دوربین : fujifilm s1500
درختان از نمای پایین (چالوس)
![]()
دوربین : fujifilm s1500
درختان از نمای پایین (چالوس)
![]()
چه عکس قشنگی ... عالیه !
چطور عکس به این خوبی گرفتید ؟ اندازه اصلیش چقدر بود ؟
میشه بگید دوربین چقدر با سوژه فاصله داشت ؟ نور چطور بود ؟ از فلاش هم استفاده کردید ؟
متشکرم
Last edited by rostamiani; 28-06-2011 at 17:50.
این عکسا بیشتر از جنبه آشنایی با کیفیت دوربین گذاشته شده
به نظرم تو این سایت در مورد این دوربین یکم تبلیغ منفی شده(مخصوصا در مقابل sx210) این شد که این عکسها رو گذاشتم البته با توجه به resize شدن اونها کیفیت عکس تا حد زیادی پایین اومده
اتوبان قزوین - رشت
ساحل زیبا کنار
قلعه رودخان
پارک ساحلی انزلی
![]()
Last edited by amir hezarkhani; 29-06-2011 at 15:42.
SX210
AV 5.6
TV 1/160
ISO 80
AV 5.9
TV 1/500
ISO 80
![]()
Last edited by Damian; 29-06-2011 at 12:55.
عکسهای قشنگیه
در مورد دوربین هم تبلیغ منفی نشده بلکه مقایسه شده
شاید بیشتر از همه هم من دربارش صحبت کردم چرا که بمدت 4 ماه هر دوی این دوربینها رو داشتم
HX5v سونی دوربین خوب با کیفیت عکس و فیلم خوبیه بخصوص عکسهای پرتره خوبی میگیره
در اونطرف SX210 دوربین با کیفیت ساخت بالا و عکسهایی با وضوح و جزییات بیشتری و ارائه میده
و تنظیمات دستی بهتر که بسته به سلیقه کاربر هرکدوم که دوست داره انتخاب میکنه
بنظر من با توجه به کیفیت پایین دوربینهای سونی مدل جدید که اکثرا 16 مگا پیکسل هستند
این مدل hx5 هنوز در بین سونی ها بهترینه
اینم دوتا عکس از hx5 که هفته پیش گرفتم
![]()
شما این عکسا رو در بهترین شرایط و نور کافی گرفتید این جور نمیشه نظر داد ، باید در همه شرایط خوب باشه
ولی به نظر من کیفیت زباد جالبی نداره مثلا عکس جنگ خیلی بی روحه تمام عکسها رنگشون مرده هست
سلام دوست عزیز . کادر بندی قابل قبوله ولی کنترل نور بیشتری لازمه . چون نقاط آفتابی خیلی پرنور و یا اصطلاحا Over شده . عکس گرفتن از سوژ هایی که خودشون در سایه باشن و پس زمینه پر نور باشه کار سختیه . موفق باشید .
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
به نظر میاد فقط باید روی کادر بندی بیشتر دقت میکردی . عکس خوبی شده . موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)