اطلاع رسانی پارس انلاین:
انرژي اينستاگرام، انرژي تلگرام، انرژي شبكه هاي اجتماعي و كلي انرژي و هيجان كه واقعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنبه منتظر كلي اتفاقات خوب باشيد. اينترنت خوب، خوب چيزيه
اطلاع رسانی پارس انلاین:
انرژي اينستاگرام، انرژي تلگرام، انرژي شبكه هاي اجتماعي و كلي انرژي و هيجان كه واقعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنبه منتظر كلي اتفاقات خوب باشيد. اينترنت خوب، خوب چيزيه
Last edited by and-roid2; 28-07-2017 at 17:40.
امیدوارم فقط مخصوص شبکه های اجتماعی نــباشه!
احتمالا برای بازی های آنلاین هم برنامه ای داشته باشن با نظر سنجی که هفته پیش انجام دادن میخواستن بازی های پر طرفدار رو شناسایی کنن.
خیلی مسخرس اگه برای شبکه های اجتماعی باشه !
یکی میخواد ویندوز بگیره یکی میخواد فیلم بگیره یکی میخواد یوتیوب ببینه یکی از گوگل پلی یا اپ استور دانلود داره یا...... بنابراین محدودیت بسته خوبه برای کسی که فقط اینستاگرام میخواد و قیمت کمتری میخواد تموم شه و باید کنارش بسته کامل هم باشه و محدودیت نداشته باشه!
بنابراین باید کلی باشه
امید من واقعا به همین بسته هاشونه تخلیه میزنم اگه باز هم بخواد خسیس بازی در بیاره سر حجم... چیزی هم به پایان حجمم نمونده!
یه پیج هم دارن اگه انتقاد کنی درجا کامنت را حذف می کنه ولی قربون صدقه شون بری ازادیدمکراسی یعنی این
![]()
بنده هم دیشب خواستم محدودیت این بسته ها رو بردارن اما بلاکم کردن خیلی مودبانه درخواست دادم و برای اولین بار داشتم کامنت میذاشتم براشون!
18 ماه کارشناسی هم کردن که چه جوری هم بسته بدیم هم بشه حجم زیاد ندیم و خودمون سود کنیم 18 ماه جــــــــر دادن خودشون ک چه جوری سرمون کلاه بذارن!
بنده میرم این ماه ......
![]()
واقعا این پارس انلاین عجب دروغگویی هست. اولش در تبلیغات اعلام میکنن که میتوانید از اپلکیشن های مخصوصتون بی نهایت استفاده کنید.
الان نوشته های سایتشون رو تغییر دادن و کلمه بی نهایت رو حذف کردن!
و مشخص شد که بسته های انرژی شون دارای محدودیت حجمی هست. حالا ببینیم چطور میخوان قیمت گذاری کنن....
![]()
فک کنم تو 18 ماه کارشناسی یهو تو این 7 روز به نتیجه رسیدن بینهایت نباشه
تو خارج 1 ترابایت سقف دانلودته بعد محدود میشی تمام شد داستان اینقد حروم خوری نمیکنن!
اینجا کارشناسی کردن 18 ماه با همکاری شرکت های خارجی به گفته خوشون
که چه جوری هم یه بسته بدیم محدودش کنیم برای شبکه اجتماعی و هم حجم کم بدیم و گرون باشه سود خفن کنیم
کاش میشد فحش داد ولی لایق فحش نیست این شرکت حتی...
من تخلیه میکنم شما رو نمیدونم این 20 گیگ لعنتی هم تموم شه بره....![]()
تنها شرکتی هست پارس انلاین که انتقادات را پاک میکنه وبعدشم بلاک میکنه منم دیشب بلاک کرد میخان کسی متوجه نشه چه گوهی هستن![]()
10 گیگ برای اینستا گرام :/![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)