تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 512 از 905 اولاول ... 12412462502508509510511512513514515516522562612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه hose in's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام:
    گاز کولر ماشینو یه ماه پیش عوض کردم مراحل نشت گیری هم انجام شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by hose in; 28-07-2014 at 03:19.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام:
    گاز کولر ماشینو یه ماه پیش عوض کردم مراحل نشت گیری هم انجام شده .از ۲ هفته پیش موقه ای که کولرو روشن میکنم یه صدای فیس فیس از داخل پنجره که باد سرد میزنه میاد
    سرمای کولر اوایل خیلی خوب بود حالا از زمان شروع صدای فیس تا الان سرما خیلی کم شده
    بردم پیش کولر ساز؛ گاز کولرو مجدد شارژ کرد صدای فیس هم قطع شد البته میاد ولی خیلی ضعیف
    حالا میخام بدونم این گاز کجا رفته تعمیرکار که جواب درستو حسابی بهم نداد .ناگفته نمونه لحظه اولی که کولرو روشن میکنم فن ماشین حدود ۳۰ یا ۴۰ ثانیه بعد روشن میشه ولی بعدش قشنگ کار میکنه و مرتب خاموش و روشن میشه کولر سازه هم کیلید کرده میگه مشکل از فن ماشینته !
    حالا سوالم اینه ؟
    ۱- این گاز واقعا کجا رفته؟
    ۲-آیا واقعا فن مشکل داره ؟ اکه مشکل داره فن باید تعویض شه یا رله- آفتامات-ویا تنظیمی چیزی داره ؟
    ۳-امکان نشتی وجود داره؟
    ۴- امکانش هست این مشکل دلیلش از نامرغوبی گاز باشه ؟
    ۵-همونطور که گفتم صدای فیس هنوز هم ضعیف میاد زمان روشن شدن و موقه اتومات کردن
    لطفعا اونایی که اطلاعات ویا تجربه کاری دارن راهنماییم کنن ( روآ سال ۸۹)
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.
    دیروز وقتی ماشین رو پارک کرده بودم ماشین رو گذاشته بودم تو دنده. بعد متوجه شدم وقتی ماشین جلویی قصد خروج از پارک رو داشته به صورت دنده عقب ضربه ای رو به قسمت جلوی ماشین من وارد کرده و ماشین در حالی که تو دنده بوده نیم متری جابجا شده بود. آیا این کار اثراتی رو روی سیستم جلوبندی و گیربکس خواهد داشت.؟؟؟؟ ماشین بنده پراید هست.

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

سلام
    یه پژو پارس دارم مدل 83 با موتور فرانسه

جدیدا وقتی به ماشین زیاد فشار میارم مخصوصا وقتی کولر روشن هست وقتی ماشین داغ میکنه ( از لحاظ اب رادیات نمیگم ) ماشین ریپ میزنه و خاموش میشه انگار که بنزین بهش نمیرسه .
    پمپ بنزین هم تازه عوض کردم . مارک فرانتک هم گرفتم .
    وقتی هم ماشین خاموش میشه هم برق به وایر ها میرسه هم بنزین میاد ( تست کردم )

هیچ مکانیکی هم نمیدونه اشکال از کجاست .
    مهندس ایرانخودرو گفت ممکنه رله دوبل باشه !

