تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 512 از 827 اولاول ... 12412462502508509510511512513514515516522562612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام یه هارد بگیرم بیشتر برا تماشای فیلم با tv البته تلوزیون من اکثر فرمتها را نشون میده lled samsung اما دوست داشتم یه هارد 2 ترا اون هم برا شبکه بخرم ولی میترسم سرعت بیاد پایین و دلیل اصلی خرید هارد از بین بره یهنی فیلم رو با گیر نشون بده این شد که تصمیم به خرید هارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار گرفتم شما فکر میکنید اون هارد شبکه رو اگه بخرم مشکلی برام پیش نمیاره یا همین رو بخرم
    ایا همین هارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار بدردم میخوره
    در ضمن تفاوتهارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار با هارد 2ترا سیگیت backup plus با آدابتور گارانتی سازگار و هارد 2ترا سیگیت expansion با آدابتور گارانتی سازگاردر چیست؟؟؟؟؟
    ممنون
    سلام .

سرعت هاردهاي تحت شبكه مثل my book live اونقدر پايين نيست كه فيلم ها با را لگ يا مكث پخش كنه . من حتي بلوري هاي پرحجم 40 يا 45 گيگي را با اينترفيس usb2 (كه يه اينترفيس كندي هست) بدون لگ يا مكث پخش ميكنم .

ایا همین هارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار بدردم میخوره
    بله ، ولي براي شبكه گذاري بايد به لپتاپ يا pc متصل و سپس به روتر متصل كنيد .

در ضمن تفاوتهارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار با هارد 2ترا سیگیت backup plus با آدابتور گارانتی سازگار و هارد 2ترا سیگیت expansion با آدابتور گارانتی سازگاردر چیست؟؟؟؟؟
    ممنون
    هاردهاي backup plus در مقايسه با هاردهاي My book پرسرعتر هست و همچنين بيشتر و زودتر گرم ميكنه . هاردهاي اكسترنال my book داراي قابليت hardware encryption هست كه ميتونيد هارد را قفل كنيد در صورتي كه مدلهاي backup plus و expansion فاقد چنين قابليتي هست و بايد به روش نرم افزاري داده ها را encrypt كرد . نرم افزارهايي كه در backup plus هست قابليت
    آپلود یا دانلود (به اشتراک گذاشتن و ذخیره کردن) عکسها و ویدئوها و ... در سايتهايي مثل فیسبوک ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید کاربردی برای شما نداشته باشه . مدل
    expansion مدل ساده اي هست كه هيچ نرم افزاري نداره و اگر تفاوت قيمت اين مدل با backup plus كم هست توصيه ميكنم كه همين backup plus را بخريد .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    قصد خرید هارد اکسترنال دارم.نمیدونم پروتابل بگیرم یا رومیزی.لب تاپ دارم به نظرتون پروتابل بگیرم؟
    اگه رومیزی بگیرم بخوام برم شهرستان با خودم ببرم احتمال اسیب دیدنش خیلی بیشتر از پروتابله؟
    هاردهای ای دیتا که ضد ضربه و ضد ابه و تو توضیحاته دیجی کالا نوشته که از روی مدلهای نظامی درسته شده ایا بازار گرمیه یا واقعیت داره؟
    تا 400 تومن میخوام هزینه کنم.تو سایته چاره مدل My Book Essential Edition 2TB USB3.0 Black‎ زده 390 تومن رومیزی
    1 ترا بایت پروتابل رو با این بودجه انواع اقسامشو میشه گرفت.2ترای خوب پروتابل چنده؟
    به نظره شما پروتابل بگیرم یا رومیزی؟ چه مارکی چه مدلی و به چه دلیل؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    سلام .
    هارد پرتابل بخريد چون جابجايي داريد . هاردهاي آداپتوري بزرگ و حمل و نقل آن مشكل هست . براي حمل و نقل هارد آداپتوري ميبايستي يه كيف ديگر (يه كيف لپتاپي كوچك) بخريد و با دقت حمل كنيد مثلاً كيف را زمين نندازيد . دوترابايت پرتابل هم موجوده wd my passport كه بالاي 600 هزارتومن هست .

