پس مشکل IP هم حل شد دیگه؟؟؟
حالا 512 کلاسیک بگیرم یا 128 سه ماهه 10gb ???
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس مشکل IP هم حل شد دیگه؟؟؟
حالا 512 کلاسیک بگیرم یا 128 سه ماهه 10gb ???
آقا رزمجو شما 512 با 4 گیگ حجم دارید ؟ اونوقت سرعت شبانتون هم همون 110 هست؟
AB آخر به من نگفتید از کدوم ترکر خصوصی دانلود می کنید؟ الان دیگه مشکلی ندارید باهاش؟
فعلا از ترکرهای خصوصی دانلود ندارم.همشون پابلیک هستن.
پورت هم که بازه پس نباید هیچ مشکلی با ترکرهای خصوصی هم داشته باشه.(البته اگه همین طوری بمونه!!!قبلا برام یکی دو ساعت آی پی اختصاصی میداد بعدش میشد آی پی اشتراکی).
اگه همین طوری بمونه که خیلی خوب میشه.(مشکل نوسان سرعت هم که حل بشه عالی میشه)
بابا یکی از ماکس نتی ها یه تست سرعت ( زمان فری ) بزاره ببینیم واقعا شبها هم با 110 دانلود میکنن یا نه ؟!!!
بله مشکل ip حل شد . به نظرم برو و 128 محدود 3 گیگ ماهی 16900 بگیر حال کن . 1 مگ می بندن .
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
سرویس من برام عالی تموم شد . ببین من 14 خرداد خریدم . 512 شش ماهه 6 گیگ 75 تومن . ماکس نت از اول فروردین تا 15 خرداد یه طرح داشت که اگه سرویس محدود 6 ماهه می گرفتی 1.5 برابر ترافیک اضافه بهت می دادن . این شامل من هم شد و 15 گیگ حجم بهم دادن با اون قیمت ارزون .من تا حالا سرعتم تو شب کاهش نیافته . اصلا تا حالا ندیدم . ولی روزا چند بار در این چهار ماه شده . در ضمن تا حالا یک شب تو ماه رمضون اینترنت قطع شد و تنها مشکلم در این 4 ماه همین بود . الانم که ip رو ولد کردن واقعا من راضی هستم از سرویسش .
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
یعنی تو بهمون اعتماد نداری ؟
128 سه ماهه 10 گیگ بگیرم 1 مگ نمیبندن مگه؟
یعنی تو بهمون اعتماد نداری ؟
آخه همین جوری هم نمیشه که یه دلیل ، یه سندی ....
من یه بار به این همارایی ها اعتماد کردن دیگه بسمه !!!
خوب دیونهاینا 128 رو 1 مگ می بندن . با زبان ساده تر بگم 1 مگ و 128 محدود ماکس برابره .
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
حیف که من شب بیدار نیستم . کامران جان لطفا تو شب یه عکس از idm در حال دانلود بگیر و بگذار اینجا . سعی می کنم خوددم پنجشنبه شب یه تست بگذارم .
خیلی ممنونم ازتحیف که من شب بیدار نیستم . کامران جان لطفا تو شب یه عکس از idm در حال دانلود بگیر و بگذار اینجا . سعی می کنم خوددم پنجشنبه شب یه تست بگذارم .
سلام.
بچه ها این IP و DNS ماکس چیه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)