تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 512 از 645 اولاول ... 12412462502508509510511512513514515516522562612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

ممنون از دوستان بابت پاسخ دادن...
    من وقتی لپ تاپ Lenovo Y560 رو خریدم یک Windows 7 Home Premium 64 Bit روش نصب بود که کلی نرم افزار روی اون نصب شده بود و خیلی سنگین بود..
    من هم ویندوز عوض کردم و Windows 7 Ultimate 64 Bit نصب کردم و مشکلی درباره درایورها به جز یک مورد نداشتم...
    وقتی ویندوز 7 اصلی لپ تاپ نصب بود کلیدهای بالای کیبورد رو می زدم یه منوی کوچیک باز می شد که حالت تصویر رو با اون عوض می کردم..
    مثل مانیتورهای CRT که یه دکمه واسه تغییر رنگ مونیتور به حالت های Movie-Normal-Text و.. دارن.
    ولی الان که از ویندوز 7 جدیده استفاده می کنم اون کلیدها کار نمی کنن.. کلا کلیدهای بالای کیبورد کار نمی کنن..
    برنامه ای که این کار رو می کرد پیدا کردم که مال خود Lenovo هستش و اسمش اینه: OneKey Theater
    این برنامه رو هم نصب کردم باز هم نشد.. ولی برای دکمه های صدا عوض کردن اون منو میاد.
    البته باز هم با منوی صدا هم مشکل داره چون هر بار سیستم روشن میشد به من Error میداد که "درایور مناسب نصب کنید"
    ببخشید طولانی شد.. درایورهای صدا هم کامل نصب شدن ولی هنوز مشکل پابرجاست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای کپی کردن اطلاعاتت میتونی از ویندوز بدون نیاز به نصب(live) استفاده کنی
    خیلی راحت گیر میاد تو همه سایتای مرتبط با کامپیوتر هست

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

با سلام
    من يه لب تاب dell u600 دارم كه ميخواستم ويندوز xp اونو عوض كنم ولي وقتي كه دكمه prees any key رو ميزنم كه بخواد بره تو اون صفحه آبي رو خط اول گير ميكنه و جلوتر نميره.هر بار هم امتحان كردم نشد.
    وقتي هم ويندوز me روش نصب ميكنم پس از بالا اومدن ويندوز درايو dvd رو نميشناسه.
    در ضمن با ويندوز live هم كه بخوام كار كنم دوباره توصفحه مشكي اولش گير ميكنه.
    به نظرتون مشكل چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یه مدت لپ تاپو جمع کنم. حالا برای اینکه برای باتریش مشکلی پیش نیاد چی کار میتونم بکنم؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    من يه لب تاب dell u600 دارم كه ميخواستم ويندوز xp اونو عوض كنم ولي وقتي كه دكمه prees any key رو ميزنم كه بخواد بره تو اون صفحه آبي رو خط اول گير ميكنه و جلوتر نميره.هر بار هم امتحان كردم نشد.
    وقتي هم ويندوز me روش نصب ميكنم پس از بالا اومدن ويندوز درايو dvd رو نميشناسه.
    در ضمن با ويندوز live هم كه بخوام كار كنم دوباره توصفحه مشكي اولش گير ميكنه.
    به نظرتون مشكل چيه؟
    شما باید HDD Mode رو از داخل بایوس روی IDE بزارید .

سلام دوستان
    من میخوام یه مدت لپ تاپو جمع کنم. حالا برای اینکه برای باتریش مشکلی پیش نیاد چی کار میتونم بکنم؟
    ممنون
    معمولا خود برندها وقتی لپ تاپ رو پک میکنن و برای فروش آماده میکنن شارژ باتری رو بین 30-35% قرار میدن ، تو این اندازه ضرر کمتری به باتری میرسه تا وقتی که فول شارژ باشه ، اصلا هم نباید باتری رو تا آخرین حد خالی کنین .
    شما هم بین 30-35% شارژ کنین و از لپ تاپ هم بیرون بیارید .

6. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    حدود سه ماه است که لپ تاپ 5741 ایسر با گارانتی الماس خریدم.اخیرا وقتی باطری لپ تاپم را شارژ می کنم بیشتر از 86 در صد شارژ نمی شود.و چراغ شارژ آن آبی نمی شود و نارنجی باقی می ماند .
    این کار را هم با خاموش بودن لپ تاپ امتحان کردم و هم با روشن بودنش از 86 در صد بیشتر شارژ نشد.دیشب هم حدود 8 ساعت در شارژ بود که فرقی نکرد.
    این 86 درصد شارژ به صورت نرمال کار می دهد و سریع خالی نمی کند.علت چیست ؟ آیا باطری خراب شده است؟
    آیا باطری هم شامل گارانتی 1 ساله لپ تاپ می شود؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

من Dell Inspiron 1520 دارم. مدتی هست که هیچ دی وی دی رو اجرا نمیکنه و حتی دی وی دی خام رو هم میگذارم صدای قر قر از سی دی رامش میاد و مجبور میشم خارجش کنم.
    اما با سی دی این مشکل نیست.

مشکل از کجاست ؟ ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

چگونگی کار با لب تاپ سیم کارت خور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لطفا به کمک نیاز دارم اساسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    حدود سه ماه است که لپ تاپ 5741 ایسر با گارانتی الماس خریدم.اخیرا وقتی باطری لپ تاپم را شارژ می کنم بیشتر از 86 در صد شارژ نمی شود.و چراغ شارژ آن آبی نمی شود و نارنجی باقی می ماند .
    این کار را هم با خاموش بودن لپ تاپ امتحان کردم و هم با روشن بودنش از 86 در صد بیشتر شارژ نشد.دیشب هم حدود 8 ساعت در شارژ بود که فرقی نکرد.
    این 86 درصد شارژ به صورت نرمال کار می دهد و سریع خالی نمی کند.علت چیست ؟ آیا باطری خراب شده است؟
    آیا باطری هم شامل گارانتی 1 ساله لپ تاپ می شود؟

آقا به نظر من يه بار لب تاپو كاليبره كن. انشالله جواب ميده.

داره خودمونی میشه bahahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من لپتاپ اچ پی مدل pro book 4520 دارم
    تا چند روز پیش بلوتوث و وایرلسش بدون هیچ مشکلی کارمیکرد و با وایرلس هم به نت وصل بودم
    اما الان نه بلوتوث نصب میشه و وایرلس هم که به نظر نصب میاد سرچ انجام نمیده و نمیتونه اینترنتم رو پیدا کنه!
    وقتی الان میخوام بلوتوث رو نصب کنم میگه ه اصلا بلوتوث خاموشه ونمیتونه پیداش کنه
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •