تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 512 از 521 اولاول ... 12412462502508509510511512513514515516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون رفتم امتحان کنم این نقشه تهران هم هست؟؟نقشه فارسی هست؟
    ------------
    ببین قبلا نقشه های نوکیا مجانی نبوده و به تازگی مجانی شده و منظور اینه که نوکیا مپ رایگان شده و شما دوباره باید نقشه را دانلود کنی و نقشه تهران هم هست اما فارسی نیست ولی راهنمای سخنگوی فارسی وجود داره
    موفق باشی

2. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

------------
    ببین قبلا نقشه های نوکیا مجانی نبوده و به تازگی مجانی شده و منظور اینه که نوکیا مپ رایگان شده و شما دوباره باید نقشه را دانلود کنی و نقشه تهران هم هست اما فارسی نیست ولی راهنمای سخنگوی فارسی وجود داره
    موفق باشی
    اما اون نقشه فارسی معرکه بودچون سرچشم فارسی بود..چجوری میشه اون کرکی رو نصب کرد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

خب من اخیرا یه باطری واسه 82 ام گرفتم به قیمت 24 چوغ...........
    البته از 3 تومن شروع می شد ..... تا همین که من گرفتم........

در کل به شکل عجیبی شارژ نگه می داره......تا 3 روز هم جواب میده....(با استفاده نسبتا سنگین....)(تقربا 2برابر باطریه اصلی)

اینم عکس خودشو و پکش
    Last edited by Ali_BlueBoy; 24-08-2010 at 16:36.

5. 2 کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟؟؟N82

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farshid9920062006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

سلام
    چند وقتیه به نظرم کیفیت عکسای گوشیم اومده پایین به لنز که نگاه میکنم گرد روش هست و با پارچه هم که تمیز میکنم فرقی نمیکنه
    شما چه پیشنهادی دارید

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

خب من اخیرا یه باطری واسه 82 ام گرفتم به قیمت 24 چوغ...........
    البته از 3 تومن شروع می شد ..... تا همین که من گرفتم........

در کل به شکل عجیبی شارژ نگه می داره......تا 3 روز هم جواب میده....(با استفاده نسبتا سنگین....)(تقربا 2برابر باطریه اصلی)

اینم عکس خودشو و پکش
    نام کامل سازنده و مدل باطری رو هم خواهشن بگو عزیز

از دوستان کسی میدونه قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟؟؟N82
    نویش که اصلا پیدا نمی شه 340 هزار تومان
    دسته دومش هم بستگی به میزان تمیز بودنش و داشتن یا نداشتن گارانتی داره؛ از 150 هزار آغاز می شه تا 250 هزار

سلام
    چند وقتیه به نظرم کیفیت عکسای گوشیم اومده پایین به لنز که نگاه میکنم گرد روش هست و با پارچه هم که تمیز میکنم فرقی نمیکنه
    شما چه پیشنهادی دارید

فکر کنم یه ذره حساس شدی...
    اگه واقعا تصمیم به تمیز کردنش داری، یه اسپری تمیز کننده مانیتور های LCD بگیر و روی دستمال ویژه اش بزن و سریع بکش روی لنز. به گونه شگفت انگیزی تمیزش می کنه!!!

شاد باشین
    التماس دعا

9. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان یه اتفاق عجیبی برای گوشی من افتاده ! توی این 2 سال و خورده ای که داشتم هیچ مشکلی نداشت ولی چند روز پیش یه سیم کارت ایرانسل انداختم توش و بعد از دو روز که خواستم سیم کارت خودم رو توش بذارم , دیدم در پشت موبایل بسته نمیشه ! هرچی زور میزدم بسته نمیشد ! بعد یه دفعه دیدم باتری موبایل هم یه حالت باد کرده پیدا کرده !!! یعنی قبلآ که کامل تخت بود , الآن یه کم خمیده و چاق شده !!! از اون بدتر اینکه در موبایل حتی وقتی باتری هم توش نمیذارم بسته نمیشه ! کسی همچین مشکلاتی تا حالا پیدا کرده ؟!!

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دوستان یه اتفاق عجیبی برای گوشی من افتاده ! توی این 2 سال و خورده ای که داشتم هیچ مشکلی نداشت ولی چند روز پیش یه سیم کارت ایرانسل انداختم توش و بعد از دو روز که خواستم سیم کارت خودم رو توش بذارم , دیدم در پشت موبایل بسته نمیشه ! هرچی زور میزدم بسته نمیشد ! بعد یه دفعه دیدم باتری موبایل هم یه حالت باد کرده پیدا کرده !!! یعنی قبلآ که کامل تخت بود , الآن یه کم خمیده و چاق شده !!! از اون بدتر اینکه در موبایل حتی وقتی باتری هم توش نمیذارم بسته نمیشه ! کسی همچین مشکلاتی تا حالا پیدا کرده ؟!!

باطری گوشیت رو عوض کن
    در باطری رو هم بگذار توی کیسه و بگذارش توی فریزر! یه 24 ساعت باشه کافیه...

به احتمال قوی درست می شه ( البته اگه از قانون انبساط و انقباض پیروی کنه! که احتمالا هم می کنه. امتحانش ضرری نداره ). اگر هم کاریش نداشته باشی پس از یه هفته خود به خود به حال عادی بر می گرده

التماس دعا عزیزان

12. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

باتری گوشیت که معلومه خراب شده
    بهتره به حای باتری فابریکش یه باتری اتمی بگیری قیمتش حدود12تومنه 2برابرشارزگوشی رونگه میداره 6ماه ضمانت هم داره طبقه زیرزمین علالدین زیاده

14. 2 کاربر از maziarzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MMD12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوست عزیز باسلام

این توصیه رو جدی بگیر و حتما باتری گوشیت رو عوض کن چون همیشه خالی کردن شارژ مال باتری خراب نیست بعضی

وقتا گوشی مشکل پیدا میکنه.اگه باتریرو عوض نکنی ممکنه این بلا سر گوشیت بیاد.و به گوشیت آسیب بزنه.

موفق باشی

16. این کاربر از MMD12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •