تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 512 از 860 اولاول ... 12412462502508509510511512513514515516522562612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من با نرم افزار عكس نمي گيرم ، دكمه ي Print Screen روي كيبوردم را فشار مي دم ، بعد برنامه ي Paint را باز مي كنم و Ctrl+V را فشار مي دم تا عكس را Paste كنه و بعد سيوش مي كنم . پشت سر هم قرار دادن عكس ها را هم با فتوشاپ انجام مي دم .
    در مورد شبيه ساز هم لينكش تو امضام هست ، كه اگه دانلود كنيد گيم شارك هم توشه .
    lاز الی خوشم میاد بهش هم هدیه دادم ولی بچچ ها ببخشید این یه دمو دیگه بود اشتباهی گذاشتم ولی بازم عیب نداره اینم جدید که مربوط به تولد کارن میشه

یه سوتی دیگهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههه

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه من بازی مزرعه دارو تا 45سال رفتم شما هم برو میدونم تکراری اما بیش از 200تادمو داره
    من ازخود سایت سازنده بازی پرسیدم تعداددموهارو گفتند بیش از200تا
    درضمن رسیدم درباره شهر گفتم آیا دراین بازی شهری وجوددارد یانه جواب دادند
    with out packet station no
    یعنی حتما باید پاکت استیشن داشته باشی باید یری تو پخونه داره من خریدم 170000تومان کار میکنه فقط باید باکد گیم شارک می آوردمش که زحمت اون رو هم شما کشیدی
    وقتی فعال شدو کار کرد قدرتمندش میکنم وبرات یه سیو میذارم
    ویک خواهش دیگه
    اگر میشه شما یه سیو خودتو برام بزار (قبل از ازدواج با Ann) لطفا
    با تشکر
    سلام
    اين سيو من كه قبلاً گذاشته بودم ، براي بهار سال اوله و قبل از ازدواج با Ann .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما اين بازي 15 سال بيش تر نداره ، در مورد شهر هم لطف كنيد بيش تر از اين چيزي نگيد ، چون بيش تر اين 500 صفحه شده اسپم هايي در مورد يك اشتباه ترجمه لوحه خانه كه به همه ثابت شده شهري وجود نداره و من دوست ندارم از دكمه ي براي گزارش پست ها استفاده كنم .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    در مورد پارس کردن آره اگه وحشی بشه و خوب تربیت نشه . مثلاً یه جا گفته بود که برای وحشی شدنش می تونید اونو جاهای مختلف رها کنید و خودتون برید خونه ( یعنی خونه ی مردم و تو کوچه ها ) و یا با تبر به سرش بزنید .

یعنی اگه باتبر به سرش بزنیم با بقیه وسایل مثل چمن زن فرقی میکنه
    وآیا حتما باید به سرش ضربه بزنیم
    آفای Aqu
    ممنون ازاون شبیه ساز ولی من تمتام مراحل رو طی کردم تا اونجایی که گفتش سی دی گیم شارک رو دربیارید سی دی بازی روبزارید اونجاش گیرم میشه راهنماییم کنید؟
    Last edited by Advanced Ali-001; 21-01-2010 at 15:18.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یعنی اگه باتبر به سرش بزنیم با بقیه وسایل مثل چمن زن فرقی میکنه
    وآیا حتما باید به سرش ضربه بزنیم
    آفای Aqu
    ممنون ازاون شبیه ساز ولی من تمتام مراحل رو طی کردم تا اونجایی که گفتش سی دی گیم شارک رو دربیارید سی دی بازی روبزارید اونجاش گیرم میشه راهنماییم کنید؟
    سلام
    آره ، من تو يه استراتژي انگليسي اين موارد را خوندم كه لوحه خانه هم كمي بهش اشاره كرده و گفته وحشي ميشه . ملاك هم سرش نيست ، شما با وسايل كشاورزي ( به جز آبپاش ) به هر جاي حيوانات بزنيد ، قلبشون كم ميشه كه در مورد سگ اگه اين كار را به همراه رها كردنش در جاهاي مختلف انجام بديد وحشي ميشه و ممكنه به حيواناتتون كه بيرونند پارس كنه .
    در مورد گيم شارك هم اونجا بايد دكمه ي Esc كيبوردتون را بزنيد تا در بياد ، بعد از منوي
    File > Change Disk > Iso
    فايل ايزوي بازي را انتخاب كنيد تا بازي در حين لود شدن گيم شارك براي شما اجرا شود .

