سلام كسي ميتونه بگه vt30 چهلو دو اينچ فرقش با gt50 چهلو دو اينچ چيه؟ كدام يك برتري دارند؟؟؟؟؟؟؟ با تشكر
سلام كسي ميتونه بگه vt30 چهلو دو اينچ فرقش با gt50 چهلو دو اينچ چيه؟ كدام يك برتري دارند؟؟؟؟؟؟؟ با تشكر
سلام امروز رفتم یه جا 50vt30 و 42vt30 و 65vt30 داشت کیفیت 42 و 50 نزدیک هم بود جفتشون عالی بودن هر سه تاشون فوتبال نشون میدادن ولی 65 یکمی به نظرم کم نورتر از بقیه بود حالا اگه gt50 بهتر از اینا باشه خیلی خوب میشه.
این پستم بی جواب گذاشتین:
میشه توضیح بدین این گاما چیکار میکنه ؟
باسلام
بنده در شهرستان از نمایندگی یک tv st30 42تقاضا کردم نمایندگی امروز با من تماس گرفت و گفت tv شما رسیده به قیمت 2070ومن شک کردم که کارکره یاپشت ویترینی نباشه حالا من چگونه این مسئله رابفهمم وآیا کیفیت دو بعدی آن در شبکه های انالوگ وم ا ه واره نسبت به سونیex720در حدی است که پشیمون نشوم از استادان محترم ممنون میشوم اگر سریتر پاسخ بدهید باتشکر
بای تنظیم نور محیطه صحنه هست.
بستگی به سلیقت داره روی فیلم hd و بازیای hd که مطمئن باش میزنه 99 درصد تی ویای بازارو میترکونه ولی روی sd خیلی بستگی به سلیقه داره از شبکه های بی کیفیت زیاد انتظار نداشته باش چون روی اون شبکه ها رنگای کارتونی و جیغ ال سی دی بهتر جواب میده ولی شبکه های sd با کیفیت خیلی خوبه مخصوصا اگه نور محیط خونتون کم باشه تصویر st30 دیگه عالیه ولی اگه نور زیاد باشه ال سی دی زیر نور خیلی زیاد بهتره.
راستی تی وی به دستت رسید فراموش نکنی یه چندتا عکس ازش بزاری ببینیم آخه الان مد شده هر چند وقت یه بار یکی از فنای سامسونگ و سونی و ال جی یه کاربر جدید میسازه میاد تو تاپیک پاناسونیک ترول میکنه البته ببخشیدا شرمندگیش بمونه واسه روی اون کسایی که از این کارا کردن.
بالاخره فلت پنل هم بررسی VT50 رو گذاشت:
Black depth on VT50 is not noticeable better than on GT50, though. In a dark
room the two are fairly identical but VT50 has an advantage in a bright room due
to the louver filter.Input lag was measured to 24-28 ms, which is very low compared to the typical
LCD model but average for Panasonic’s plasma TVs.دقت رنگ و مشکیش فوق العادست، input lag طبق معمول کمه، گفته عمق مشکی این TV پاناسونیک نزدیکتر به kuru شده (نسبت به مدلای قبل)،We have not witnessed any revolutions in the last few years but we still
continue to see evolutionary improvements in picture quality. VT50 has deeper
blacks than ever and Panasonic is inching closer to the infamous KURO black
levels. Color accuracy is impressive and motion reproduction is great. Panasonic
VT50 still has some very minor color banding problems during fast motion but
nothing worrying. We also noticed very moderate phosphor trailing in black/white
scenes but this is also close to insignificant. The movie experience is great,
gaming performance is great (due to fast response time and low input lag), and
sports ditto.
فیلتر louver که استفاده شده تو مکانهای پر نور از GT50 و ST50 متمایزش میکنه و برتری تو نور زیاد با VT50 هست ،مصرف برق هم نسبت به VT30 بیشتر شده.
Energy consumption compare between 2011 and 2012 panasonic's plasma flagship
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by parham511; 13-06-2012 at 04:03.
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی سئوال اولم را پاسخ ندادید
شبکه های داخلیم تست کردم خوب بودن.
درود.
یکی از آشنایان این تی وی رو دیده و خوشش اومده میگه یکی لنگشو می خوام، الان از این مدل هست تو بازار؟ اگر نیست چه مدلی جایگزین شده؟
Last edited by Artam01; 13-06-2012 at 22:01.
bostachin پایگاه اطلاع رسانی قیمت تلوزیونهای lcd . led . 3d . plasma در گچین
07612593473 09373320020
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)