مدتی بود که دنبال خرید peel برای ipod بودم، بالاخره تونستم یکی تهیه کنم و حالا یه بررسی مختصر اینجا میزارم.
Peel دستگاهیست که قابلیت تماس تلفنی، پیامک، GPRS و رادیو را به آیپاد اضافه میکنه.
درحال حاضر 2 نوع peel واسه آیپاد وجود داره: C-Peel و Peel 520
cpeel ساخت کمپانی به اسم Coming Technology هست. دومین سازنده پیله اما ظاهرا محصولش کیفیت بیشتری از رقیبش داره
محتویات جعبه شامل peel ، دو عدد باتری 750mAH و یک دفترچه راهنما میباشد
قبل از دیدن پیل از نزدیک، خیلی به نظرم ضخیمتر میومد اما وقتی از نزدیک دیدمش ضخامتش آنچنان زیاد به نظر نمیاد و اذیت نمیکنه، از نظر وزنی هم بیش از اندازه سنگین نشده.
جنس بدنه از پلاستیک با کیفیتی ساخته شده (برخلاف peel520 که نسل اولش از پلاستیک معمولی ساخته شده بود و نسل دومش هم که شبیه آیفون چینی شده!)، همینطور کاملا براق هستش و اثر انگشت به خودش میگیره
خوبی این پیل اینه که مشابه یک قاب محافظ معمولی هستش و اونطور نیست که انگار چیز اضافه ای به آیپاد چسبونده باشن.
سمت راست بدنه 2 کلید وجود داره که تنظیم صدا و همینطور روشن و خاموش کردن دستگاه انجام میده.
سمت چپ بدنه هم فضایی خالی برای دسترسی به به کلیدهای تنظیم ولوم آیپاد در نظر گرفته شده
راه اندازی اولیه این دستگاه 2 3 ساعتی وقتم گرفت، چونکه هیچ آموزش شسته رفته ای واسش پیدا نمیشد! اما پیچیدگی زیادی نداره و در کل سخت نیست
ابتدا باید afc2add و mobile substrate از cydia نصب کرد
البته مجبور شدم اول پاکشون کنم و دوباره از اول نصب کنم چون دستگاه جواب نمیداد! شاید درست نصب نشده بودن...
بعد از اون از سورس سازنده patch موردنیازشو نصب کردم
دستگاه براحتی با همراه اول و ایرانسل کار میکنه و ایراداتش کمتر از چیزی که انتظارش داشتم...
یکی از ایرادات دستگاه اینه که اسم اپراتور نمیتونه تشخیص بده و به جای اون یک عدد پنج رقمی مینویسه که برای هر اپراتور تفاوت داره، که چیزه خیلی مهمی نیست
یک مورد دیگه این بود که فهمیدم باید پین کد سیم کارت خاموش باشه وگرنه invalid sim میزنه
کیفیت صدای مکالمه خوبه، فوق العاده نیست. من خودم تو ابن مورد خیلی سخت گیرم اما واقعا نمیشه گفت بده.
تو مدل جدیدی که درست کردن (T188) گویا اسپیکر قوی تر شده.
این هم یک فیلمی که از نحوه کار کردن دستگاه گرفتم...