تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 512 از 1049 اولاول ... 124124625025085095105115125135145155165225626121012 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شما فرمودید می خواید موزیکال باشه.یعنی نمی خواید سیستم سینمایی باشه؟اگر موزیکال بخواید که باید با این بودجه میکرو های فای بگیری اگر هم سینمایی بخوای:
    با این بودجه دنون 1311xp و همون rs77 گزینه های انتخابی می تونه باشه.از یاماها هم می تونید با این قیمت یک پکیج تهیه کنید که البته زیاد توصیه نمیشه.
    از برند canton هم هست.مدل movie 130 فکر کنم حدود 450 باشه به همراه یه آمپ مناسب می تونید زیر یک تومن تمومش کنید.پیشنهاد می دم صدای این مدل رو هم حتما بشنوید.

سلام .
    مرسی که جواب دادی

ببخشید بدمنظورمو رسوندم می خوام یه سیستمی باشه که هم سینمایی باشه هم بشه باهاش یه موزیک با پخش عالی گوش کرد ولذت برد هرد حالت رو خوب جواب بده دیگه راجع به این برند ها که فرمودید یه توضیح کامل تر بدید ممنون میشم . یعنی این مارکها اسکیر جداست آمپلی هم جدا باید تهیه بشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به قصر صدای LG چیه تمام فرمتها رو میخونه و پخش میکنه صدای 3بعدی داره . یه نظری بدید کسی تابه حال تستشو دیده و تجربه کرده کلا سیستمش جدیده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان تا يك ميليون و سيصد چي پيشنهاد ميكنيد؟اولويت من گوش دادن موزيكه.بعد اگه شد فيلم.كيفيت صدا و تفكيك هم خيلي برام مهمه مرسي.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به قصر صدای LG چیه تمام فرمتها رو میخونه و پخش میکنه صدای 3بعدی داره . یه نظری بدید کسی تابه حال تستشو دیده و تجربه کرده کلا سیستمش جدیده .
    بنظرم محصولي كاملا بي ارزش و با قيمت بسيار بالاست.
    حتي بلندگوي سنتر هم نداره

5. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان تا يك ميليون و سيصد چي پيشنهاد ميكنيد؟اولويت من گوش دادن موزيكه.بعد اگه شد فيلم.كيفيت صدا و تفكيك هم خيلي برام مهمه مرسي.
    فكر نميكنم با اين بودجه بشه هر دو مورد داشت! مخصوصا موزيك
    باز بستگي به تجربه شنيداري شمادارد

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

فرق پایونیر امپ 820 با 821(جدید) توی چیه دقیقا؟
    و دوم اینکه ظرف چند روز آینده می خواهم htp-es3tb بگیرم البته با آمپ vsx-820 ، کلا نظرتون چیه؟ ا
    من با قیافه rs77 اصلا نتونستم کنار بیام ، و اونجوری که من متوجه شدم فرق آنچنانی از لحاظ باندها ندارن و فقط فرق تو آمپ هست که من با یه فروشنده صحبت کردم ، گفت می تونه آمپ 820 بده روش.
    یه جمع بندی کلی بکنید لطفا با توجه به اینکه قراره بلوری پلیر هم به این سیستم اضافه بشه . من فیلم دوست دارم ولی این سیستم رو برای این انتخاب کردم که من موزیک دیسکو هاوس ترنس (از این مزخرفات گوم گومی به قوله بعضی از دوستان) گوش میدم. باند های فرانتش تال بوی هست و سابش هم بیس قرص و سنگینی داره به نظرم.
    حالا تا نظر دوستان و صاحب نظران چی باشه...
    مرسی
    گزینه خوبی برای شماست مخصوصا با آمپ 820.

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

شما فرمودید می خواید موزیکال باشه.یعنی نمی خواید سیستم سینمایی باشه؟اگر موزیکال بخواید که باید با این بودجه میکرو های فای بگیری اگر هم سینمایی بخوای:
    با این بودجه دنون 1311xp و همون rs77 گزینه های انتخابی می تونه باشه.از یاماها هم می تونید با این قیمت یک پکیج تهیه کنید که البته زیاد توصیه نمیشه.
    از برند canton هم هست.مدل movie 130 فکر کنم حدود 450 باشه به همراه یه آمپ مناسب می تونید زیر یک تومن تمومش کنید.پیشنهاد می دم صدای این مدل رو هم حتما بشنوید.

سلام .
    مرسی که جواب دادی

ببخشید بدمنظورمو رسوندم می خوام یه سیستمی باشه که هم سینمایی باشه هم بشه باهاش یه موزیک با پخش عالی گوش کرد ولذت برد هرد حالت رو خوب جواب بده دیگه راجع به این برند ها که فرمودید یه توضیح کامل تر بدید ممنون میشم . یعنی این مارکها اسکیر جداست آمپلی هم جدا باید تهیه بشه ؟
    این مدل هایی که گفتم همه دنون و پایونیر به صورت پکیج هستند و برند کنتون فقط اسپیکر هست و آمپ باید جدا تهیه بشه.توضیح خاص دیگه ای نداره.صداشون رو بشنوید و ببینید صدای کدوم بیشتر مورد پسندتون هست.

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام دوباره
    یکی از دوستانی که 1311 داره پیشنهاد داد که روی این ست از Component Dome Tweeter های پایونیر مدل TS-S20 استفاده کنم
    دقیقا این
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرتون چیه؟ ایشون می گه که صدا رو خیلی بهتر و شفاف تر می کنه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من سینمای خانگیم فقط ورودی اپتیکال صدا داره .الان میتونم مثلا صدای ----- را از سینمای خانگی بگیرم ؟
    کسی نمیتونه کمک کنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان من سینمای خانگیم فقط ورودی اپتیکال صدا داره .الان میتونم مثلا صدای ----- را از سینمای خانگی بگیرم ؟
    اگر رسيور شما هم خروجي اپتيكال صدا داره، قطعن با اتصال اين دو پورت از طريق يك كابل اپتيكال، امكان دريافت صداي رسيور از طريق سينماي خانگي را خواهيد داشت. كار سختي نخواهد بود، به شرط اينكه رسيور شما هم خروجي اپتيك داشته باشه.

12. این کاربر از tohid81 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی نمیتونه کمک کنه ؟

اگه ----- شما خروجی اپتیکال داشته باشه میتونید مستقیما به ورودی اپتیکال سینماتون وصل کنید . اما اگه رسیورتون خروجی اپتیکال نداشته باشه باید از طریق خروجی آنالوگ ----- وصل کنید به ورودی آنالوگ سینماتون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •