سلام داداش این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداش این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قدر رمز غلط توسط خودت یا کسی که می خواد -- کنه وارد شده که 24 ساعت حسابت مسدود میشه. این برای امنیت خودته. البته وارد هم نمی تونی بشی!
توصیه می کنم در اولین فرصت رمز رو عوض کنی و هم چنین سوالات امنیتی رو
ببخشیدا ولی فکر میکنم همه ی این کارا رو که فرمودید انجام داده بودیم و بازم نشد که سوال پرسیدیم
حداقل برا من اینطوری بود
رفتم سر کار و زندگیم و دوباره امتحان کردم :|
دوستان یه سوال خیلی تخصصی داشتم...
میخواستم ببینم میشه فهمید یه ایدی که تو یاهو مسنجرت ادد داری چه وقتی انلاین شده؟؟؟(یعنی کی اومده و رفته)
ممنون
سلام دوستان من آی دیم از طرف یاهو بسته شده و error میده که این یوزر و پسورد دیگه بالا نمیاد دلیلش رو نمیدونم چرا این کارو کرده چون هم دائم ازاین آی دی استفاده میکردم فقط فکر کنم که با برنامه ساختمش یعنی از طریق خود صفحه ریجستر یاهو نساختمش هم info دارم هم email دوم دادم بهش اما هیچ رقمه برنگشت البته یک بار اینطوری شده بود که همون موقعه با email دوم برشگردوندم
دوستان گفتن باید با ip usa بری و درخواست بدی که این کارم کردم و از صفحه خود یاهو که برای درخواست برگشت آی دی بود درخواست دادم بازم برنگشت و گفتند ممکنه سه ماه طول بکشه که هنوزم بعد سه ماه باز نمیشه
خلاصه اینکه باید بیخیالش بشم و دیگه هیچ راهی نداره ؟
البته یکی از دوستان گقتش اگر مدام هفته ای یک بار به یاهو میل بزنی احتمال اینکه خسته بشند و برشگردونند زیاده ؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
منم همه ی اون کارا رو کردم . فکر میکنم این قضیه اد نکردن یه باگ باشه تو یاهو
معمولا وقتی آنلاین میشن و برای خودشون متنی به عنوان شعار زیر عنوانشون می نوسن توی بخش آپدیت شده های یاهو اون متن باقی می مونه.
جدیدا یاهو باگ پیدا کرده و صداش هم در نمیاد. این موضوع در ادد کردن و ارسال و دریافت پیامها مشهوده. مدتی هم هست که نسخه جدید مسنجر بیرون نداده. بنابراین فعلا باید صبور بود و کنار اومد
باید دید چرا بسته شده. ممکنه به علت نقض قوانین باشه مثل ارسال اسپم و غیره که معلوم نیست باز کنند یا برای همیشه بسته باشه. اگر هم سوء استفاده یا توهین و غیره باشه هم بسته میشه. کلا یا باید رمز داشته باشی تا وارد بشی یا ایمیل دوم و یا سوالات مخفی. از ایه سه تا می شه استفاده کرد. اگر امتحان کردی باید بگی که چه اتفاقی می افته و چه جوابی بهت میدن. شاید هم آیدی شما حذف شده باشه. ساین آپ بزن ببین آیدیت خالی هست تا رجیستر کنی یا نه؟
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)