نمیدونم اما پینگ دوستم که حسابگر بود همیشه از من بهتر بود، شاید مرکز ب مرکز فرق داره
نمیدونم اما پینگ دوستم که حسابگر بود همیشه از من بهتر بود، شاید مرکز ب مرکز فرق داره
اشتراک یک به یک شما چند میگیری؟ممنون میشم راهنمایی کنی ،
ولی من پارسال هم یک به یک بود دیگه ولی تایم اوت نداشت
کلا من پینگ واسم مهم نیست چون بازی نمیکنم فقط سرعت لحظه ای دانلود آپلود واسم مهمه. خودم هم حسابگر داشتم ولی خیلی کیفیتش پایین بود مال دوستام هم بعضی مثل من داغون بود بعضی خیلی خوب بود که نهایتا ما داغونا کوچ کردیم مخابرات که تا به حال ازش راضی بودم(البته این مدت همه مشکل داشتیم بحثی توش نیست)
.
الانم 1مگ تمدید کردم. طرف گفت دارن هنوز ور میرن سرعت ها درست بشه(قراره 2مگ ها بیشتر شه بقیه همینی که هستن باقی بمونه)
اینم تست 1مگ حجمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا درسته
قبلا 128 1به 8(1به 5 جدید ) داشتم توی پنل جلوی اعتبار 2 واحد بود
256 1 به 10 گرفتم بازم 2 واحد اعتبارش بود که سرعتشون یکی بود!!!![]()
من محدود 128 دارم که سرعت دانلودش در طول روز بالای 100 کیلو بایته و در ساعات شبانه رایگان 50 تا 70 کیلو بایت
ولی حجم 3 گیگ این اجازه رو نمیده زیاد از این سرعت 100 کیلو بایتی لذت ببرم
ماهانه 13000 تومان
بعضی مواقع و به ندرت که اینترنت کل کرمانشاه قاط میزنه تایم اوت دارم ولی از لحاظ پینگ هیچ فرقی با مخابرات نداره هر وقت دوستان ازافزایش پینگ مخابرات اینجا می نویسند من هم کم و بیش مثل اونها پینگم بالا میره
بدبختی من اینجاس اصلا محدود نمی تونم ،شاید روز یک گیگ مصرف کنم ،یک بار 256 محدود داشتم تو 2 روز 3 گیگش تموم شد!
حالا به نظرت به صرفه هست ؟ اگه یک دوست ازت بپرسه بین 512 مخابرات با 3 گیگ و همین سرویس کدوم رو برداره (و بدشم نیاد شبا دانلود کنه) کدوم رو پیشنهاد میکنی؟
512 مخابرات با 3 گیگ حجم = 12839 تومن! و سرعت دانلود شبانه بالای 100
والبته آپشن ها خیلی متنوع تر والبته خنده دار تر هم هست! (خندش به خاطر گاف هایی هست که دادن تو قیمت ها)
1 مگ بهتره 14800 سرعتش هم تا 240 میره اختلاف 2 تومن می ارزه ولی اگه استفاده ات زیاد نیست همون 512 کافیه
برای کسانی که از اینترنت برای دانلود و وب گردی استفاده می کنند خب خیلی خیلی مخابرات بهتره
اما برای کسانی که گیم هم یکی از استفاده های اینترنتی شون هست مسلما مخابرات با اشتراک یک به ده جدیدا محدود هم شده اصلا مناسب نیست من خودم قبلا از تایم اوت های مخابرات کلافه شدم که به اشتراک یک به یک حسابگر روی آوردم
اينجا يه اشكال هست! 128 هر شركتي رو يك يا يك و نيم مگ بسته شده اما مخابرات 512 ش رو 1مگه... 512 شركت هاي ديگه حداقل +256 تا ميگيرن! مخابرات خوب يا بد كاري ندارم! من يكي كه فردا صبح اولين نفر دارم ميرم درخواست جمع آوريشو بدم چون كلافه كرده منو...خدا كنه فقط جمع آوريش مثه رانژش نشه 2هفته چون بعدش دارم ميرم ثبت نام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)