هاردهاي ضد ضربه به خاطر داشتن بدنه هاي مستحكم و بعضاً لاستيكي در مقابل ضربه هاي ناشي از سقوط مقاومتر هست . حتي برخي از هاردها به خاطر تكنولوژي sensor shock به محض شناسايي شتاب بيش از حد يا ضربه هد به حالت پارك در ميآيد و همچنين دور موتور كاهش پيدا ميكند تا به اطلاعات آسيبي وارد نشه مثل توشيبا مدل canvio 3.0 يا canvio basics .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام .
    هارد پرتابل بخريد چون جابجايي داريد . هاردهاي آداپتوري بزرگ و حمل و نقل آن مشكل هست . براي حمل و نقل هارد آداپتوري ميبايستي يه كيف ديگر (يه كيف لپتاپي كوچك) بخريد و با دقت حمل كنيد مثلاً كيف را زمين نندازيد . دوترابايت پرتابل هم موجوده wd my passport كه بالاي 600 هزارتومن هست .

هاردهاي ضد ضربه به خاطر داشتن بدنه هاي مستحكم و بعضاً لاستيكي در مقابل ضربه هاي ناشي از سقوط مقاومتر هست . حتي برخي از هاردها به خاطر تكنولوژي sensor shock به محض شناسايي شتاب بيش از حد يا ضربه هد به حالت پارك در ميآيد و همچنين دور موتور كاهش پيدا ميكند تا به اطلاعات آسيبي وارد نشه مثل توشيبا مدل canvio 3.0 يا canvio basics .
    به نظر شما 1ترای پرتابل چه مارکی وچه مدلی خوبه که سرعتش بالا باشه و ضد ضربه باشه؟و قیمتش چنده؟
    این مدل ای دیتا sh14 به درد میخوره یا برند دیگه ای بگیرم؟
    اگه رومیزی 2 ترا بگیرم و کیف مخصوص بگیرم چی؟شاید در سال 4 بار جابجایی داشته باشم.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره کیفیت برند سیلیکون پاور چی هست؟
    راهنمایی میکنید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر شما 1ترای پرتابل چه مارکی وچه مدلی خوبه که سرعتش بالا باشه و ضد ضربه باشه؟و قیمتش چنده؟
    این مدل ای دیتا sh14 به درد میخوره یا برند دیگه ای بگیرم؟
    اگه رومیزی 2 ترا بگیرم و کیف مخصوص بگیرم چی؟شاید در سال 4 بار جابجایی داشته باشم.
    1. ميتونيد هارد اكسترنال silicon power armor a80 يا silicon power armor A15 بخريد . قيمت يكترابايت هم حدود 350 هزار تومن هست .

2. هارد اكسترنال WD my book كيف مخصوص داره ولي بعيد ميدونم در بازار ايران پيدا يشه . بايد يه كيف مناسب ديگري پيدا كنيد (مثل كيف لپتاپ كه داراي اسفنج ضربه گير هست) . اگر مقدار جابجايي شما كم باشه و همچنين اگر در هنگام جابجايي دقت ميكنيد پس مشكلي نداره ميتونيد همين آداپتوري را بخريد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من یه هارد wd دارم که از امروز وقتی وصلش کردم دیگه کار نکرد
    روشن میشه
    ولی اصلا توسط کامپیوتر شناخته نمیشه
    یه قفل هم روش روشن شده

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه هارد wd دارم که از امروز وقتی وصلش کردم دیگه کار نکرد
    روشن میشه
    ولی اصلا توسط کامپیوتر شناخته نمیشه
    یه قفل هم روش روشن شده
    سلام .

1. اول از همه روی یه سیستم دیگه تست و بررسی کنید (به پورتهای پشت کیس متصل کنید) .

