تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 512 از 623 اولاول ... 12412462502508509510511512513514515516522562612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

اگه نباشه جاش خالی می مونه barslona2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

درود.

چه اروری میده ؟

نخیر ؛ من مشکلی ندارم و همیشه وصلم.
    سلام داداش این ارور رو میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

yuor account has been locked. (81003003
    این ارور می باشد که یا هو مسنجر از صبح داره میاد چی کار کنم برطرف شود

اون قدر رمز غلط توسط خودت یا کسی که می خواد -- کنه وارد شده که 24 ساعت حسابت مسدود میشه. این برای امنیت خودته. البته وارد هم نمی تونی بشی!
    توصیه می کنم در اولین فرصت رمز رو عوض کنی و هم چنین سوالات امنیتی رو

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

پست های قبلی رو بخونید می بینید که مشکلتون چیز جدیدی نیست. همه بهش مبتلا هستند. کارهایی که باید انجام بدید اینه که ساین اوت کنید و دوباره لاگین کنید یا ویندوز رو لوگ آف کنید و بعد وارد بشید و کلا ریستارت کنید ولیعملی ترین توصیه اینه که کامپیوتر رو خاموش کنید، برید دنبال کار و زندگیتون، دوباره که اومدید سر وقت کامپیوتر، ادد کنید.

ببخشیدا ولی فکر میکنم همه ی این کارا رو که فرمودید انجام داده بودیم و بازم نشد که سوال پرسیدیم
    حداقل برا من اینطوری بود
    رفتم سر کار و زندگیم و دوباره امتحان کردم :|

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی تخصصی داشتم...

میخواستم ببینم میشه فهمید یه ایدی که تو یاهو مسنجرت ادد داری چه وقتی انلاین شده؟؟؟(یعنی کی اومده و رفته)

ممنون

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام دوستان من آی دیم از طرف یاهو بسته شده و error میده که این یوزر و پسورد دیگه بالا نمیاد دلیلش رو نمیدونم چرا این کارو کرده چون هم دائم ازاین آی دی استفاده میکردم فقط فکر کنم که با برنامه ساختمش یعنی از طریق خود صفحه ریجستر یاهو نساختمش هم info دارم هم email دوم دادم بهش اما هیچ رقمه برنگشت البته یک بار اینطوری شده بود که همون موقعه با email دوم برشگردوندم

دوستان گفتن باید با ip usa بری و درخواست بدی که این کارم کردم و از صفحه خود یاهو که برای درخواست برگشت آی دی بود درخواست دادم بازم برنگشت و گفتند ممکنه سه ماه طول بکشه که هنوزم بعد سه ماه باز نمیشه

خلاصه اینکه باید بیخیالش بشم و دیگه هیچ راهی نداره ؟

البته یکی از دوستان گقتش اگر مدام هفته ای یک بار به یاهو میل بزنی احتمال اینکه خسته بشند و برشگردونند زیاده ؟

لطفا راهنمایی کنید

ممنون

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ببخشیدا ولی فکر میکنم همه ی این کارا رو که فرمودید انجام داده بودیم و بازم نشد که سوال پرسیدیم
    حداقل برا من اینطوری بود
    رفتم سر کار و زندگیم و دوباره امتحان کردم :|
    منم همه ی اون کارا رو کردم . فکر میکنم این قضیه اد نکردن یه باگ باشه تو یاهو

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال خیلی تخصصی داشتم...

میخواستم ببینم میشه فهمید یه ایدی که تو یاهو مسنجرت ادد داری چه وقتی انلاین شده؟؟؟(یعنی کی اومده و رفته)

ممنون
    معمولا وقتی آنلاین میشن و برای خودشون متنی به عنوان شعار زیر عنوانشون می نوسن توی بخش آپدیت شده های یاهو اون متن باقی می مونه.

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جدیدا یاهو باگ پیدا کرده و صداش هم در نمیاد. این موضوع در ادد کردن و ارسال و دریافت پیامها مشهوده. مدتی هم هست که نسخه جدید مسنجر بیرون نداده. بنابراین فعلا باید صبور بود و کنار اومد

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان من آی دیم از طرف یاهو بسته شده و error میده که این یوزر و پسورد دیگه بالا نمیاد دلیلش رو نمیدونم چرا این کارو کرده چون هم دائم ازاین آی دی استفاده میکردم فقط فکر کنم که با برنامه ساختمش یعنی از طریق خود صفحه ریجستر یاهو نساختمش هم info دارم هم email دوم دادم بهش اما هیچ رقمه برنگشت البته یک بار اینطوری شده بود که همون موقعه با email دوم برشگردوندم

دوستان گفتن باید با ip usa بری و درخواست بدی که این کارم کردم و از صفحه خود یاهو که برای درخواست برگشت آی دی بود درخواست دادم بازم برنگشت و گفتند ممکنه سه ماه طول بکشه که هنوزم بعد سه ماه باز نمیشه

خلاصه اینکه باید بیخیالش بشم و دیگه هیچ راهی نداره ؟

البته یکی از دوستان گقتش اگر مدام هفته ای یک بار به یاهو میل بزنی احتمال اینکه خسته بشند و برشگردونند زیاده ؟

لطفا راهنمایی کنید

ممنون

باید دید چرا بسته شده. ممکنه به علت نقض قوانین باشه مثل ارسال اسپم و غیره که معلوم نیست باز کنند یا برای همیشه بسته باشه. اگر هم سوء استفاده یا توهین و غیره باشه هم بسته میشه. کلا یا باید رمز داشته باشی تا وارد بشی یا ایمیل دوم و یا سوالات مخفی. از ایه سه تا می شه استفاده کرد. اگر امتحان کردی باید بگی که چه اتفاقی می افته و چه جوابی بهت میدن. شاید هم آیدی شما حذف شده باشه. ساین آپ بزن ببین آیدیت خالی هست تا رجیستر کنی یا نه؟

10. این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه barslona2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •