تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 512 از 754 اولاول ... 12412462502508509510511512513514515516522562612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام دوستان من یه 15 روزی میشه اینترنت رو واسه خط خونمون گرفتم قبلا از یه خط دیگه استفاده میکردم روزای اولی اس ان ار روی 16 بود سرعت سرویس 12 میگابیت ولی الن نوسان پیدا کرده یهو میره 7 هشت سرعتمم میارن پایین از تلفن هم استفاده میکنن نت قطع میشه روز اول امتحان کردم تلفن رو بکشم 5 6 تا اس ان ار بالا میاد اما الان سیم تلفن رو میکشم هیچ تغییری نمیکنه به چیز دیگه هم هستش اینه که وقتی مودم رو یه اتاقم وصل میکنمبازی انلاین نمیتونم بکنم یه سرورشون وصل نمیشه یه حالتی که انگار سرورای خارجی فیلترن ولی به اتاق دیگه وصل میکنم کار میکنه و مشکل نوسان اس ان ار دارمرفتم بالا چک کردم دیدم سیم اتاقم یا سیمی که تلفن بش وصله با هم دیگه از یه سیم تلفن میگیرن یعنی سه تا تو یه نقطه به هم وصلن روزای اول پینگم از بازی 111 بود الان 180 کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه؟
    فروم اجازه نمیده عکس بزارم

داره خودمونی میشه M E H R D A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ما تو خونه 2 تا خط تلفن داریم. قبلا فقط روی یکی از خط ها اینترنت داشتیم و مشکل نویز هم نبود. SNR حدود 25 بود و کشش خط هم حدود 22 مگابیت. بعدش روی خط دوم هم ADSL گرفتم از همون شرکت. حالا مشکلی که پیش اومده اینه که وقتی هر دو مودم روشنه نویز میفته و SNR هر دو شون حدود 6 تا 7 میشه و حداکثر کشش هم به حدود 10 مگابیت میرسه ولی هر کدوم رو که خاموش می کنم اون یکی درست میشه و به همون مقداری که اول گفتم میرسه. ضمنا هر دو زوج سیم داخل یه کابل مشترک وارد خونه شده. نکته دیکه این که ما توی یه مجتمع بزرگ هستیم و کافوی مخابرات تو خود مجتمع هست و DSLAM شرکت ISP هم تو خود محتمع و درست کنار کافو قرار گرفته. به نظرتون راه حل این مشکل
    چیه؟
    راستی یه چیز دیگه : user name و password این و تا خط گر چه با هم فرق می کنه ولی به هم دیگه می خورن یعنی برای هر کدوم از خط ها فرقی نمی کنه که کدوم user name و password رو بزنی و با ر دو شون کانکت میشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام میشه نظرتون رو راجع به این خط بگین؟ انترنتم اسما 16 مگابیت هست و تا چند روز پیش سرعتم تا 1مگابایت هم میرفت اما سه جهار روزه که سرعتم به زور به 100کیلوبایت میرسه و زنگ میزنم پشتیبانی میگن کیفیت خطت پایینه، به نظر خودم الان attainable rate خیلی پایینه .سوالم اینه که ایا isp می تونه خودش attainable rate رو تایین کنه و اینکه نظرتون راجع به خط چیه و با این مشخطات تا چه سرعتی رو ساپورت می کنه؟ ضمنا این اعداد مربوط به down stream هستند.
    Line Coding(Trellis): On
    SNR Margin (0.1 dB): 208
    Attenuation (0.1 dB): 305
    Output Power (0.1 dBm): 163
    Attainable Rate (Kbps): 936