نظر شما چیه ؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از پاسختون.
    احتمالا جنت بالا رو عوض کنم و چسب هم برای محکم کاری بزنم.
    چون این بست های فنری رد انداخته روی جنت و دیگه با این لوله جدید رادیاتور و لوله خروجی پوسته ترموستات که رسوب داشت دورش و پاکش کردم آب بندی نمی شه ظاهرا.
    به نظرم چسب نزنید بهترهمخصوصا اگه نو می خرید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام:
    گاز کولر ماشینو یه ماه پیش عوض کردم مراحل نشت گیری هم انجام شده .از ۲ هفته پیش موقه ای که کولرو روشن میکنم یه صدای فیس فیس از داخل پنجره که باد سرد میزنه میاد
    سرمای کولر اوایل خیلی خوب بود حالا از زمان شروع صدای فیس تا الان سرما خیلی کم شده
    بردم پیش کولر ساز؛ گاز کولرو مجدد شارژ کرد صدای فیس هم قطع شد البته میاد ولی خیلی ضعیف
    حالا میخام بدونم این گاز کجا رفته تعمیرکار که جواب درستو حسابی بهم نداد .ناگفته نمونه لحظه اولی که کولرو روشن میکنم فن ماشین حدود ۳۰ یا ۴۰ ثانیه بعد روشن میشه ولی بعدش قشنگ کار میکنه و مرتب خاموش و روشن میشه کولر سازه هم کیلید کرده میگه مشکل از فن ماشینته !
    حالا سوالم اینه ؟
    ۱- این گاز واقعا کجا رفته؟
    ۲-آیا واقعا فن مشکل داره ؟ اکه مشکل داره فن باید تعویض شه یا رله- آفتامات-ویا تنظیمی چیزی داره ؟
    ۳-امکان نشتی وجود داره؟
    ۴- امکانش هست این مشکل دلیلش از نامرغوبی گاز باشه ؟
    ۵-همونطور که گفتم صدای فیس هنوز هم ضعیف میاد زمان روشن شدن و موقه اتومات کردن
    لطفعا اونایی که اطلاعات ویا تجربه کاری دارن راهنماییم کنن ( روآ سال ۸۹)
    ممنون
    دوست گرامی
    اگه خنک کنندگی ماشین هنوز کمه و صدای فیس دارید از درون ماشین احتمال بیشتر از گرفتگی قطعه اصلی درون ماشین به اصطلاح عامیانه مدادی و ف ی ل ت ر رطوبت گیر گاز کنار کمپرسور که باید با تعویض گاز عوض می کردید
    برای تست اون هم می تونید چک کنید که در موقع روشن بودن کولر و فن روی درجه 2 ایا تند تند خاموش میشه کمپرسور یا نه
    اما اگه واقعا گاز به نحوی کم میشه که کمپرسور از کار بیوفته اونوقت باید شروع به نشتی یابی کرد که اگه گاز خالی شد با مواد uv میشه پیداش کرد
    فن هم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه با تجه به درجه حرارت رادیاتور فن روشن و تند میشه
    و تاخیر تا 40 ثانیه منظقیه و خود فن مشکلی نداره اگه مشکلی هم باشه از سنسور هست که با دیاگ ممکنه بشه پیداش کرد
    فقط لطا الکی هر تعمیر کاری خرج روی دستتون نذاره

7. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان عزیز
    موضوعی رو دیدم که خیلی تعجب کردم
    در خانواده پژو
    تا بحال براتون پیش اومده که ماشین رو در سراشیبی پارک کنید و اون رو توی دنده بذارید؟
    برای من پیش اومده که موتور شوع به حرکت کرده حتی با دنده 1

