یه سوتی دیگهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههه![]()
یه سوتی دیگهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههه![]()
سلام
اين سيو من كه قبلاً گذاشته بودم ، براي بهار سال اوله و قبل از ازدواج با Ann .
اما اين بازي 15 سال بيش تر نداره ، در مورد شهر هم لطف كنيد بيش تر از اين چيزي نگيد ، چون بيش تر اين 500 صفحه شده اسپم هايي در مورد يك اشتباه ترجمه لوحه خانه كه به همه ثابت شده شهري وجود نداره و من دوست ندارم از دكمه يکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبراي گزارش پست ها استفاده كنم .
یعنی اگه باتبر به سرش بزنیم با بقیه وسایل مثل چمن زن فرقی میکنه
وآیا حتما باید به سرش ضربه بزنیم
آفای Aqu
ممنون ازاون شبیه ساز ولی من تمتام مراحل رو طی کردم تا اونجایی که گفتش سی دی گیم شارک رو دربیارید سی دی بازی روبزارید اونجاش گیرم میشه راهنماییم کنید؟![]()
Last edited by Advanced Ali-001; 21-01-2010 at 15:18.
سلام
آره ، من تو يه استراتژي انگليسي اين موارد را خوندم كه لوحه خانه هم كمي بهش اشاره كرده و گفته وحشي ميشه . ملاك هم سرش نيست ، شما با وسايل كشاورزي ( به جز آبپاش ) به هر جاي حيوانات بزنيد ، قلبشون كم ميشه كه در مورد سگ اگه اين كار را به همراه رها كردنش در جاهاي مختلف انجام بديد وحشي ميشه و ممكنه به حيواناتتون كه بيرونند پارس كنه .
در مورد گيم شارك هم اونجا بايد دكمه ي Esc كيبوردتون را بزنيد تا در بياد ، بعد از منوي
File > Change Disk > Iso
فايل ايزوي بازي را انتخاب كنيد تا بازي در حين لود شدن گيم شارك براي شما اجرا شود .
آقا دستت درد نکنه فقط یه چیز دیگه ببخشید اینقدر سوال میکنم
آقا این کدهای گیم شارک رو چه جوری باید توش وارد کنیم؟شرمنده من بلد نیستم
منظورم همون کدهایی است که مثلا نفس مسابقه شنارو زیادمیکنه واسه واردکردن رمز پاکت استیشن میخوام
ممنون![]()
سلام
لينك زير را ببينيد :
در ضمن در مورد مسابقه ي شنا خود من تجربم اين بوده كه اگه توت فرنگي قدرتيتون زياد باشه نيازي به كد نيست و فقط بايد تند تند نفس بكشيد و شنا كنيد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای aqu
باسلام وتشکر ازشما بخاطر پاسخهات
آقا یه سوال دیگه دارم شرمنده
آقا شما تاحالا fisher king شدی اگه شدی میشه بگی چه تاثیری توبازی داره آیادرصدمیاره یانه یا چطوری اصلا fisher king بشم
یه سوای دیگه من تاحالا 4تا پرینت بدست آوردم:
1-squid
2-char
3-angler
4-متاسفانه اسمشو نمی دونم ولی از اسکله شب توبهار گرفتم یه ماهی قرمز رنگ بود
آقا این اسم چهارمی رو میدونی؟دستت دردنکنه
سوال آخر اینکه آیا شما میدونی این قضیه سه تا عسل به دانشمنددادن واقعییه یانه یعنی واقعا 5تا کندو میشه بدست آورد ؟
دستت دردنکنه![]()
سلام
نه . عروسك جان قبلاً شدند ولي فكر نمي كنم درصد داشته باشه ، منم احتمالاً تو بهار يا تابستان سال سوم ميشم .
اسماشون را مي توني در لينك زير بيابي :
اون سه تا عسل هم سركاريه و با انجام اين كار هيچ اتفاقي نمي افته .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام خدمت آقای SANRصاحب این تایپیک
آقا من ازشما دوتا سوال دارم
1-شما گفتید که دربازی مادر بزرگ ازشما پشم میخواد میشه بگید چطوری آیا خودش میاد تومزرعه اول صبح یا.........لطفا توضیح بدید
باتشکر
2-شماگفتیدکه تا96درصدیا98درصدبازی رو تونستید بدست بیارید احتمالا شما ورژن اصلی بازی رودارید من هم
رشته ام برق والکترونیکه ودارم راهی پیدامیکنم که این پاکت استیشن رو بامبدل usb2به کامپیوتر متصل کنم خودم پاکت استیشن روبه قیمت170000تومان خریدم خواهشا ازاون یه ایمیج بگیرید بارارفشرده کنید وتوتایپیک بذارید
باتشکر
درضمن من ایشالاه دارم آن مداررو به انتها میرسونم برام دعا کنید چون طراحی اون مدار خیلی سخته وممکن است چندین بارشکست بخورم البته تونستم دسته رو با مبدل وصل کنم (مدارشو خودم طراحی کردم باکیفیت بالا)
باتشکر
البته ببخشید آقای SANRکه وقت شما رو میگیرم اما چون دیگه کسی تو این تایپیک نمیاد مجبوشدم![]()
من هروست مون دختره رو تا 98 درصد رفتم.
در مورد روند بازی تفاوت زیادی با یکدیگه نداره،فقط اون دختر و زبان ژاپنی هستش و این پسره با زبان انگلیسی.
توی سال دوم،فکر کنم پاییز بود همون صبح زود اومد در خونه و گفت که کاموا براش ببرم.
هر موقع یادم میاد دارم حرص می خورم که چرا بهش کاموا ندادم!!!
دیگه هم چنین صحنه ای ندیدم.ولی فکر کنم که بایستی از echange animals استفاده کنی و از انواع گوسفندها،کوچیک و بزرگ و طلایی داشته باشی.بازم یه سری اسرار داره که باید پیاده کنی ولی نمی دونم چه چیزهایی بودند،فکر کنم یکیش این بود که روز تولدش بهش کادو بدی.
سیوش رو گذاشته بودم،اگه تاریخ رو نگاه کنید،این پست سه سال پیش هستش.دیگه نه من بازیش می کنم و نه سیوش رو دارم.
Last edited by SANR; 23-01-2010 at 09:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)