید نشانه گیری کنید یه جا نیستید همیشه در حال حرکت باشد اینجوری میتونید تمرکز حریف رو مختل کنید با کمی تمرین میتونید یاد بگیرید
در خرید نارنجک ها هم اول he grangde بعد فلش بنگ رو بخرید که خوب ترینشونه
اینها نظر یه فردی بود که توی سایتی کذاشته بود ماهم خالی از لطف ندیدم گفتیم برای شما هم بزاریم
این واسه وقتی خوبه ییهو یه نفر از پرید جلوی شما !یعنی احساسی نشید و به اب و اتیش نزنید
برای فواصل دور تک تیر بیشتر توصیه میشهوقتی درحال تیراندازی هستید تیرهارو 3 تا یه 4 تا بزنید
نارنجک بیشتر برای بازی هایی که تعداد بازیکن ها زیاده و شلوغه خوبه .در خرید نارنجک ها هم اول he grangde بعد فلش بنگ رو بخرید که خوب ترینشونه
مثلا یه جا 4 نفر هستن یدونه HE میندازی وسطشون یه Damage جمعی میدی .
دوست عزیز فرموده تون گران قدر
درسته ولی خیلی موارد پیش میاد که ییباره حریف مثل چی دمیج میخوره و اقدام برای فرار میکنه و از تیر رس خارج میشه که در این موارد هم میشه از نارجک استفاده کردنارنجک بیشتر برای بازی هایی که تعداد بازیکن ها زیاده و شلوغه خوبه .
مثلا یه جا 4 نفر هستن یدونه HE میندازی وسطشون یه Damage جمعی میدی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)