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست گرامی
    اگه خنک کنندگی ماشین هنوز کمه و صدای فیس دارید از درون ماشین احتمال بیشتر از گرفتگی قطعه اصلی درون ماشین به اصطلاح عامیانه مدادی و ف ی ل ت ر رطوبت گیر گاز کنار کمپرسور که باید با تعویض گاز عوض می کردید
    برای تست اون هم می تونید چک کنید که در موقع روشن بودن کولر و فن روی درجه 2 ایا تند تند خاموش میشه کمپرسور یا نه
    اما اگه واقعا گاز به نحوی کم میشه که کمپرسور از کار بیوفته اونوقت باید شروع به نشتی یابی کرد که اگه گاز خالی شد با مواد uv میشه پیداش کرد
    فن هم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه با تجه به درجه حرارت رادیاتور فن روشن و تند میشه
    و تاخیر تا 40 ثانیه منظقیه و خود فن مشکلی نداره اگه مشکلی هم باشه از سنسور هست که با دیاگ ممکنه بشه پیداش کرد
    فقط لطا الکی هر تعمیر کاری خرج روی دستتون نذاره
    با سلام
    کسری جان ممنون از لطف وعنایتت
    دوست عزیز بعد شارژ گاز ٬ سرما فوق الاده شده وبه هیچ عنوان خاموش و روشن نمیشه ؛؛البته
    کمپرسور
    اتومات میکنه همزمان سردی رو هم داره ولی خاموش نه ..........
    دقیق نفهمیدم ولی کولر سازه میگفت فن که مشکل داشته باشه٫نمدونم..... حرف از سوپاپ واین جور چیزا میزد که باعث تخلیه گاز میشه
    و واسه من عجیب بود آخه گاز تو محفظه بسته بدون نشتی چطور میتونه خالی شه
    الان هم با وجود اون صدای فیس خفیف میگم نکنه مجدد گازو تخلیه کنه ویه خرج اضافی تو این شرایط نابسامان که به نون شب محتاجیم بشه
    حالا نمیدونم ...یعنی فن تستی چیزی نداره ؟
    باور کن ............از ترس تخلییه مجدد میترسم کولرو روشن کنم

اینا همه از ترسه نه سرمای کولر (شوخی کردم) لطفعا باز هم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    کسری جان ممنون از لطف وعنایتت
    دوست عزیز بعد شارژ گاز ٬ سرما فوق الاده شده وبه هیچ عنوان خاموش و روشن نمیشه ؛؛البته
    کمپرسور
    اتومات میکنه همزمان سردی رو هم داره ولی خاموش نه ..........
    دقیق نفهمیدم ولی کولر سازه میگفت فن که مشکل داشته باشه٫نمدونم..... حرف از سوپاپ واین جور چیزا میزد که باعث تخلیه گاز میشه
    و واسه من عجیب بود آخه گاز تو محفظه بسته بدون نشتی چطور میتونه خالی شه
    الان هم با وجود اون صدای فیس خفیف میگم نکنه مجدد گازو تخلیه کنه ویه خرج اضافی تو این شرایط نابسامان که به نون شب محتاجیم بشه
    حالا نمیدونم ...یعنی فن تستی چیزی نداره ؟
    باور کن ............از ترس تخلییه مجدد میترسم کولرو روشن کنم

اینا همه از ترسه نه سرمای کولر (شوخی کردم) لطفعا باز هم راهنمایی کنید
    فن نمی تونه باعث خال شدن گاز بشه مگر اینکه اصلا کار نکنه که اول ماشین داغ می کنه تا بخواد به گاز لطمه بزنه
    صدای فیس اگه خنک کنندگی خیلی خوبی داره خیلی نگران کننده نیست اما شما به هر جای سیستم دست بزنید کل گاز خالی مشه پس فقط می تونید بصورت چشمی و یا با دست در هنگام خاموش بودن و یا هنگام تحت فشار بودن البته ب رعایت احتیاط اتصالات رو چک کنید تا از نشتی اگه چرب شده باشه مشخص شه
    قطعه داخلی که معمولا صدا رو تولید می کنه همون اکسپنشن ولو هست که کار دیپرشرایز رو انجام میده و مانند شیری هست که با سرما تغییر حالت می ده اینه که اگه اون گرفتگی پیدا کنه یا به هر علت نتونه درست تنظیم کنه باعث صدا و بعد از اون از کار افتادن سیستم میشه
    البته باز هم بگم که باز کردنش گاز رو از کولر می گیره
    امیدوارم دیگه خرجی براتون نتراشه
    Last edited by kasra2002; 28-07-2014 at 14:47.

11. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بله دوست عزیز یه چیزایی دستگیرم شد ممنون از لطفت
    شاید هم من نسبت به صدا خیلی حساس شدم چون صدا خیلی کمه وباید با دقت گوش کنی تا متوجه شی
    باز هم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •