اگه آدم راضی نباشه نمیگیره آخه مگه یه کاربر خانگی چقدر مصرف داره که چندتا اکانت بگیره .
اونایی هم که فیبر نیستن و میان مخابرات همونایی هستن که میگن مفت باشه کوفت باشه
اگه آدم راضی نباشه نمیگیره آخه مگه یه کاربر خانگی چقدر مصرف داره که چندتا اکانت بگیره .
اونایی هم که فیبر نیستن و میان مخابرات همونایی هستن که میگن مفت باشه کوفت باشه
تا زمانی که ملت تحریم رو یاد نگیره وضعیتش روز به روز بدتر میشه. مخابرات میاد هرکار بخواد میکنه بعد ما میریم نه یکی بلکه چندتا اکانت ازش میگیریم و هی بد میگیم.
آقا کسی مجبورت نکرده اگه اینقدر بده چرا چندتا چندتا میگیری؟
بعدشم اگه اینقدر بده بده برو وایمکس اونقدرا هم مجبور نیستی مخابرات بمونی.
فکر کنم متوجه شده باشی بحث مجبوری نیست.
شما هم با پست های متفاوتی که این مدتی که عضو بودین دادین یک جورایی دارین نقش مدافع سرسخت مخابرات رو بازی می کنید
کی گفته مخابرات مفته نه عزیزجان خدا بیامرزه اون مال یک سال پیش به قبل بودبخصوص رو نامحدود ها که مدت هاس جمع شده مثل اینکه نگاهی به تعرفه بقیه شرکت ها ننداختین الان سرویس دو مگ صبا نت و پارس انلاین هردوکمتراز مخابراته وکیفیتشون هم بهترازمخابراته قیمت شارژهم که همه شرکت ها برابرشدن بعد می شه این مفت بودن رو تو ضیح بدین ؟؟؟؟؟
کسی هم چند تا اکانت نداره چون یوزروپسورد اکانت ها رو می ششه جای دیگه هم استفاده کرد ازاین روش استفاده می کنن که حتماخودتون هم اینکاررو می کنید واگرنه کسی بیکارنیست پولش رو بریزه تو حلقوم اینا
ببین من نه مدافع هستم نه مخالف .من دارم استفاده میکنم و بعضی وقتا خوب بوده بعضی وقتا بد .خوب باشه میگم خوبه بد باشه میگم بده.
به قول دوستمون man.u عزیز من این تیکه رو رو زمین میزارم هرکی بهش برخورد براره
متاسفانه بعضی از دوستان خودشون دانلودهای آنچنانی دارن بعد میان اینجا همش شکایت میکنند که این کارشون یا از روی بخل هست یا میترسن مخابرات شلوغ بشه وضعشون خراب بشه.البته چون دیدن ای کارشون تاثیری نداره تاپیک یه مدت خلوته.
بعضیا اینجارو رو به فضای فحشکاری تبدیل کردن و تا یکی میگه سرعتش خوبه سریع میگن طرفدار مخابرات.واسه همینم دیگه هیچکس به حرفای افراد تاپیک اعتماد نمیکنه و اینجا نمیاد.میتونید ببینید تو این چندهفته چقدر اینجا خلوت بود.
اینجا یک فوروم ازاده هرکسی به شرکتی پول داده می تونه بیاد شکایت و گله اش رو بگه وکسی هم نباید ناراحت شه مگه نفعی براش داشته باشه
یادمم نمی یاد من که به شخصه به کسی فحش داده باشم کسی رو هم ندیدم فحش بده بهرحال شما هی می یای می گی مفته و هرکی چند تا اکانت دااره وفلان بهمان منم باید می گفتم که این جوری اصلا نیست
اینجام طبیعیه که خلوت شده خیلی ها هستن مشکل دارن که دیگه حس اومدن و اینجا گفتن رو ندارن مدارس و دانشگاه ها هم که باز شده تاثیرگذاشته
Last edited by babak2111; 29-09-2013 at 12:13.
خوبه خودت داری میگی فروم ازاده .حتما باید گله و شکایت مطرح بشه تا خوشت بیاد.کسیم از تعریف کردن از مخابرات ناراحت نمیشه مگه به ضررش باشه.
هرکس یه نظری داره و باید به نظرش احترام گذاشت.
Last edited by A . M; 29-09-2013 at 12:23.
lمن دیگه هیچ حرفی با شما ندارم پیغام خصوصی تهدید امیزشما هم گزارش شد تا هم به توهین های بنده به قول خودتان هم به تهدید شما رسیدگی بشه
Last edited by babak2111; 29-09-2013 at 18:00.
با اپراتور صحبت کن برات ثبت کنه 10 دقیقه بعد وصله. postpaide .تو سایت مخابرات برا postpaid ها نوشته حجم به ماه بعد نمیره. 2020 گفت میره. اگر حجم بره ماه بعد ک خ خوبه. خونه قبل بعثت بودم. الان کمپین طلایی 4 گیگ در ماه گرفتم. ماهی 21500 رو قبض. مودمم وایرلسه قراره تا 72 ساعت دگ بیاد. تا الان ک وبگردیش مثل بعثت بوده.
دوباره زنگیدم، گفت: حجم باقیمانده به ماه بعد منتقل میشه. اینجوری باشه خوبه.
Last edited by AliTavakoli7; 29-09-2013 at 19:46. دليل: اضافه کردن اطلاعات جدید
سلام کاربر AliTavakoli7
ببخشید منم می خواستم ترح کم\ین طلایی که میگن ۲ مگ سرعت داره بگیرم.می خواستم بدونم که دانلود شبانش چطوری؟آیا هر دو ماه بهتون ۸ گیگ می دن که در ۲ ماه استفاده کنین یا هر ماه ۴ گیگ جدا جدا می دن بهتون؟
سلام. من امروز گرفتم. هر یک ماه یک ماه جدا جدا، خود بخود شارژ میشه. تا یک سال حق کنسل کردن ندارید. مثلا مال منو زده: حجم 4000 MB زمان 92/8/8
Last edited by AliTavakoli7; 29-09-2013 at 18:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)