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

سلام میشه نظرتون رو راجع به این خط بگین؟ انترنتم اسما 16 مگابیت هست و تا چند روز پیش سرعتم تا 1مگابایت هم میرفت اما سه جهار روزه که سرعتم به زور به 100کیلوبایت میرسه و زنگ میزنم پشتیبانی میگن کیفیت خطت پایینه، به نظر خودم الان attainable rate خیلی پایینه .سوالم اینه که ایا isp می تونه خودش attainable rate رو تایین کنه و اینکه نظرتون راجع به خط چیه و با این مشخطات تا چه سرعتی رو ساپورت می کنه؟ ضمنا این اعداد مربوط به down stream هستند.
    Line Coding(Trellis): On
    SNR Margin (0.1 dB): 208
    Attenuation (0.1 dB): 305
    Output Power (0.1 dBm): 163
    Attainable Rate (Kbps): 936
    خط ات رو روی 1 مگابایت بستن
    حق هم داری سرعتت به 100 تا نرسه چون حداکثرش همینه
    وضعیت نویز ات هم خوبه
    تماس بگیر با پشتیبانی خط ات رو بالاتر ببندن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

راستی یه چیز دیگه : user name و password این و تا خط گر چه با هم فرق می کنه ولی به هم دیگه می خورن یعنی برای هر کدوم از خط ها فرقی نمی کنه که کدوم user name و password رو بزنی و با ر دو شون کانکت میشه!
    چون از یک شرکت سرویس گرفتید مشکلی نداره.باید هم قبول کنه.

Sent from my ME371MG using Tapatalk

6. 2 کاربر از hojjat_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یه 15 روزی میشه اینترنت رو واسه خط خونمون گرفتم قبلا از یه خط دیگه استفاده میکردم روزای اولی اس ان ار روی 16 بود سرعت سرویس 12 میگابیت ولی الن نوسان پیدا کرده یهو میره 7 هشت سرعتمم میارن پایین از تلفن هم استفاده میکنن نت قطع میشه روز اول امتحان کردم تلفن رو بکشم 5 6 تا اس ان ار بالا میاد اما الان سیم تلفن رو میکشم هیچ تغییری نمیکنه به چیز دیگه هم هستش اینه که وقتی مودم رو یه اتاقم وصل میکنمبازی انلاین نمیتونم بکنم یه سرورشون وصل نمیشه یه حالتی که انگار سرورای خارجی فیلترن ولی به اتاق دیگه وصل میکنم کار میکنه و مشکل نوسان اس ان ار دارمرفتم بالا چک کردم دیدم سیم اتاقم یا سیمی که تلفن بش وصله با هم دیگه از یه سیم تلفن میگیرن یعنی سه تا تو یه نقطه به هم وصلن روزای اول پینگم از بازی 111 بود الان 180 کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه؟
    فروم اجازه نمیده عکس بزارم
    یکی از مودم ها رو دم در روشن کنید.

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود
    برای مودم zyxel del1202t10b/b چطوری میتونم snr خطم را ببینم ، هر چی گشتم پیدا نکردم

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

درود
    برای مودم zyxel del1202t10b/b چطوری میتونم snr خطم را ببینم ، هر چی گشتم پیدا نکردم
    Maintenance رو بزن برو تو Diagnostic تو قسمت بالای مستطیل که خالیه DSL Line رو انتخاب کن و بعدش تو صفحه بعد زیر مستطیل 4 تا گزینه میاد که باید DSL line status رو کلیک کنی که وضعیت کامل خط رو تو مستطیل نشون میده.

10. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من اینترنت up to16 مخابرات گرفتم خطم هم روی 16 بسته شده ولی سرعت دانلودم بین 200 و 300 است آیا مشکل از نویز است یا خود مخابرات فیکس کرده
    با تشکر

Downstream Upstream
    SNR Margin (0.1dB): 63 58
    Attenuation (0.1dB): 225 195
    Output Power (dBm): 18.0 15.0
    Attainable Rate (Kbps): 17712 2251
    Rate (Kbps): 16547 2127

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان من اینترنت up to16 مخابرات گرفتم خطم هم روی 16 بسته شده ولی سرعت دانلودم بین 200 و 300 است آیا مشکل از نویز است یا خود مخابرات فیکس کرده
    با تشکر

DownstreamUpstream
    SNR Margin (0.1dB):6358
    Attenuation (0.1dB):225195
    Output Power (dBm):18.015.0
    Attainable Rate (Kbps):177122251
    Rate (Kbps):165472127
    سرویس خریداری شما up to 16 هستش یعنی زمانی که شبکه خلوت باشه سرعتتون زیاد می شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •