تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 512 از 940 اولاول ... 12412462502508509510511512513514515516522562612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان مثل اينكه هيچكس دوست نداره منو راهنمايي كنه يا شايد كسي حوصلش نميشه ولي من ازتون خواهش كردم يكي كامل كامل مراحل نصب پچ و بقيه چيزارو يادم بده ! اخه من بار اوله ميخوام بازيه pes رو اديت كنم !
    من الان كيت سرور رو كام نصب كردم ولي الان نميدونم بايد چيكار كنم ! راهنماي دوستان رو هم خوندم ولي توفيقي نكرد !
    تو رو خدا هر كي بلده و ميتونه و وقتشو داره يه توضيحه كامل بده !
    خيلي خيلي ممنون ميشم اگه يكي اين كشرو بكنه...
    دوست من هر پچی که شما دانلود میکنی و از حالت rar خارج میکنی خودش میگه که باید کجاش بریزی ....
    برو داخل فولدر Img در مسیر برنامه کیت سرور و اونارو اونجا کپی کن .....بعدم برو برنامه کیت سرور رو اجرا کن تا تغییرات در بازی اعمال بشه.....خیلی سخت نگیر ...اینکه خیلی سادست دیگه ....

.................................................. .......
    کسانی که مستر لیگ رو بدون خرابی سیو می تونن بازی کنن میتونن لینک دانلود کرک بازی رو بذارند؟ من یه دونه دارم ولی انگار کرک مناسبی نیست و دایم سیو bal و مستر لیگ خراب میشه یه نفر لطف کنه این فایل pes2009.exe کرک شده رو که بهترین باشه برام لینک بذاره ممنون همه. منتظرم
    کرک بازی شما حجمش چقده ؟؟؟
    بازی رو از کجا گرفتی....
    .................................................. .........................

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یادم نیست چون از رو سیستم فعلا پاک کردم اگه ممکن یه لینک کرک معرفی کنید که بتونم مستر لیگ رو برم و سیو BAL هم خراب نشه این آخرین بار اونقدر قاط زد که اصلا از قیافه در اومد بازی کلا قاطی کرده بود با اینکه پستم WF بود با این حال جلو اسمم پست CF درج شده بود و جالب اینکه دروازبان وایساده بودم اتفاقی یه شوت رو هم گرفتم آخه اصلا نمیشه دروازبان بود توی PES چه توی Exebition چه توس BAL دایره میزدم شیرجه میرفت خیلی جالب شده بود

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

دوستان يه سوال
    اگه ما استاديومي رو وارد بازي كنيم استاديومه جايگزين كدوم استاديوم بازي ميشه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

option file دیگه چیه این پچ به صورت اتومات نصب شد و چیزی به نام option file نداشت میشه یکمی بیشتر توضیح بدین مشکلم چیه؟

با تشکر
    شما پچ رو که نصب می کنی برو به همون ادرسی که بازی رو نصب کردی
    اونجا بعد از نصب پچ یک سری فولدر ایجاد میشه که توی یکی از اون فولدرها دو تا اپشن فایل هست که باید اونا رو در قسمت اپشنهای خود بازی کپی کنی...البته بعد از نصب پچ توی قسمت سیوهای کونامی یک فولدر دیگه اضافه میشه که بنام همون پچ هست که باید اپشن فایلها رو اونجا کپی کنی

Gamingaccess Patch/ folder to My Documents / Konami / PES 2009 GamingAccess CP/ save

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

12

شما باید اونقدر توی تمرین خوب کار کنی که به تیم اصلی راه پیدا کنی
    فعلا تلاشت اونقدر نبوده که فیکس بشی...برای همین فعلا نمی تونی برای تیم بازی کنی
    هنوز باید تمرینات رو ادامه بدی
    سلام
    1 چيزي هم نگفتم اينكه وقتي skip match رو ميزنم يا تمرين رو بازي مي كنم مي خواهد بره تو بازي بعدي 1 صفحه مياد و تمام قابليتهاي من چند درجه اي افزايش پيدا مي كنه .
    1 بار هر بازي كه مي آمد من skip match مي زدم هميطور به قابليتهاي من اضافه مي شد در صفحه اي كه در بالا گفتم.
    اين جريانش چيه؟
    راهي نيست تمرين رو پيچوند رفت تو تركيب اصلي يا فقط بايد خودت را در تركيب تمريني بكشي تا بياي تو تركيب اصلي؟
    ممنون مي شوم راهنمايي كنيد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    1 چيزي هم نگفتم اينكه وقتي skip match رو ميزنم يا تمرين رو بازي مي كنم مي خواهد بره تو بازي بعدي 1 صفحه مياد و تمام قابليتهاي من چند درجه اي افزايش پيدا مي كنه .
    1 بار هر بازي كه مي آمد من skip match مي زدم هميطور به قابليتهاي من اضافه مي شد در صفحه اي كه در بالا گفتم.
    اين جريانش چيه؟
    راهي نيست تمرين رو پيچوند رفت تو تركيب اصلي يا فقط بايد خودت را در تركيب تمريني بكشي تا بياي تو تركيب اصلي؟
    ممنون مي شوم راهنمايي كنيد
    مود Becom a legend به گونه ای طراحی شده که شما از صفر شروع میکنید اول برای یک تیم محلی بازی می کنید که اسمش اسکوت مچ هست این بازی می تونه توسط شما خوب انجام بشه که نتیجه اش عضویت در تیم بهتر هست اگه بد بازی کنی اون یه دونه رو تیم بزرگ بهت پیشنهاد نمیده خلاصه وقتی ترانسفر میشی به یه تیم تا وقتی مجموع نمره شما به عدد 7 نرسه به ترکیب تیم نمیرسی و باید به عنوان یه بازیکن Reserve توی تمرینات تیم شرکت کنی شما اگه اسکیپ مچ بزنی تا آخر فصل هم نمیتونی به ترکیب بری چون نمره ای کسب نکردی که بخوای واسه تیم بازی کنی خیلی راحت می تونی همون اول 3 تا بازی تمرین انجام بدی که اگه هر 3 رو 8 بگیری که سخت نیست میتونی بازی چهارم نیمه دوم بری توی بازی بعد چند بار به عنوان یار تعویضی اومدن با درخشش فیکس میشی. بعد هر بازی چه اسکیپ بزنی چه بازی کنی رشد میکنی این رشد بستگی ه بلوک های استرنگ داره اگه تمرکز رشدت رو روی سرعت بذاری میبینی خیلی زود سرعتت بالا میره البته الان ترینر های مختلفی اومده که می تونی همون اول کل قدرت بازیکنت رو روی 99 بذاری همه توانایی ها رو یه نوع هست تند تند رشد میکنی. به هر حال از بازی زمانی می تونی لذت ببری که هیچ کدوم از بازی ها رو اسکیپ نزنی قیمت شما وقتی که خوب بازی میکنی بازی به بازی بالاتر میره بالا رفتن قیمت تاثیرش اینه که اگه شما قیمتت بالای 3 هزار باشه و با گذروندن یه فصل رویایی میتونی هم بهترین بازیکن جهان بشی هم اروپا ولی اگه همون سال اول یه دنیا گل و پاس گل بزنی و بهترین بازیکن تمامی جام های موجود بشی سال بعد نه بهترین بازیکن سال جهان میشی نه بهترین بازیکن اروپا فقط عضو تیم منتخب میشی. پس قیمت شما بالا بودنش مهم هست. امیدوارم به دردت خورده باشه

7. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokh_sib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    8Mile Road

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

becom a legend خیلی باحاله من الان 24 سالم هستش توی تیم های اوساسونا ، .....(اسمش رو نمیدونم) ، ختافه . ---- . مارسی . اث میلان. و الانم بارسلونا دارم بازی میکنم.
    با 9 پاس گلم آقای پاس گلم فعلا" توی تیم ملی هم هستم، خلاصه این قسمت از بازی خیلی جالب و دوست داشتنیه.

توی تیم مارسی هم بهترین بازیکن فصل تیم شدم که البته با مارسی قهرمان جام باشگاه های اروپا شدم.
    Last edited by shahrokh_sib; 28-12-2008 at 10:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام يه مسئله من دارم به انتهاي فصل 3 در bal ميرسم.2 فصل در تيم بيلبائو بودم و فصل دوم آقاي گل شدم.و در تيم منتخب سال قرار گرفتم.فصل 3 به بارسا اومدم و آقاي گل تمام جام ها هستم به نظرتون در انتهاي فصل بارسا رو ترك كنم يا بذارم اول بهترين بازيكن دنيا بشم بعد اين كار رو انجام بدم.ضمناً در تيم ملي هم ثابت هستم .بابا اين ترينر رو عشقه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا اين پچ ليگ ايران رو دانلود كردم و 2 پوشه به نام kit meno داره اينها رو چكار كنم. كلي فايل بين هم داره .ضمناً اين فايل هاي .bin همه فيس هستند اين ها رو چجور به بازي اضافه كنيم.به ترتيب از PES2009_FACE001 تا 36 ، اينها 36 فيسي هست كه براش طراحي شده.هر كدوم 129 k حجم دارند.يه سوال ديگه يك فيس پك كريسمس از gaming access دانلود كردم. كه هر بازيكن به صورت جدا شامل`پوشه فيس كه در اون فايل A_Lennon face_963 و پوشه مو كه در اون A_Lennon hair_4555 و يك عكس به نام Sans titre-1 copie اين فيس ها رو كه براي بازيكن هاي مختلف به صورت جدا طراحي شده را چجوري به بازي اضافه كنم.
    Last edited by adel0098711; 28-12-2008 at 12:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

adel0098711 جان این تراینر رو واس من هم آپلود میکنی؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •