تا اونجا که میدونم ایشون دوست دارن شریف بخوننیعنی شما به صنعتی هم راضی نیستی ؟ با این اماری که شما دادی , هر رشته ای که بخوای میتونی صنعتی بیاری
خب حقشه اونجا بخونه...
تا اونجا که میدونم ایشون دوست دارن شریف بخوننیعنی شما به صنعتی هم راضی نیستی ؟ با این اماری که شما دادی , هر رشته ای که بخوای میتونی صنعتی بیاری
خب حقشه اونجا بخونه...
من چیزی فراتر از IT تبریز نمیخوام و شاید بشه با 5000 قبول شد ! چه درصدهایی میخواد به نظرتون ؟
آره خ.ب بود ( یعنی خیلی بد بودسلام بچه ها امتحان خ.ب بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
مثلاً چجوری؟؟خوبه داخل پرانتزو اوردی وگرنه یه جور دیگه جواب می دادم : دی
اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری و رشته قابل قبولی هم قبول شدی حتماً برو نمیدونی یه سال دیگه پشت کنکور موندن چه حسی دارم ( توی اقواممون زیاد داشتیم میدونم چه زجری میکشن)راستی به نظرتون آزاد رفتن بهتره یا پشت کنکور موندن + شب زنده داری + اضطراب ؟
من که دیگه حاضر نیستم بمونم حتی اگه ده هزار بشم
دوستان گویا پشت کنکوری بودن کلاس داره ! من 2 دلم: آزاد یا موند پشت دربسته دانشگاههای سراسری !!
راستی دوستان کسی که آزاد آزمایشی شرکت کرده (سال قبل) و قبول شده امسال میتونه بره یا آزمایشی کلا نمیتونه ؟!
جونم
به این درصدا میگی تر؟؟؟!!!!!
درصدا منو میگی چی
ادبیات 56
عربی 20
دینی 36
زبان 46
ریاضی22
فیزیک 33
شیمی 50
فقط همینمون مونده بود دل شما واسه ما بسوزهa-r-i-y-a-n-a![]()
فک نکنم بتونی بری
ولی میتونی رزو کنی!! : دی
اونم باید پول بدی دیگه
اینجا جاش نیست!مثلاً چجوری؟؟
دمت گرم اگه من بخوام برم صنعتی قبل این که خودم سکته کنم همه دوستام از تعجب سکته میکنن باورم نمیشه فکر نکنم کسی بیشتر من خونده باشه بعضیا اینجا میدونن چه خبره اما زیره 500 بشم که دیگه نمیم برم صنعتی میرم امیرکبیری جایییعنی شما به صنعتی هم راضی نیستی ؟ با این اماری که شما دادی , هر رشته ای که بخوای میتونی صنعتی بیاری
بله . با ترازهایی که توی کانون نشون دادن حتما حقشونه . البته منم دست پایین گفتم صنعتی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)