تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 512 از 1124 اولاول ... 124124625025085095105115125135145155165225626121012 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

نخیر از نظر پینگ اوضاعش خیلی بدتره
    اما از نظر سرعت برای محدود ها بهتره
    من یک سال حسابگر داشتم

نمیدونم اما پینگ دوستم که حسابگر بود همیشه از من بهتر بود، شاید مرکز ب مرکز فرق داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما اشتراک یک به ده داری (اکانت ویژه)
    که اگه تایم اوت نداشته باشه یعنی اون نه نفر دیگه به اینترنت متصل نیستن ... مخابرات هم دقیقا همین وضعه ... یه اشتراک یک به یک از هر شرکتی بگیری مشکل تایم اوت حله... من به راحتی با پینگ 200 با سرور های اروپایی و روسیه بازی می کنم تایم اوت هم فقط زمانی که کل اینترنت کرمانشاه مشکل پیدا می کنه دارم
    اشتراک یک به یک شما چند میگیری؟ممنون میشم راهنمایی کنی ،
    ولی من پارسال هم یک به یک بود دیگه ولی تایم اوت نداشت

3. این کاربر از amir0831 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

نخیر از نظر پینگ اوضاعش خیلی بدتره
    اما از نظر سرعت برای محدود ها بهتره
    من یک سال حسابگر داشتم
    دليل اين همه تنفر از حسابگر چيه؟ تا حالا اونجا نبودم اما باش كار كردم. اگه سرعت دانلود 1مگ اينجا به زور به 220 ميرسه اونجا 1مگش 500 ه! از نظر پينگ و قطعيم كه با مخابرات يكيه
    بلهميدونم 2مگ داشتي! دقت كن يه ،هم، بينش هست:دي الان طبق وضع فعليت،مطمعنا ريتت بالاي 2048 ه ك يعني ميشه هر سرويسي گرفت! اما 3گيگ حجم، 1مگ هم كافيه! حالا خود من بودم 128 ور ميداشتم:دي ساعتي 220مگ ميتوني دانلود كني. البته چون دانلود شبانه ندارم!
    کلا من پینگ واسم مهم نیست چون بازی نمیکنم فقط سرعت لحظه ای دانلود آپلود واسم مهمه. خودم هم حسابگر داشتم ولی خیلی کیفیتش پایین بود مال دوستام هم بعضی مثل من داغون بود بعضی خیلی خوب بود که نهایتا ما داغونا کوچ کردیم مخابرات که تا به حال ازش راضی بودم(البته این مدت همه مشکل داشتیم بحثی توش نیست)
    .
    الانم 1مگ تمدید کردم. طرف گفت دارن هنوز ور میرن سرعت ها درست بشه(قراره 2مگ ها بیشتر شه بقیه همینی که هستن باقی بمونه)
    اینم تست 1مگ حجمی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مشکل اینه که مخابرات همه سرویساش 1ب1 ه! فقط سرعت رو بالا پایین میبندن

256 1ب10 = 128
    256 1ب5 = 256
    256 1ب1 = 512
    دقیقا درسته
    قبلا 128 1به 8(1به 5 جدید ) داشتم توی پنل جلوی اعتبار 2 واحد بود
    256 1 به 10 گرفتم بازم 2 واحد اعتبارش بود که سرعتشون یکی بود!!!

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

اشتراک یک به یک شما چند میگیری؟ممنون میشم راهنمایی کنی ،
    ولی من پارسال هم یک به یک بود دیگه ولی تایم اوت نداشت
    من محدود 128 دارم که سرعت دانلودش در طول روز بالای 100 کیلو بایته و در ساعات شبانه رایگان 50 تا 70 کیلو بایت
    ولی حجم 3 گیگ این اجازه رو نمیده زیاد از این سرعت 100 کیلو بایتی لذت ببرم
    ماهانه 13000 تومان
    بعضی مواقع و به ندرت که اینترنت کل کرمانشاه قاط میزنه تایم اوت دارم ولی از لحاظ پینگ هیچ فرقی با مخابرات نداره هر وقت دوستان ازافزایش پینگ مخابرات اینجا می نویسند من هم کم و بیش مثل اونها پینگم بالا میره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من محدود 128 دارم که سرعت دانلودش در طول روز بالای 100 کیلو بایته و در ساعات شبانه رایگان 50 تا 70 کیلو بایت
    ماهانه 13000 تومان
    بعضی مواقع و به ندرت که اینترنت کل کرمانشاه قاط میزنه تایم اوت دارم ولی از لحاظ پینگ هیچ فرقی با مخابرات نداره هر وقت دوستان ازافزایش پینگ مخابرات اینجا می نویسند من هم کم و بیش مثل اونها پینگم بالا میره
    بدبختی من اینجاس اصلا محدود نمی تونم ،شاید روز یک گیگ مصرف کنم ،یک بار 256 محدود داشتم تو 2 روز 3 گیگش تموم شد!

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ماهانه 13000 تومان
    حالا به نظرت به صرفه هست ؟ اگه یک دوست ازت بپرسه بین 512 مخابرات با 3 گیگ و همین سرویس کدوم رو برداره (و بدشم نیاد شبا دانلود کنه) کدوم رو پیشنهاد میکنی؟

512 مخابرات با 3 گیگ حجم = 12839 تومن! و سرعت دانلود شبانه بالای 100

والبته آپشن ها خیلی متنوع تر والبته خنده دار تر هم هست! (خندش به خاطر گاف هایی هست که دادن تو قیمت ها)

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حالا به نظرت به صرفه هست ؟ اگه یک دوست ازت بپرسه بین 512 مخابرات با 3 گیگ و همین سرویس کدوم رو برداره (و بدشم نیاد شبا دانلود کنه) کدوم رو پیشنهاد میکنی؟

والبته آپشن ها خیلی متنوع تر والبته خنده دار تر هم هست! (خندش به خاطر گاف هایی هست که دادن تو قیمت ها)
    1 مگ بهتره 14800 سرعتش هم تا 240 میره اختلاف 2 تومن می ارزه ولی اگه استفاده ات زیاد نیست همون 512 کافیه

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

برای کسانی که از اینترنت برای دانلود و وب گردی استفاده می کنند خب خیلی خیلی مخابرات بهتره
    اما برای کسانی که گیم هم یکی از استفاده های اینترنتی شون هست مسلما مخابرات با اشتراک یک به ده جدیدا محدود هم شده اصلا مناسب نیست من خودم قبلا از تایم اوت های مخابرات کلافه شدم که به اشتراک یک به یک حسابگر روی آوردم

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اينجا يه اشكال هست! 128 هر شركتي رو يك يا يك و نيم مگ بسته شده اما مخابرات 512 ش رو 1مگه... 512 شركت هاي ديگه حداقل +256 تا ميگيرن! مخابرات خوب يا بد كاري ندارم! من يكي كه فردا صبح اولين نفر دارم ميرم درخواست جمع آوريشو بدم چون كلافه كرده منو...خدا كنه فقط جمع آوريش مثه رانژش نشه 2هفته چون بعدش دارم ميرم ثبت نام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •