کی؟ایرانی؟پلیر های ایرانی خوب کم نیستن خیلیاشونو میشناسم![]()
نه واقعا چرا؟ ))))):R.I.P the King In The North![]()
کی؟ایرانی؟پلیر های ایرانی خوب کم نیستن خیلیاشونو میشناسم![]()
نه واقعا چرا؟ ))))):R.I.P the King In The North![]()
چون مارتین سادیسم داره دوست داره هرکی رو که خلق میکنه بکشه :|
@ezio7 خیلی باحالی دمت گرم
صد تا تشکر و لایکم کنم بازم کافیت نیست![]()
![]()
سلام اش خور wukong رو خریدی؟![]()
عزیز من مگه من همسنه شمام که بخوام دروغ بگم من 25 سالمهیعنی شماها همه Bronze V هستید ؟
![]()
الکی الکی شخصیت محبوبم تو کل سریال کشته شد : |
من هنوز امیدم به یه نفره تو داستان که عکسشم آواتارمه .
پلیر های خوب ایرانی متاسفانه اکثرشون بازیشون خوبه ولی اخلاق ندارن !(البته خوشبحتانه تو این انجمن همه پرو ها مهربون و خوش اخلاقن)
عزیزم نگفتم که دروغ میگی ! فقط گفتم شک دارم که راست میگی : دیعزیز من مگه من همسنه شمام که بخوام دروغ بگم من 25 سالمهیعنی شماها همه Bronze V هستید ؟
![]()
چیزی نشده که ! شما راحت یه مدرک بیار و ثابت کن که گلد3 هستی . میتونی با اکانتت(همین speed21) در چت با یه نفر بنویسی که سلام من تو P30 عضو هستم و شات بگیری بذاری اینجا .
تازه اجباری نیست برا خودت میگم . اگه دوست داری بقیه حرفتو باور کنن(بقیه خودمم توشونم) میتونی با این کاری که گفتم ثابت کنی . اگه عکس نذاری هم چیز خاصی نمیشه فقط کسی حرفاتو باور نمیکنه !
موفق باشی
Last edited by Arrowtic; 05-06-2013 at 19:24.
الان یعنی گلد خیلی خوبه
من 1 ساله بازی نمیکنم ولی همون 1 سال پیش با 20 روز بازی گلد داشتم ولی نامردا اکانتا همشون -- شد الان دوباره شروع کردم![]()
شاید اینجا بعضیا سنشون از تو هم بیشتر باشه ها (که هست) متاسفانه جوانان ایرانی هیچ تفریحی ندارن و با این سن بالا هنوز بازی آنلاین مهمترین تفریح اوناس
اگر تفریحات دودی و نوشیدنی رو بگذاریم کنار![]()
آره من خیلی هارو میشناسم سیلور یا برنز هستن ولی بازیشون از گلد و پلات هم بهتره
بخاطر وضع اینترنت خیلیا رنک بازی نمیکنن که احیانا دی سی چیزی نشن بازی رو برای بقیه خراب نکنن که کارشون هم ستودنیست.
کلا ربطی به رنک نداره من خودم سیلور هستم از یک برنز 4 خوردم![]()
اقا خجالت زدمون نکنین![]()
من وارد بازی میشه ولی همچنان لگه ... شما اینترنت از مخابرات گرفتی؟
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)