سلام به دوستان پرو باز.
لینک بهترین و کاملترین پچ رو اگه دارید لطف کنید بذارید.
ممنون.
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
یه سوال دیگه! DLC چیه؟![]()
سلام به دوستان پرو باز.
لینک بهترین و کاملترین پچ رو اگه دارید لطف کنید بذارید.
ممنون.
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
یه سوال دیگه! DLC چیه؟![]()
DLC مخفف Downloadable Contect هست که به بازی چیز هایی رو اضافه می کنه .یه سوال دیگه! DLC چیه؟![]()
سلام. ببخشید من تاپیک رو دنبال نمیکردم ولی 4 صفحه از آخر رو خوندم دیدم صحبتی از kitserver نمیشه و به جاش درباره ی PESEdit بحث میشه. فرق این دو تا چیه و اگه تقریباً یه کار رو میکنن کدوم بهتر هست؟ جدیدترین نسخه اش رو لطف میکنید؟
Last edited by siamak_mu; 24-12-2010 at 00:46.
بله درسته ببین این DLC کارش لایسنس تیم ها نیست کارش همون آپدیت هست. منتظر درست شدن اسم تیم چلسی نباش تنها راه استفاده از پچ های دست سازه
سلام.کسی میتونه یک ترکیب خوب برای اسپانیا و بارسلونا پیشنهاد بده؟
دوستان لطف کنید این لینکو مستقیم کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید دیویدی بازی رو ندارم فقط نصب شدشو دارم که با ویندوز جدید اجرا نمیشه فایل بالائی رو هم دان کردم اجرا کردم ولی باز بازی اجرا نشد![]()
Last edited by max_3d; 24-12-2010 at 11:19.
سلام. دوست عزیز کیت سرور یه برنامه ای برای وارد کردن فایلهای ادیت به بازی هست.ولی pesedit پچ هست که یه کارایی مثل درست کردن نقل انتقالات و لباس تیمها و ...رو انجام میده .
دوست عزیز شما بازیو کجا نصب کردی ؟فایل رجیستری رو با notepad باز کن و این قسمتیو که تو عکس مشخص کردم رو با توجه به محل نصب بازی بر روی کامپیوتر خودتون تغییر بدینلطفا کمک کنید دیویدی بازی رو ندارم فقط نصب شدشو دارم که با ویندوز جدید اجرا نمیشه فایل بالائی رو هم دان کردم اجرا کردم ولی باز بازی اجرا نشد![]()
![]()
هیچ کدوم از پچ های 1.01 و 1.02 و 1.03 نصب نمیشن:
توضیح اینکه بار اول بازی رو نصب میکنم و هیچ کرک و پچ مچی نریختمبعد از ریختن این DLC ها هم تست کردم:
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\download
DLC [12.10.2010]
DLC [15.10.2010]
DLC 2.00 [21.12.2010]
همونطور که گفتم هیچ کدوم از این پچ ها با ورژن ما سازگار نیستند دلیلش هم پخش غیر قانونی نسخه ای هست که دقیقا یک هفته زودتر لو رفت. یا باید یکی زحمت دانلودش رو بکشه یا باید مثل پچ قبلی یکی پیدا بشه که این پچ سوم رو هم کانورت کنه به نسخه ریپک و قابل نصب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)