سلام دوستان یه سوال مهم خواهشا جواب بدین
سال پیش کاردانی عمران دانشگاه تبریز تو شهر مرند بود تو دفترچه انتخاب رشته بود
ولی امسال هیچ چیزی نزده بود که تو کدوم شهره یعنی با این حساب 100 درصد تو دانشگاه تبریز و شهره تبریزه امسال؟
سلام دوستان یه سوال مهم خواهشا جواب بدین
سال پیش کاردانی عمران دانشگاه تبریز تو شهر مرند بود تو دفترچه انتخاب رشته بود
ولی امسال هیچ چیزی نزده بود که تو کدوم شهره یعنی با این حساب 100 درصد تو دانشگاه تبریز و شهره تبریزه امسال؟
سطح علمی خوبه اما استادای کامپیوترش سخت گیرن. دانشگاه کوچیکه در حال ساخت و سازن
دوستان تو سایت سنجش برای دریافت فایل پی دی اف
یوزر پس میخاد؟
صد در صد آزاد تهران رو برید ...
به هیچ وجه 400 تومن در سه ماه (ماهی 100 و خوردهای) ارزشش رو نداره که 4 سال از زندگیتون رو تو شهری تا این حد دور از خونه اون هم بدون امکانات سپری کنید ...
کوچکترین چیزش دستپخت مادرتونه !! فکر کنید 4 سال باید آشغالی که سلف سرویس (اگه داشته باشه) میده رو بخورید !
منم ریاضی و کاربردهای دانشگاه علم و صنعت قبول شدم
اولا که به همه دوستان بخاطر موفقیتشون تبریک میگم و آرزوی موفقیت بیشتر رو براشون دارم
من انتخاب رشتم فقط برا یه سنجش ساده بود و اینکه فقط خواستم که اسمم دربیاد و تمام . چونکه سال بعد حتما هستم . این رو عرض کنم که این رشته شبانس و در واحد بهشهر دانشگاه علم و صنعت قرار داره
جالب بود برام که علوم اقتصادی فردوسی و علامه که من زودتر از این زده بودم و قبول نشدم , اینجا دوستانی قبول شده بودن که صمیمانه به هردوشون تبریک میگم.
من شاید توی ترتیب رشته ها کمی کم لطفی کردم چون رشته های خوش اسمتری هم بعد این بود که شاید قبول میشدم , با اینکه دلم خیلی میخواست یه مهندسی شبانه واسه امسال قبول شم
من رشته ایی که اصلا علاقه ایی بهش ندارم همین ریاضیه و جالبه از بین 50 رشته علوم پایه و مهندسی برام این دراومد![]()
Last edited by yarane-naghdi; 11-09-2011 at 14:02.
این سایت دانشگاه فردوسی کی میخواد زمان نام نویسی بگه ... تو سایت که چیزی نبود ( یا شاید من ندیدم )
با سپاس ...
Last edited by ali.rajabiyan; 11-09-2011 at 17:46.
نه بابا...
![]()
من پزشکی رشت قبول شدم ولی ترم بهمن.حالامیشه یکی به من بگه واسه ثبت نام الان باید شال و کلاه کنم برم یا همون قبل از بهمن؟یه سوال دیگه بچه های ترم بهمن واسه خوابگاه باید چیکار کنن؟ چه فرقی هس بین ما با اونای دیگه؟
بچه ها یکی به من بگه من الان تنها دیلی که گیر کردم اینه که هزینه هاش رو نمی دونم
آزاد عمران چه قدر می شه واحد شاهرود
بعدش این بالا هم بخونید بهم یک چیزی بگید ممنون
میتونید از یکسال معافبت تحصیلی استفاده کنید چنانچه قصد دارید یکسال دیگر بخونید برای کنکور.
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
البته علاقه به یک رشته مهمتر از این حرفهای شما هست.
چون اگر علاقه نداشته باشن نمیتونن پیشرفت کنن.
همه چیز بسته به توانایی های فردی دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)