ترتیب نصب:
The Sims 3
World Adventures
High-End Loft Stuff
Ambitions
Fast Lane Stuff
Late Night
Outdoor Living Stuff
Generations
ترتیب نصب:
The Sims 3
World Adventures
High-End Loft Stuff
Ambitions
Fast Lane Stuff
Late Night
Outdoor Living Stuff
Generations
Last edited by Big-Boss; 24-06-2011 at 15:42.
خوب تا امبیشن مشکلی نداره از اون به بعد ارور آپدیت می ده من اول باید آپدیت چی رو نصب کنم که ارور نده تا امبیشن مشکلی ندارم از فست لن شروع میشه
همون Fast Lane Stuff رو نصب کنید نباید ارور بده. اگر ارور میده ورژنتون رو بگید تا لینک دانلود آپدیت رو بزارم
The.Sims.3.Update.v1.17.60-FASDOX این آخرین ورژن من هست
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
الگه آپدیت دارین لطفا برام بزارین با کرک ممنون
- Update from 1.17.60.009001 to version 1.18.9.009001: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (English)
- Update from 1.17.60.009002 to version 1.18.9.009002: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Worldwide)
- Update from 1.17.60.009003 to version 1.18.9.009003: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Asia)
- Update from 1.17.60.009005 to version 1.18.9.009005: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Japan)
- Update from 1.17.60.009017 to version 1.18.9.009017: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Digital Download)
ممنون اینا که کرک نمی خواد؟ اول چه جوری نصب کنم؟ بعد از اینکه سیمز 3 رو نصب کردم قبل از اینکه پکا رو نصب کنم؟
همشون رو نباید دانلود کنید. فقط یکیشو. بستگی به ورژنتون داره
معمولا همه اون دومیه رو دانلود میکنن.
مگه الآن سیمزتون نصب نیست؟
روی همین ورِنی که الآن نصبه نصب کنید تا آپدیت بشه
سلام ببخشید من هم همین مشکل thrn رو دارم
من الان فایل هایی رو که توی پست اول ادرسش هست رو دانلو کردم
ولی نمیدونم چه جوری نصبش کنم؟؟
ممنون
ممنون از کمکتون من سیمز 3 رو نصب کردم ورژن 17 قبل از اینکه پک ها رو نصب کنم باید آپدیتش کنم یا نه میشه مراحل نصب رو کامل بگین گیج شدم از 8 صبح تا الان هی دارم میریزم پاک می کنم
شما سیمزتون چه ورژنیه؟
قبل از نصب پک ها باید این عملیات رو انجام بدین :
مرحله ی اول :
اول باید این فایل رو دانلود و نصب کنید :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5505618&postcount=4610
مرحله ی دوم :
بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش صفحه رو ببندید.
مرحله ی سوم :
این فایل هم دانلود کنید.
http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=25606&d=1250840217
و محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید:
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
بعدش میتونید پک رو نصب کنید
نکته : وقتی برای اجرای بازی ، خواستید کرک داخل سیدی رو توی محل نصب بازی کپی کنید ، فایل های ارجینال بازی رو جایی ذخیره کنید (همون فایل ها که کرک جایگزینشون میشه) وگرنه برای آپدیت کردن به نسخه های بالاتر به مشکل برمیخورید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)