2. از قسمت my computer آیا آیکون CD Drive مجازی میبینید ؟ اگر بلی ، روی آن دابل کلیک کنید و چندبار پسورد اشتباه بدید و ببینید چه اتفاقی میافته ؟ البته اینو بگم که اگر تا چندبار پسورد اشتباه وارد شود پیغام فرمت شدن هارد ظاهر میشه ...

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه یه راهنمایی هم به من بکنید
    میخوام یه هارد 1 ترابایت بگیرم ... ترجیحا اکسترنال ... مثلا در سایت زیر زده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت های سایت بالا درستن ؟

External Portable - 2.5
    External Desktop - 3.5

این دوتا چه فرقی با هم دارن ؟
    من فقط واسه فیلم هایی که دانلود میکنم میخوام هارد بگیرم ... چون یه 500 گیگ و یه 1TB که هر دو اینترنال هستند دارم ...
    حالا از بین مدل های مختلف چی پیشنهاد میکنن ؟
    فکر نکنم زیاد جا به جایی هم داشته باشم .... ولی ممکنه زیاد وصلش کنم به سیستم ... همیشه باید متصل باشن به سیستم ؟
    اگر برای مدتی متصل نباشن مثلا یک سال ممکنه خراب بشن ؟
    هارد 1 ترابایت پیشنهاد میدید یا 2 ترابایت ؟ ... یکی از رفقا گفت که 1 ترابایتی ها اکثر دچار مشکل میشن ولی زیاد اشاره نکرد چه مشکلی و خودم موندم 1 بگیرم یا 2
    امنیت و خراب نشدنشون خیلی برام مهمه و تا حالا هم هارد اکسترنال استفاده نکردم ... اصلا با این اوصاف اینترنال مناسب نیست ؟ اینترنال رو ترجیح میدید یا اکسترنال از نطر خرابی و امنیت
    ممنون میشم یه راهنمایی کوچولو بکنید و توضیحاتی رو هم که لازم میدونید رو بدید
    مرسی
    Last edited by nits; 01-03-2013 at 21:05.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه یه راهنمایی هم به من بکنید
    میخوام یه هارد 1 ترابایت بگیرم ... ترجیحا اکسترنال ... مثلا در سایت زیر زده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت های سایت بالا درستن ؟
    سلام .
    اگر در بازار بگردید ارزانتر هم میتونید پیدا کنید ولی قیمتها تقریباً درسته . تنوع هاردهای اکسترنالی که در این سایت هست خیلی کمه ، هارد اکسترنال آداپتوری که اصلاً موجودی نداره .

External Portable - 2.5
    External Desktop - 3.5

این دوتا چه فرقی با هم دارن ؟
    هاردهای اکسترنال 2.5 اینچی در واقع هاردهای پرتابل و کوچکی هستند که با برق usb راه اندازی میشوند و کاملاً مناسب برای جابجایی اطلاعات . این هاردها در واقع همان هاردهای لپتاپی هستند . حداکثر حجم هاردهای اکسترنال پرتابل یا 2.5 اینچی 2 ترابایته (مدل WD my passport 2TB که حدود 640 هزار تومنه) .

هاردهای اکسترنال 3.5 اینچی در واقع همان هاردهای PC هستند که برای راه اندازی نیاز به منبع تغذیه جداگانه دارند (آداپتور برق 12 ولتی) و برق usb به تنهایی کافی نیست . این هاردها به خاطر بزرگی و بهمراه داشتن آداپتور برق و کابلهای بلند مناسب برای جابجایی روزمره نیستند . در حال حاضر حداکثر حجم هاردهای اکسترنال آداپتوری 4ترابایت هست .

من فقط واسه فیلم هایی که دانلود میکنم میخوام هارد بگیرم ... چون یه 500 گیگ و یه 1TB که هر دو اینترنال هستند دارم ...
    حالا از بین مدل های مختلف چی پیشنهاد میکنن ؟
    فکر نکنم زیاد جا به جایی هم داشته باشم .... ولی ممکنه زیاد وصلش کنم به سیستم ... همیشه باید متصل باشن به سیستم ؟
    هارد 1 ترابایت پیشنهاد میدید یا 2 ترابایت ؟ ... یکی از رفقا گفت که 1 ترابایتی ها اکثر دچار مشکل میشن ولی زیاد اشاره نکرد چه مشکلی و خودم موندم 1 بگیرم یا 2
    امنیت و خراب نشدنشون خیلی برام مهمه و تا حالا هم هارد اکسترنال استفاده نکردم ... اصلا با این اوصاف اینترنال مناسب نیست ؟ اینترنال رو ترجیح میدید یا اکسترنال از نطر خرابی و امنیت
    ممنون میشم یه راهنمایی کوچولو بکنید و توضیحاتی رو هم که لازم میدونید رو بدید
    مرسی
    من پیشنهاد میدم فیلمهای دانلودی را روی دو هارد اینترنالی که دارید جمع کنید و پس از اینکه تماشا کردید (یا هر استفاده دیگر) بعد از یه مدت مشخص مثلاً هفتگی یا ماهانه جهت آرشیو کردن به هارد اکسترنال منتقل کنید اینطوری هارد اکسترنالی که برای آرشیو هست به طور دائم استفاده نمیشه . با توجه به اینکه جابجایی ندارید (یا کم) میتونید یکی از دو مدل WD my book یا seagate backup plus desktop drive بخرید . هر دو مدل پیشنهاد شده usb3 هستند ولی مدل اولی کندتر و خنکتر از مدل دومی هست . مدلهای قدیمی WD my book پسوند essential دارند که البته فرق زیادی با مدل جدید ندارد .

ولی اگر زیاد از هارد استفاده میکنید بنظر من بهتره که هارد اینترنال بخرید که نه تنها همیشه در دسترس هست (تا زمانیکه سیستم روشنه) بلکه هارد در جای امنی قرار گرفته (داخل کیس پیچ میشه) و کمتر در معرض آسیب هست چون یکی از شایعترین آسیبهایی که به هارد وارد میشه ضربه یا تکان خوردن هارد در هنگامی که روشن هست هاردهای اکسترنال معرفی شده در بالا بصورت ایستاده قرار میگیرند که همین مسئله شانس سقوط را زیاد میکند . در هر حال اگر هارد اینترنال میخرید بهترین مدل WD Green هست .

همیشه باید متصل باشن به سیستم ؟
    زمانیکه احتیاجی به هارد اکسترنال نداشته باشید بهتره که از سیستم و برق جدا بشوند .

خودم یازده عدد هارد اکسترنال my book دارم که خیلی کم استفاده میکنم ولی پیشنهاد میدم هر چند وقت یه بار روشن بشن و مقداری کار کنن .

هارد 1 ترابایت پیشنهاد میدید یا 2 ترابایت ؟ ... یکی از رفقا گفت که 1 ترابایتی ها اکثر دچار مشکل میشن ولی زیاد اشاره نکرد چه مشکلی
    البته که این حرف درست نیست . همانطوریکه قبلاً هم گفتم من چندین هارداکسترنال دارم (در حجمهای یکترا و دوترا و سه ترابایت) و برای هیچکدام مشکلی پیش نیومده . البته ذخیره کردن اطلاعات در تعداد بیشتری از هارد باعث افزایش امنیت هم میشود . مثلاً فرض کنید اگر اطلاعات را روی دو هارد یکترابایت ذخیره کنید ، در صورت خرابی یکی از آنها فقط یکترابایت از اطلاعات را از دست میدهید . هزینه ای که برای خرید دو هارد یکترابایت میپردازید قطعاً بیشتر از یک هارد دوترابایت هست . شلوغ شدن میز کار به خاطر وجود دو هارد اکسترنال و ... را هم باید در نظر داشت . در هر حال اگر بدرستی استفاده بشه هیچ مشکلی نخواهید داشت .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    قیمت هارد 1ترا My Passport وسترن چنده؟
    300 خوبه البته گارانتی نداره جلد سبز
    به نظر شما خوبه ؟ زیاد جابه جا میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •