نه اگه ميخواستم يك عطر ببرم شايد CH اصل رو ميبردم و يا پرفيوم لا نويي دو لوم ايو سن لوران..فكر كنم دومي بهتره براي بردن..خب اون بنده خدا اگه دانهيلشو نميخواد بگو بفروشش به من
نه اگه ميخواستم يك عطر ببرم شايد CH اصل رو ميبردم و يا پرفيوم لا نويي دو لوم ايو سن لوران..فكر كنم دومي بهتره براي بردن..خب اون بنده خدا اگه دانهيلشو نميخواد بگو بفروشش به من
40 تومن سراغ دارم
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
حامد جان والا اون موقع که قیمتا پایین بود این میگفت 120 تومن.حالا دیگه خدا عالمه![]()
منم حدس میزدم این گری فانل قیمتش نباید اینقدر بالا باشه
قیمتش کلا پایینه(زیره 20 دلار)--نمیدونم چطوریه که با قیمتایه توهمی میفروشنش.آخه ظاهرش هم میگه که چیپه![]()
اولا پورانهم جنابعالی جنس اصلی که تو گالری کارن تو پاریس عرضه میشه نیست و پرشده اماراته. ثانیا من خودم اصلش رو دارم و 10 سال پیش 220 میلش رو از فرنسه برام آوردن ثالثا بوش(البته اصلش) برخلاف گفته خانم فرزین نیا(تو وبلاگش) اصلا خطی نیست هر سه نوتش واضحه و پخش بوش در حد 2 متر و موندگاریش 2 روزه. اگه غیر این بود مطمئن باش جنس اصل اصل نیست و درجه 2 یا سه است.
علی جان اگه بازم دیدیش قیمتشو بپرس شاید خیلی بالا نبرده باشه
چشم ولی این همونه که تسار رو 160 قیمت میداد .کلا پرته قیمتاش.حالا من 4 سال پیش تو پاچه این طرف هم
کردمیه ادکلن رو که 40 تومن بود رو 26 گرفتم حواسش نبود
![]()
تق هرمس 200 میل پرفیوم 295
فارنهایت 200 میل 290
اوضاعه خرابیست نازنین
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
علی جان اونجا پولو آبی ندیدی؟
تو کف این رومانس هم موندیم
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
بچه ها این CH بوی چرم هم میده؟
دوستان نظرتون در مورد ماندگاری و پخش بوی این ادکلن چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)