منبع عکسا ریویوهای:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موضوع اینه که تقریبا هیچ سایت معتبری تو دنیا نیست که بگه تصویر led یا lcd بهتر از پلاسماس
من دیگه نمیدونم چی بگم اگه کسی میخواد بره پولشو واسه یه led سامسونگ دور بریزه پول خودشه میتونه بره دور بریزه بیاد به به چه چهم بکنه ولی واقعیت اینه که تصویر پلاسما زیر نور خونه از led قشنگتره من اینو به عنوان کسی میگم که تو خونه هم lcd دارم هم پلاسما کلا این نظر من به علاوه نظر اون همه متخصص اروپایی و آمریکایی بود اگه شما یا هر کسی دیگه طالبین برین پولتونو واسه یه محصول 100 درصد تبلیغی دور بریزین پول خودتونه ولی اگه میخواین واقعیتو قبول کنین برین زیر نور خونه یا توی یه مغازه به یارو بگین که لامپای مغازتو خاموش کن اونوقت وایسین تصویر این دوتارو بقل هم ببینین وقتی نور کم باشه تصویر پلاسما در کمال تعجب خوش آی و رنگتر از led یا lcd میشه رنگاش به طرز عجیبی براق و شفاف میشه.
من الانم بهت میگم تصویر پلاسمارو زیر نور خونه ببین تصویرش از lcd جیغتره چون اشباع رنگش بالاتره چون نور رنگاش ماله تک تک پیکسلاشه چون کنتراستش بالاتره
پلاسماهایی که زیر نور زیاد صفحشون مشکی تره یکی vt20 پاناسونیکه یکی پایونیر kuro یکی پلاسمای سامسونگ c8000 بقیه فیلتر مشکی واسه نور زیاد ندارن امسالم پلاسمای vt30 پاناسونیک فیلتر مشکی برای اتاق روشن داره با پلاسمای d8000 سامسونگ.