5. این کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    آره ، من تو يه استراتژي انگليسي اين موارد را خوندم كه لوحه خانه هم كمي بهش اشاره كرده و گفته وحشي ميشه . ملاك هم سرش نيست ، شما با وسايل كشاورزي ( به جز آبپاش ) به هر جاي حيوانات بزنيد ، قلبشون كم ميشه كه در مورد سگ اگه اين كار را به همراه رها كردنش در جاهاي مختلف انجام بديد وحشي ميشه و ممكنه به حيواناتتون كه بيرونند پارس كنه .
    در مورد گيم شارك هم اونجا بايد دكمه ي Esc كيبوردتون را بزنيد تا در بياد ، بعد از منوي
    File > Change Disk > Iso
    فايل ايزوي بازي را انتخاب كنيد تا بازي در حين لود شدن گيم شارك براي شما اجرا شود .

آقا دستت درد نکنه فقط یه چیز دیگه ببخشید اینقدر سوال میکنم
    آقا این کدهای گیم شارک رو چه جوری باید توش وارد کنیم؟شرمنده من بلد نیستم
    منظورم همون کدهایی است که مثلا نفس مسابقه شنارو زیادمیکنه واسه واردکردن رمز پاکت استیشن میخوام
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه فقط یه چیز دیگه ببخشید اینقدر سوال میکنم
    آقا این کدهای گیم شارک رو چه جوری باید توش وارد کنیم؟شرمنده من بلد نیستم
    منظورم همون کدهایی است که مثلا نفس مسابقه شنارو زیادمیکنه واسه واردکردن رمز پاکت استیشن میخوام
    ممنون
    سلام
    لينك زير را ببينيد :
    کد:
    در ضمن در مورد مسابقه ي شنا خود من تجربم اين بوده كه اگه توت فرنگي قدرتيتون زياد باشه نيازي به كد نيست و فقط بايد تند تند نفس بكشيد و شنا كنيد .

8. این کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقای aqu
    باسلام وتشکر ازشما بخاطر پاسخهات
    آقا یه سوال دیگه دارم شرمنده
    آقا شما تاحالا fisher king شدی اگه شدی میشه بگی چه تاثیری توبازی داره آیادرصدمیاره یانه یا چطوری اصلا fisher king بشم
    یه سوای دیگه من تاحالا 4تا پرینت بدست آوردم:
    1-squid
    2-char
    3-angler
    4-متاسفانه اسمشو نمی دونم ولی از اسکله شب توبهار گرفتم یه ماهی قرمز رنگ بود
    آقا این اسم چهارمی رو میدونی؟دستت دردنکنه
    سوال آخر اینکه آیا شما میدونی این قضیه سه تا عسل به دانشمنددادن واقعییه یانه یعنی واقعا 5تا کندو میشه بدست آورد ؟
    دستت دردنکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقای aqu
    باسلام وتشکر ازشما بخاطر پاسخهات
    آقا یه سوال دیگه دارم شرمنده
    آقا شما تاحالا fisher king شدی اگه شدی میشه بگی چه تاثیری توبازی داره آیادرصدمیاره یانه یا چطوری اصلا fisher king بشم
    یه سوای دیگه من تاحالا 4تا پرینت بدست آوردم:
    1-squid
    2-char
    3-angler
    4-متاسفانه اسمشو نمی دونم ولی از اسکله شب توبهار گرفتم یه ماهی قرمز رنگ بود
    آقا این اسم چهارمی رو میدونی؟دستت دردنکنه
    سوال آخر اینکه آیا شما میدونی این قضیه سه تا عسل به دانشمنددادن واقعییه یانه یعنی واقعا 5تا کندو میشه بدست آورد ؟
    دستت دردنکنه
    سلام
    نه . عروسك جان قبلاً شدند ولي فكر نمي كنم درصد داشته باشه ، منم احتمالاً تو بهار يا تابستان سال سوم ميشم .
    اسماشون را مي توني در لينك زير بيابي :

کد:
    اون سه تا عسل هم سركاريه و با انجام اين كار هيچ اتفاقي نمي افته .

11. این کاربر از aquaquest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رنجر جان من تا 96 درصد بازي پيش رفتم.
    احتمالا شما توي اشپزي گير كرديد.
    اگر مي خواي ليست اشپزي هايي كه كرده ايد رو بديد
    تا غذاهايي رو كه درست نكرده ايد رو واستون بزارم.

باسلام خدمت آقای SANRصاحب این تایپیک
    آقا من ازشما دوتا سوال دارم
    1-شما گفتید که دربازی مادر بزرگ ازشما پشم میخواد میشه بگید چطوری آیا خودش میاد تومزرعه اول صبح یا.........لطفا توضیح بدید
    باتشکر
    2-شماگفتیدکه تا96درصدیا98درصدبازی رو تونستید بدست بیارید احتمالا شما ورژن اصلی بازی رودارید من هم
    رشته ام برق والکترونیکه ودارم راهی پیدامیکنم که این پاکت استیشن رو بامبدل usb2به کامپیوتر متصل کنم خودم پاکت استیشن روبه قیمت170000تومان خریدم خواهشا ازاون یه ایمیج بگیرید بارارفشرده کنید وتوتایپیک بذارید
    باتشکر
    درضمن من ایشالاه دارم آن مداررو به انتها میرسونم برام دعا کنید چون طراحی اون مدار خیلی سخته وممکن است چندین بارشکست بخورم البته تونستم دسته رو با مبدل وصل کنم (مدارشو خودم طراحی کردم باکیفیت بالا)
    باتشکر
    البته ببخشید آقای SANRکه وقت شما رو میگیرم اما چون دیگه کسی تو این تایپیک نمیاد مجبوشدم

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

باسلام خدمت آقای SANRصاحب این تایپیک
    آقا من ازشما دوتا سوال دارم
    1-شما گفتید که دربازی مادر بزرگ ازشما پشم میخواد میشه بگید چطوری آیا خودش میاد تومزرعه اول صبح یا.........لطفا توضیح بدید
    باتشکر
    2-شماگفتیدکه تا96درصدیا98درصدبازی رو تونستید بدست بیارید احتمالا شما ورژن اصلی بازی رودارید من هم
    رشته ام برق والکترونیکه ودارم راهی پیدامیکنم که این پاکت استیشن رو بامبدل usb2به کامپیوتر متصل کنم خودم پاکت استیشن روبه قیمت170000تومان خریدم خواهشا ازاون یه ایمیج بگیرید بارارفشرده کنید وتوتایپیک بذارید
    باتشکر
    درضمن من ایشالاه دارم آن مداررو به انتها میرسونم برام دعا کنید چون طراحی اون مدار خیلی سخته وممکن است چندین بارشکست بخورم البته تونستم دسته رو با مبدل وصل کنم (مدارشو خودم طراحی کردم باکیفیت بالا)
    باتشکر
    البته ببخشید آقای SANRکه وقت شما رو میگیرم اما چون دیگه کسی تو این تایپیک نمیاد مجبوشدم
    من هروست مون دختره رو تا 98 درصد رفتم.
    در مورد روند بازی تفاوت زیادی با یکدیگه نداره،فقط اون دختر و زبان ژاپنی هستش و این پسره با زبان انگلیسی.

توی سال دوم،فکر کنم پاییز بود همون صبح زود اومد در خونه و گفت که کاموا براش ببرم.
    هر موقع یادم میاد دارم حرص می خورم که چرا بهش کاموا ندادم!!!
    دیگه هم چنین صحنه ای ندیدم.ولی فکر کنم که بایستی از echange animals استفاده کنی و از انواع گوسفندها،کوچیک و بزرگ و طلایی داشته باشی.بازم یه سری اسرار داره که باید پیاده کنی ولی نمی دونم چه چیزهایی بودند،فکر کنم یکیش این بود که روز تولدش بهش کادو بدی.
    سیوش رو گذاشته بودم،اگه تاریخ رو نگاه کنید،این پست سه سال پیش هستش.دیگه نه من بازیش می کنم و نه سیوش رو دارم.
    Last edited by SANR; 23-01-2010 at 09:28.

14. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •