سلام دوستان من میخوام یه هارد بگیرم بیشتر برا تماشای فیلم با tv البته تلوزیون من اکثر فرمتها را نشون میده lled samsung اما دوست داشتم یه هارد 2 ترا اون هم برا شبکه بخرم ولی میترسم سرعت بیاد پایین و دلیل اصلی خرید هارد از بین بره یهنی فیلم رو با گیر نشون بده این شد که تصمیم به خرید هارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار گرفتم شما فکر میکنید اون هارد شبکه رو اگه بخرم مشکلی برام پیش نمیاره یا همین رو بخرم
ایا همین هارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار بدردم میخوره
در ضمن تفاوتهارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار با هارد 2ترا سیگیت backup plus با آدابتور گارانتی سازگار و هارد 2ترا سیگیت expansion با آدابتور گارانتی سازگاردر چیست؟؟؟؟؟
ممنون
سلام .
سرعت هاردهاي تحت شبكه مثل my book live اونقدر پايين نيست كه فيلم ها با را لگ يا مكث پخش كنه . من حتي بلوري هاي پرحجم 40 يا 45 گيگي را با اينترفيس usb2 (كه يه اينترفيس كندي هست) بدون لگ يا مكث پخش ميكنم .
ایا همین هارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار بدردم میخوره
بله ، ولي براي شبكه گذاري بايد به لپتاپ يا pc متصل و سپس به روتر متصل كنيد .
در ضمن تفاوتهارد 2ترا وسترن مای بوک با آدابتور گارانتی سازگار با هارد 2ترا سیگیت backup plus با آدابتور گارانتی سازگار و هارد 2ترا سیگیت expansion با آدابتور گارانتی سازگاردر چیست؟؟؟؟؟
ممنون
هاردهاي backup plus در مقايسه با هاردهاي My book پرسرعتر هست و همچنين بيشتر و زودتر گرم ميكنه . هاردهاي اكسترنال my book داراي قابليت hardware encryption هست كه ميتونيد هارد را قفل كنيد در صورتي كه مدلهاي backup plus و expansion فاقد چنين قابليتي هست و بايد به روش نرم افزاري داده ها را encrypt كرد . نرم افزارهايي كه در backup plus هست قابليت آپلود یا دانلود (به اشتراک گذاشتن و ذخیره کردن) عکسها و ویدئوها و ... در سايتهايي مثل فیسبوک ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید کاربردی برای شما نداشته باشه . مدل
expansion مدل ساده اي هست كه هيچ نرم افزاري نداره و اگر تفاوت قيمت اين مدل با backup plus كم هست توصيه ميكنم كه همين backup plus را بخريد .