کسی مجانی یوزر پسورد به کسی نمیده
کسی مجانی یوزر پسورد به کسی نمیده
چه دل خجسته ای داریدوستان یکی یوزر و پسش را برام بفرسته من میخوام از شبانش استفاده کنم![]()
سلام بر دوستان عزیز
من از طرح زرین استفاده می کنم
و حالا می خوام طرح نوروزی را با یک شماره دیگه فعال کنم
ولی موندم کدام بسته را استفاده کنم
آیا طرح یک مگ بدون محدویت مناسب می باشد
شما طرح نامحدود را سفارش دادید سرعتش خوبه
حالا جدی میشه یوزر پسورد یکی دیگه رو باهاش کار کنیم؟؟؟؟ یعنی الان من طرح برنا دارم میتونم یوزر پسورد یکی که شبانه رایگان داره رو بگیرم و از شبانش استفاده کنم. ایا استفاده از این روش مخابرات را عصبانی نخواهد کرد؟؟؟؟؟![]()
من سه طرح زرین دارم از هر سه باید یک خط تلفن استفاده می کنم
من سه طرح زرین دارم از هر سه باید یک خط تلفن استفاده می کنم
آقا اینروزا اینترنت خراب شده ماله شما اینطوریه ؟ پینگ هم خیلی بالا رفته.
نه از من برعکس سرعت اینترنت بیشتر شده
طرح هاي نوروزي خوب هست برنا و مهارت هم که کلا برداشته شد
من دومگ دارم شبانه و روزانه 220 میشه دوستم یک مگ برداشته سرعتش همین حدود هست
اینکه نوروزی بدون ترافیک بردارید تا از شبانش استفاده کنید نمیدونم میشه یا نه (چون توی شرکت های خصوصی اگه ترافیک روزانت تموم بشه از شبانه رایگان هم نیمشه استفاده کرد ولی این طرح رو نمیدونم) اما نکته ای که وجود داره این هست که اختلاف بدون حجم و 2 گیگ حجم 4 تومن هست که از زرین بصرفه تر هست زرین برا 2 گیگ باید 5 تومن بدی پس بهتره همون 2 گیگ برداشته بشه واگه مصرفت بیشتر هست 4 گیگش ایده ال هست
نامحدودش به درد نمیخوره و اصلا نگیرد
این طرح رو درخواست بدید کاری به زرین نداره و در کنار اون هست
سرعت و پینگ فعلا خوبه
گیگ هم برا یک ماه هست و خودکار ماه بعد اول ماه شارز میشه همون موقع که شارژ میشه به قبض هم اضافه میشه یعنی یکساله بخری و مثلا تعرفه 2 مگ با حجم 2 گیگ 2 تا 17500 به قبضت اضافه میشه اینو گفتم کسی فکر نکنه کل یک سال یا 6 ماه رو یه جایی رو قبض میارن از این لحاظ عین زرین هست
فکر کم همه سوالات رو جواب دادم اگه جا مونده بگید
خب من 1مگ را زدم و به پنل اضافه شد فقط باید برم مخابرات تا فعال شه. یا زنگ بزنم هم فعال می کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)