سرعت 128 - حجم 1 گیگ- فقط برای کاربران جدید
فرقی نمیکنه کی اقدام کنی هر موقع بریزی سر ماه ازت کم میکنه
طرح پاییز هم آره زده
سرعت 128 - حجم 1 گیگ- فقط برای کاربران جدید
فرقی نمیکنه کی اقدام کنی هر موقع بریزی سر ماه ازت کم میکنه
طرح پاییز هم آره زده
دوست عزیز شما اول ببینید فاکتوری که براتون صادر شده هنوز در صفحه حساب کاربریتون هست یا نه (قسمت جزئیات حساب) . اگر موجودیتون کافی باشه سیستم تمدید رو انجام میده و فاکتور رو حذف میکنه . بعد حذف فاکتور ترافیک رایگان شما برای ماه بعد فعال میشه و بعد 24 ساعت اون ترافیک 1 روزه رو هم حذف می کنند .
مبلغ 1 مگ ماهی 79000 تومنه که 4% مالیات رو روش می کشن میشه 82160 تومن .خرین روز یک ماه تا اولین روز ماه بعد (یعنی ساعت 12 شب تا حدودا 8 صبح) از حساب خود استفاده نکنید چون آزاد حساب میکنه. بعدش مگه 1 مگ 82000 تومن نیست؟
ایمان جان این طرح 1 ساله 512 با 2 گیگ 200 هزار میارزه؟؟؟ آخه تو 1 سال 2 گیگ که تموم میشه مرتب باید گیگ اضافه خرید؟!! فکر کنم همون 512 نامحدود رو 3 ماهه بگیرم بهتر باشه؟؟؟
برای مودم خبر نداری؟ به کجا باید زنگ بزنیم؟ کی میارن؟؟ من میخوام برم نمایندگی درخواست بدم باید صبر کنم تا مودم بیاد برم؟!! وقتی میبینن این مودم بهتره همین رو بیارن دیگه.
داداش اون 2 گیگ ترافیک ماهیانه هست نه سالیانه . یعنی ماهی 2 گیگ سالی 24 گیگ اگرم 1 ساله هزینه رو بدی مودمت مجانی میشه . اگه فقط مصرف عادی داری آره برای همین تعرفه اقدام کن .. اما اگه دانلود میخوای بکنی برو دنبال همون نامحدود . در مورد مودم هم اگر فقط مصرف کننده خودتی برو دنبال usb اما اگه wifi میخوای به نظر من فرقی بین مدل ها نیست و بستگی به سرویس دهی دکل های وایمکس منطقه ای که هستید داره . این مودم ها فقط از نظر قیافه با هم متفاوت هستند ولی از نظر سخت افزاری 90% شبیه هم هستن . یکشون 4 تا پورت داره اونیکی 1 دونه داره و از اینجور فرقا ...
[QUOTE=dvlsh;6490093]دوست عزیز شما اول ببینید فاکتوری که براتون صادر شده هنوز در صفحه حساب کاربریتون هست یا نه (قسمت جزئیات حساب) . اگر موجودیتون کافی باشه سیستم تمدید رو انجام میده و فاکتور رو حذف میکنه . بعد حذف فاکتور ترافیک رایگان شما برای ماه بعد فعال میشه و بعد 24 ساعت اون ترافیک 1 روزه رو هم حذف می کنند .
دوست عزیز مرسی از راهنماییتون ولی متاسفانه حدس من درست بود و با اینکه تمدید انجام شده بود بخاطر این ترافیک یکروزه سیستم 4-5 هزارتومان مبلغ اضافه ای رو که تو حساب من از قبل موجود بود رو مصرف کرد . وقتی با اپراتور تماس گرفتم گفت سیستم مشکل داشته و شما نباید استفاده میکردین و این ترافیک یکروزه برای خیلی ها مشکل ایجاد کرده و مبلغ موجودیشون رو کاهش داده.![]()
[QUOTE=parsams;6490610]این کلاهیه که خودشون سر مردم میزارن و میگن سیستم مشکل داشته . همانطور که ایمان عزیز توضیح داد اول هر ماه اینا ساعت 0 زمانی دارند به مدت 6-7 ساعت تا سرور تمام فاکتورهای جدید رو صادر کنه تمام حجم های مصرفی رو بصورت مصرف آزاد حساب می کنند !!! بعد میگن سرور مشکل داشته !!! ... شما از این به بعد دقت کن هیچ رقمی اضافه در مانده حسابت قرار ندی و تا زمانیکه فاکتور برات صادر نشده پول واریز نکن و دقیقا فقط مبلغ فاکتور رو پرداخت کن . این بلا سر من هم اومد ولی خوشبختانه 1000 تومن بیشتر در حسابم نبود ! دیشب هم تا 3 صبح منتظر شدم تا فاکتور رو برام گذاشتن بعد مبلغش رو پرداخت کردم .
ممنونم. من دانلود زیادی ندارم نهایت دانلود من کلیپ و موزیک هست. اونم نه همیشه. آخه ایمان میگفت که Bm632 خیلی عالیه و اون یکی مودم ها خوب نیستن و مشکل داره و این مشکل ریست شدن هم که اخیرا داشتن. برای همین من گفتم صبر کنم تا از اون مدل مودم بیارن. شما مودم خودت چیه؟؟؟
من چون با خواهرم استفاده میکنیم حتما باید مودم وای فای بگیرم. در ضمن مودم های وای فای کابل داره دیگه که به کابل شبکه کامپیوترم وصل کنم بعد با وایرلس به لپ تاپ و گوشی اینا وصل بشه؟!!!
اگه اینطوره پس همون wifi رو بگیر ... مال من هم fbr-105 هستش . شما که دانلود نداری برات فرقی نمی کنه . چون من فقط زمان دانلود بعضی اوقات مشکل سرعت داشتم ولی قطعی یا ریست شدن نداشتم . اگر در محدوده سبز باشی زیاد مشکل نداری غیر از مشکلای همگانی که یهو همه مشکل پیدا می کنند . من ماه پیش 200 گیگ دانلود داشتم و الان هم مثله اینکه یه تغییراتی تو سرورهاشون دادن چون دیگه اون نوسان رو هم ندارم . تنها تفاوت bm632 تعداد پورتاش هستش . fbr-105 یک پورت لن داره با یک پورت VOIP . شما لن رو به سیستم خودت بزن wifi رو هم برای استفاده بقیه .
شما فرضا امروز ثبت نام میکنی ۱ مهر و هزینه ۱ ماه رو میدی ولی ۱۰مهر میان وصل میکنن این ۹ روز پولش سوخت میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)