تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 512 از 737 اولاول ... 12412462502508509510511512513514515516522562612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

داره خودمونی میشه ahshokouhy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Guilan , Langaroud

پيش فرض

مگان هم میتونی بخره
    مزدا 323 که راه نمیره
    ورنا هم خیلی بی ریخته
    من که گفتم سرعت واسم مهم نیست ! من خیلی گاز بدم 120 تاست ! راستی جن 2 قیمتش چنده؟ اصلا ماشین خوبی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه سوال:
    تو ایران تو محدوده 12 - 15 میلیون کلا چه گزینه هایی موجوده؟
    منظورم اینه که هم راحت گیر بیاد، هم قطعاتش موجود باشه، هم تعمیرکارش و...!
    Last edited by hamidzaeri; 07-04-2011 at 18:09.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Guilan , Langaroud

پيش فرض

به نظر من که پولتونو دور نریزین . نظر من اینه که یه پژو 206 SD مدل V8 بگیرین و بقیه پولتون رو خرج ماشین کنین !!!!
    این ماشین ترمز هاش واقعا عالیه و ایمنیش هم همینطور . این ماشین از 5 ستاره ، 4 ستاره ایمنی رو گرفته !!!
    موتورش هم که TU5 هستش که یکی از موتور های پر قدرت و کم مصرفه !!!
    کیفیت قطعاتش هم که خوبه و در جدول رده بندی کیفیت قطعات بالاتر از ورنا هستش !!!
    موفق باشین !
    اما من شنیدم 206 وقتی تو خرج بیفته دیگه تمومه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Guilan , Langaroud

پيش فرض

آقا با توجه به اینکه شما گفتی میخوای ترمز خوبی داشته باشه اصلا ورنا رو پیشنهاد نمیکنم

من خودم چند سال پیش تو اتوبان همت داشتم با ال نود حدودا 100 میرفتم که یه ورنا هم دقیقا کنار من و پا به پای من داشت می اومد یعنی سرعت اون هم همون 100 بود دوتامون رسیدرم به یه موتور سوار تقریبا یه سه چهار متری با موتورری فاصله داشتیم که یهو یارو موتور سواره خورد زمین من و راننده اون ورنا هردو تامون کوبیدیم رو ترمز فقط همین رو بگم موتوری یه شانس اورد که خودش افتاد جلو ماشین من و موتورش جلو ورنا چون ماشین من دقیقا سپرش جلو کله یارو وایساد اما ورنا یه یه سه متری لیز خورد و جلوتر وایساد تازه موتور یارو هم بهش گیر کرده بوn

این چیزی بود که من باچشم خودم دیدم و برام اتفاق افتاد .خود راننده ورنا ه کف کرده بود که من چطوری وایسادم و ماشینم لیز نخورد بهم میگفت دستی کشیدی منم گفتم نه فقط ترمز گرفتم یه چیز دیگه اون راننده ورنا میگفت که فرمونش قفل کرده بوده و نمیتونسته هیچ کاری بکنه در حالی که من کاملا کنترل ماشین دستم بود و فرمون هم کاملا کار میکرد. ماشین خیلی راحت وایساد بدونه اینکه لیز بخوره

یه چیز دیگه هم به اون دوستمون که گفته 206 sd بگیر ایمنیش خوبه میگم. تو رده بندی جهانی کلا کارخونه رنو و کلیه محصولات رنو هم ار نظر کیفیت و هم از نظر ایمنی خودرو در تصادف و ایمنی سرنشین ها از پژو خیلی بالاتر هست .
    اما ال 90 یخورده زشته ! راجع به بدنش هم زیاد تعریفی نشنیدم!

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما ال 90 یخورده زشته ! راجع به بدنش هم زیاد تعریفی نشنیدم!

بله خب بعضی ها از قیافش خوششون نمیاد

ولی شما خودت بهم بگو تو اون رنج قیمت

1- دلت میخواد تو ماشین قشنگ بشینی و اگه خدایی نکرده یه اتفاقی افتاد بری دیدن خدا و قشنگی های اون دنیا

2- یا ترجیح میدی یه ماشین که کمی قیافش از نظرت بدهست رو بگیری و تو همین دنیا دنبال سر نوشتت باشی

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Guilan , Langaroud

پيش فرض

بله خب بعضی ها از قیافش خوششون نمیاد

ولی شما خودت بهم بگو تو اون رنج قیمت

1- دلت میخواد تو ماشین قشنگ بشینی و اگه خدایی نکرده یه اتفاقی افتاد بری دیدن خدا و قشنگی های اون دنیا

2- یا ترجیح میدی یه ماشین که کمی قیافش از نظرت بدهست رو بگیری و تو همین دنیا دنبال سر نوشتت باشی
    من ترجیح میدم یه ماشین بگیرم که هم قشنگ باشه و هم نفرستتم اون دنیا !!!!!!!!!!!!!!
    مزدا 323 هم قشنگه هم فکر نکنم بفرستتم اونور!
    نظرت راجع به جن 2 چیه ؟ اصلا قیمتش چنده ؟
    آوانته دست 2 چی؟ با 22 میلیون میشه تمیزشو گیر آورد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

من که گفتم سرعت واسم مهم نیست ! من خیلی گاز بدم 120 تاست ! راستی جن 2 قیمتش چنده؟ اصلا ماشین خوبی هست؟
    مگان تو ترکیه که طرفدار زیاد داره یه جور خودرو ملی و همچنین جز معدود خودروهایی که تو پیست تست شده از نظر هندلینگ و .... این پیشنهاد اول من در پست قبلیم بود
    اما جن 2 قیافش جذابه و برای شما مناسبه که دنبال سرعت نیستی چون قدرت موتورش زیاد تعریفی نداره
    راستی 120 کم نیست چون حداکثر سرعت تو ایران 110 به جز نیایش (من خودم تو اتوبان نیایش با 206A 150تا هم رفتم )

8. این کاربر از hitman908 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ترجیح میدم یه ماشین بگیرم که هم قشنگ باشه و هم نفرستتم اون دنیا !!!!!!!!!!!!!!
    مزدا 323 هم قشنگه هم فکر نکنم بفرستتم اونور!
    نظرت راجع به جن 2 چیه ؟ اصلا قیمتش چنده ؟
    آوانته دست 2 چی؟ با 22 میلیون میشه تمیزشو گیر آورد؟
    به نظرم بین این ماشینایی که خودت گفتی آوانته از همشون بهتر هست البته مزدا 323 هم خوبه ولی فکر نمیکنم بشه سالمش رو که باش حال کنی و برات ماشین باشه گیر بیاری

الان قیمت اوانته صفر تو بازار 29000000 هست اگه بتونی یه هفت هشتایی بزاری رو پولت که خیلی خوب هست اگه نه همون دست 2 رو بگیر الان فکر میکنم با 23000000 بتونی یدونه مدل 87 بگیری

همون جور که دوستمون گفته مگان هم گزینه خوبی هست شاید حتی بهتر از اوانته هم باشه. حد اقل چیزی که من ازش اطلاع دارم این هست که از نظر مصرف بنزین از اوانته خیلی بهتر هست
    Last edited by sajjad1973; 07-04-2011 at 22:05.

10. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mos2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همين نزديكيها

پيش فرض

سلام

یه ماشین بین 20 تا 30 میلیون میخواستم . سرعت خیلی مهم نیست
    راحتی و خانوادگی بودن و اینکه میخوام زیر پا بمونه و به این زودیا قصد عوض کردنش رو ندارم و خرجش به نسبت مناسب باشه(میدونم بالاخره خرج این ماشینا بالاس) .

آوانته و مگان فکر میکنم مناسب باشن. گزینه دیگه ای هست؟
    قیمتشون رو میشه بگید؟

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما من شنیدم 206 وقتی تو خرج بیفته دیگه تمومه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دوست من 206 به این زودی ها توی خرج نمی افته ... درضمن کیفیت قطعات 206 بالاست . مسلما برای تعویض یه قطعه باید پول بیشتری نسبت به مثلا سمند بدین !!!
    مگه شما قراره چقدر ماشین رو نگه دارین !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •