لینک اولی درست بود ولی تو پرشین گیگ برات اپلود کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک اولی درست بود ولی تو پرشین گیگ برات اپلود کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یه مشکل!
من این جی پ اس (مکان یاب!)
رو زدم تمام صفحه نشون بده روی گوشی حالا اون 2تا گزینه ی
گزینه ها
قالب
رفته و نمیاد که بتونم بزنم تمام صفحه نشون نده
کسی میدونه چی کار باید کنم؟
اگر تمام صفحه شده،بالا سمت راست یک فلش هست که به سمت پایین نشانه رفته روش کلیک کن از تمام صفحه بودن در میاد
میشه یه عکس بزاری؟
من هر چی گشتم رو صفحه این فلشی که گفتی نبود....
ولی وقتی اون فلشی که روی خود گوشی هست(xpress music) رو میزنم اون گزینه هاش میاد ولی وقتی میزنم روش میره و نمیشه کلیک کرد:(
خوب پس این کار رو انجام بده،یک بار روی صفحه نمایش کلیک کن و گزینه full screen(گزینه اول) رو بزن از حالت تمام صفحه میاد بیرون
صفحه نمایش کجا؟توی جی پی اس؟اونجا کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته![]()
برنامه همون smartcom که لینکشو برات گذاشتم؟؟؟ پاکش کن و دوباره نصبش کن ببین درست میشه؟
نه این برنامه ورژن فارسی ش هست
با سلام و عرض خسته نباشید
شب بخیر
قصد خرید یک گوشی خوب را داشتم.که به 2 گزینه برخوردم : 5800xpress music - n97
بین ایندو مردد هستم.
هرچند ، بارها تحقیق کردم و بررسی کردم (در بین تمام گوشی ها + خواسته های خودم از یک گوشی)؛ اما بازهم پرسیدن از افرادی که با این مقوله در ارتباط هستند مستحب میدانم.
بقول معروف : بهتر است دوباره سوال پرسید تا اینکه راه را اشتباه رفت !
مایل بودم در این مورد راهنمائی بفرمائین.
البته اگر هم ممکن هست n97 mini را هم در نظر داشته باشید.
اره همه اونای که گفتی رو میدونم ولی اینا همه از اینترنت خود گوشی استفاده میکنن من میخوام که برعکس این باشه یعنی گوشی از اینترنت کامپ.تر استقاده کنه این وایلس که کانکت میشی ولی من که مودمشو ندارم میخوام با کابل کانکت شم
همون جای که برای کانکت شدن خود پیسی سویت میسازشو نمیشه که شمارهاشو عوز کرد یکاریش کرد که بشه اینترنتو از طریق کابل از کامپوتر بگیره
ار که کمکم کنین خیلی خیلی ممنون میشم
خومم یک برنامه بود که دانلود کردم رو گوش ریختم ولی اون اینترنت گوش رو شیر میکنه ولی با هاله وایلستو میکنه این ک وایلس معمولی بقه وایلس ها هم پیداش میکنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)