pal xbox360 دیگه .
pal xbox360 دیگه .
خواهش می کنم] آبتین عزیز ممنون از لینکی که گذاشتی . حجمشو میتونی بگی چقدره ؟ من کنسول ندارم اونجا شما به کنسول ایکس باکس دسترسی داری و اینو تونستی بازی کنی ؟
حجم بازی 6.5G نه من کنسول ندارم ولی خوب همین جوری گذاشتم دانلود شد می خواستم ببینم نسخه fake هست یا نه دیدم نیست البته من با بچه های سایت oneddl که چت میکردم میگفتند نسخه pc رو فردا می ذارند برای دانلود تا ببینیم چقدر حرفشون درسته.
نسخه پال دیگه چیه ؟نسخه ی مخصوص مناطق بالاThe PAL region is a video game publication territory which covers most of Asia, Africa, South America, Australia, New Zealand, and most of Western Europe
من که شاید نتونم این حجمو دانلود کنم بنابراین فردا منتظر نظرات شما هستیم . راستی کی برد فارسی گیرت اومد ؟
چه جوری دیدی فیک نیست یعنی دانلودش کردی؟![]()
اتفاقا من با مسعود کینگ موافقم تو تاپیک جدید فقط ایشون و 4039 عزیز بحث کنن تا تاپیک وارد بحث های هاشیه ای و نظرات احساسی و بچه گانه بعضی از دوستان نشه ...
اما ....
یه پیشنهادم دارم
دوستانی که دارای اطلاعات بالا وبار فنی از هردو بازی هستند میتونن تحیلی ها و نظراتشونو به صورت پیام خصوصی بره این دو دوتس عزیز بزارن و با تایید این دوستان توسط خودشون داخل تاپیک قرار داده بشه ...
نظرات سالم و فنی نه نظرات احساسی ...
حسین جان فقط بالاغیرتن فروتن بازی در نیار فعلا دیگه همه میدونن شما در حال حاضر اطلاعاتت بیشتر از همس در زمینه پیس البته یه دوست جدیدی هم اضافه شدن که معلمه اطلاعات و تحصیلات خوبی دارن اقای اصغر پور ما میشینم و از مبا حث فنیه شما استفاده میکنیم ...
دوستان هم نظرات و تحلیل هاشونو واسه 4039 بفرستید اگه خوب بود بزاره تو تاپیک که هم شلوغ نشه هم بار فنی بالایی داشته باشه...
جناب a.asgharpour اگه براتون امکان داره با آیدیتون ON بشید کارتون دارم .
ممنون.
فکر کنم سه چهار روزه دیگه به اومدن بازی بیشتر نمونده نه؟؟؟؟
کاملا تایید میشه مخصوصا اون قسمت که فروتن بازی در نیاراتفاقا من با مسعود کینگ موافقم تو تاپیک جدید فقط ایشون و 4039 عزیز بحث کنن تا تاپیک وارد بحث های هاشیه ای و نظرات احساسی و بچه گانه بعضی از دوستان نشه ...
اما ....
یه پیشنهادم دارم
دوستانی که دارای اطلاعات بالا وبار فنی از هردو بازی هستند میتونن تحیلی ها و نظراتشونو به صورت پیام خصوصی بره این دو دوتس عزیز بزارن و با تایید این دوستان توسط خودشون داخل تاپیک قرار داده بشه ...
نظرات سالم و فنی نه نظرات احساسی ...
حسین جان فقط بالاغیرتن فروتن بازی در نیار فعلا دیگه همه میدونن شما در حال حاضر اطلاعاتت بیشتر از همس در زمینه پیس البته یه دوست جدیدی هم اضافه شدن که معلمه اطلاعات و تحصیلات خوبی دارن اقای اصغر پور ما میشینم و از مبا حث فنیه شما استفاده میکنیم ...
دوستان هم نظرات و تحلیل هاشونو واسه 4039 بفرستید اگه خوب بود بزاره تو تاپیک که هم شلوغ نشه هم بار فنی بالایی داشته باشه...
ولی به نظر من بهتره به جای یک نفر ، دو نفر واسه هر بازی باشن چون واقعا یکی کمه و اینکه اگر اون یک نفر مشکلاتی واسش پیش اومد کلا تاپیک نخوابه
ایشالا که تاپیک به بهترین نحو اداره شه و از دوستان خواهش دارم تاپیک نه اونقدر پست هاش پشت سر هم زیاد شه که به سمت یکم بی محتوایی بره مثل همین تاپیک نه اون حد که هر روز بیایم ببینیم کلا 2-3 تا پست داده شه
ایشالا ما هم یه چیزی یاد بگیریم
موفق باشید
دوستان نسخه XBOX 360 PES 2010 واقعیت داره.من همین الان به پسر خالم که تو استرالیا لینک های دانلود دادم.آخه اونجا سرعت اینترنت 100 MB !!!! دانلود کرده دیده واقعی و فیک نیست!!! حالا که نسخه XBOX به احتمال 90 % فردا پس فردا لینک های نسخه PC هم میاد!!! .من که دارم از خوشحالی پر در میارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)