تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 512 از 1805 اولاول ... 1241246250250850951051151251351451551652256261210121512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه آدم راضی نباشه نمیگیره آخه مگه یه کاربر خانگی چقدر مصرف داره که چندتا اکانت بگیره .
    اونایی هم که فیبر نیستن و میان مخابرات همونایی هستن که میگن مفت باشه کوفت باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا زمانی که ملت تحریم رو یاد نگیره وضعیتش روز به روز بدتر میشه. مخابرات میاد هرکار بخواد میکنه بعد ما میریم نه یکی بلکه چندتا اکانت ازش میگیریم و هی بد میگیم.
    آقا کسی مجبورت نکرده اگه اینقدر بده چرا چندتا چندتا میگیری؟
    بعدشم اگه اینقدر بده بده برو وایمکس اونقدرا هم مجبور نیستی مخابرات بمونی.
    فکر کنم متوجه شده باشی بحث مجبوری نیست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما هم با پست های متفاوتی که این مدتی که عضو بودین دادین یک جورایی دارین نقش مدافع سرسخت مخابرات رو بازی می کنید
    کی گفته مخابرات مفته نه عزیزجان خدا بیامرزه اون مال یک سال پیش به قبل بودبخصوص رو نامحدود ها که مدت هاس جمع شده مثل اینکه نگاهی به تعرفه بقیه شرکت ها ننداختین الان سرویس دو مگ صبا نت و پارس انلاین هردوکمتراز مخابراته وکیفیتشون هم بهترازمخابراته قیمت شارژهم که همه شرکت ها برابرشدن بعد می شه این مفت بودن رو تو ضیح بدین ؟؟؟؟؟
    کسی هم چند تا اکانت نداره چون یوزروپسورد اکانت ها رو می ششه جای دیگه هم استفاده کرد ازاین روش استفاده می کنن که حتماخودتون هم اینکاررو می کنید واگرنه کسی بیکارنیست پولش رو بریزه تو حلقوم اینا

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببین من نه مدافع هستم نه مخالف .من دارم استفاده میکنم و بعضی وقتا خوب بوده بعضی وقتا بد .خوب باشه میگم خوبه بد باشه میگم بده.
    به قول دوستمون man.u عزیز من این تیکه رو رو زمین میزارم هرکی بهش برخورد براره
    متاسفانه بعضی از دوستان خودشون دانلودهای آنچنانی دارن بعد میان اینجا همش شکایت میکنند که این کارشون یا از روی بخل هست یا میترسن مخابرات شلوغ بشه وضعشون خراب بشه.البته چون دیدن ای کارشون تاثیری نداره تاپیک یه مدت خلوته.

بعضیا اینجارو رو به فضای فحشکاری تبدیل کردن و تا یکی میگه سرعتش خوبه سریع میگن طرفدار مخابرات.واسه همینم دیگه هیچکس به حرفای افراد تاپیک اعتماد نمیکنه و اینجا نمیاد.میتونید ببینید تو این چندهفته چقدر اینجا خلوت بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینجا یک فوروم ازاده هرکسی به شرکتی پول داده می تونه بیاد شکایت و گله اش رو بگه وکسی هم نباید ناراحت شه مگه نفعی براش داشته باشه
    یادمم نمی یاد من که به شخصه به کسی فحش داده باشم کسی رو هم ندیدم فحش بده بهرحال شما هی می یای می گی مفته و هرکی چند تا اکانت دااره وفلان بهمان منم باید می گفتم که این جوری اصلا نیست
    اینجام طبیعیه که خلوت شده خیلی ها هستن مشکل دارن که دیگه حس اومدن و اینجا گفتن رو ندارن مدارس و دانشگاه ها هم که باز شده تاثیرگذاشته
    Last edited by babak2111; 29-09-2013 at 12:13.

6. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینجا یک فوروم ازاده هرکسی به شرکتی پول داده می تونه بیاد شکایت و گله اش رو بگه وکسی هم نباید ناراحت شه مگه نفعی براش داشته باشه
    یادمم نمی یاد من که به شخصه به کسی فحش داده باشم کسی رو هم ندیدم فحش بده بهرحال شما هی می یای می گی مفته و هرکی چند تا اکانت دااره وفلان بهمان منم باید می گفتم که این جوری اصلا نیست
    اینجام طبیعیه که خلوت شده خیلی ها هستن مشکل دارن که دیگه حس اومدن و اینجا گفتن رو ندارن مدارس و دانشگاه ها هم که باز شده تاثیرگذاشته
    خوبه خودت داری میگی فروم ازاده .حتما باید گله و شکایت مطرح بشه تا خوشت بیاد.کسیم از تعریف کردن از مخابرات ناراحت نمیشه مگه به ضررش باشه.
    هرکس یه نظری داره و باید به نظرش احترام گذاشت.
    Last edited by A . M; 29-09-2013 at 12:23.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

lمن دیگه هیچ حرفی با شما ندارم پیغام خصوصی تهدید امیزشما هم گزارش شد تا هم به توهین های بنده به قول خودتان هم به تهدید شما رسیدگی بشه
    Last edited by babak2111; 29-09-2013 at 18:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

اره عزیز کاملا مربوطه کلا حدود یک ونیم که شروع به کاهش سرعت می کنه که اونجا باید چند بارمودم رو ریست کنی بعدیکهو به هیچ سرورایرانی وصل نمی شه اونجام باید دوباره شروع به ریست کنی تا بعدش شانس بیاری بشه دان کرد تو صفحه های قبل هم دوستان زیادی رو می بینی که مشکل داشتن ولی دیگه فایده ایی نداره گله وشکایت
    این طرح کمپین هم فکرکنم سرکاریه من پریروز ازظریق همون شماره 2020ثبت نام کردم هنوزکه کسی تماس نگرفته احتمالا مودم ها رو برمی دارن می برن بازار ازاد می فروشن
    با اپراتور صحبت کن برات ثبت کنه 10 دقیقه بعد وصله. postpaide .تو سایت مخابرات برا postpaid ها نوشته حجم به ماه بعد نمیره. 2020 گفت میره. اگر حجم بره ماه بعد ک خ خوبه. خونه قبل بعثت بودم. الان کمپین طلایی 4 گیگ در ماه گرفتم. ماهی 21500 رو قبض. مودمم وایرلسه قراره تا 72 ساعت دگ بیاد. تا الان ک وبگردیش مثل بعثت بوده.

دوباره زنگیدم، گفت: حجم باقیمانده به ماه بعد منتقل میشه. اینجوری باشه خوبه.
    Last edited by AliTavakoli7; 29-09-2013 at 19:46. دليل: اضافه کردن اطلاعات جدید

10. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام کاربر AliTavakoli7
    ببخشید منم می خواستم ترح کم\ین طلایی که میگن ۲ مگ سرعت داره بگیرم.می خواستم بدونم که دانلود شبانش چطوری؟آیا هر دو ماه بهتون ۸ گیگ می دن که در ۲ ماه استفاده کنین یا هر ماه ۴ گیگ جدا جدا می دن بهتون؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

سلام کاربر AliTavakoli7
    ببخشید منم می خواستم ترح کم\ین طلایی که میگن ۲ مگ سرعت داره بگیرم.می خواستم بدونم که دانلود شبانش چطوری؟آیا هر دو ماه بهتون ۸ گیگ می دن که در ۲ ماه استفاده کنین یا هر ماه ۴ گیگ جدا جدا می دن بهتون؟
    سلام. من امروز گرفتم. هر یک ماه یک ماه جدا جدا، خود بخود شارژ میشه. تا یک سال حق کنسل کردن ندارید. مثلا مال منو زده: حجم 4000 MB زمان 92/8/8
    Last edited by AliTavakoli7; 29-09-2013 at 18:07.

13. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •