تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 512 از 551 اولاول ... 12412462502508509510511512513514515516522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

من تقریبا یک سالی میشه که اشتراک adsl از شاتل دارم و چون استفادم از اینترنت فقط وبگردی بود برای همین اصلا تو کار اینکه چه سرویسی دارم و جریان چیه نبودم تا این دو ماه آخری که لازم الدانلود شدم و رفتم پیگیری کردم که سرویسای مختلف چطورین و کدومشون برای دانلود بهتره و گفتم این موضوع رو اینجا بذارم که شاید به درد دیگران هم بخوره اگر هم کسی ایرادی در اون ها میبینه خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنه

تنظیم قوانین مربوط به اشتراک های اینترنت دست "
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " هستش و یکسری قوانینی اصولی و مفید تصویب کرده که همونطور که حتما مستحضر هستید اینجا ایرانه و در حال حاضر شرکت های ارائه دهنده خدمات adsl دارن به بهترین نحو ممکن ازش به سود خودشون استفاده میکنند. منم سعی میکنم اطلاعاتم رو برای هر کدوم از سرویس ها اینجا بذارم، از دیگران هم کمک میطلبم البته

در حال حاضر دو نوع اشتراک ADSL وجود داره، سرویس های محدود و نامحدود که در حقیقت محدود ها نامحدود هستن و نامحدود ها محدود که در ادامه توضیح میدم (میبخشید ولی هاتون خیلی افتضاحه ها)

سرویس های نا محدود:

طبق قوانین همون شرکتی که گفتم سرویس های نامحدود باید بین ده مشترک به اشتراک گذاشته بشن!، یعنی یک 128 رو با ده نفر مشترک میشید، مثل اینکه یک خط 128 بخرید بعد بین 10 تا کامپیوتر شیر (=share) ش کنین. در نتیجه برای اینکه بفهمین سرعت نهایی دانلودتون چقدره باید اول سرعتتون رو (مثلا 128 رو) تقسیم بر هشت کنید تا به بایت در بیاد و بعد تقسیم بر ده کنید تا حداقل سرعت ممکن بدست بیاد (در حالی که هر ده نفری که باهم مشترک هستید استفاده صد در صد میکنین مثل این که هر ده تا کامپیوتری که یکنواخت شیر شدن دارن دانلود میکنن) ، خوب این عدد میشه سرعتی که سرویس دهنده اینترنت موظفه به شما بده، یعنی برای 128 کیلو
    بیت بر ثانیه ای که خریداری کنید، 1.6 کیلو بایت بر ثانیه دریافت میکنید که از دایال آپ هم کمتره فک کنم.

فقط چند نکته رو باید در مورد این سرویس های نامحدود یاد آور بشم:

اول اینکه چون به نفع شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی نیست، همیشه اغلب روی همون پهنای باند استانداردتون نگهتون میدارن، یعنی اگر 128 باشید دیگه مثل سرویس های محدود این عدد حداقل سرعتتون نیست بلکه یه جورایی عدد حداکثر سرعتتونه
    دوم اینکه در 24 ساعته شبانه روز و در 7 روز هفته تمام نه نفری که باهشون مشترکید بدون شک دارن از صد درصد پهنای باندشون استفاده میکنن
    سوم این که بین ده نفری که با هم شیر هستین شما همیشه از همه کمترین سهم رو دریافت میکنید چون نه نفر دیگه لینک های بهتری رو انتخاب کردن. همیشه!
    چهارم این که شرکت برای اینکه مطمئن بشه ضرر نمیکنه هزینه ی اولیه رو هفت هشت برابر سرعت های معادل سرویسای محدود میگیره که تازه باز هم معادل نمیشه (بعدا توضیح میدم)

ببینم ایشالله بعدا وقت پیش میاد ادامه بدم یا نه

2. این کاربر از sous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoud360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

4. 3 کاربر از masoud360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت 6594's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    SunCity

پيش فرض

اینترنت منم(بعثت) سرعتش نسبت به اوایل خیلی کم شده

6. 3 کاربر از 6594 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام الان از طریق سایت مخابرات نمیتونم شارژ اضافه بخرم.میگه ارتباط با سایت بانک برقرار نمیباشد.ماله شما هم اینطوری شده؟

من چون تو این چند روز نزدیک 10 گیگ شارژ خریدم نکنه منو محدود کردن؟؟؟!!!از مخابرات این کارا بعید نیست.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سوال داشتم من الان تا
    14اردیبهشت وقت دارم تا نامحدود 512 مخابرات یکسالش تموم شه به نظرتان چی بگیرم خوبه که سرعتش بالا باشه چون من با این64-70کیلو شبانه روزی 4گیگبیشتر نمیتونم بگیرم ولی اینم بگم همیشه مودم روشنه وهمیشه هم با وای فای یا دارم دان میکنم یا چرخ میزنم بعدش نزدیک 300گیگ تو این ی سال دانلود کردم!!!!!!! حالا چه سرویسی رو پیشنهاد میدید بعثت چه طوره واسه ایام منحوث امتحانات میخامش پس دانلود تا 3ماه کمه وکمه منتطقه ما بلوار پایداری تو سرافرازان هستش اگه بخام از طریق شماره 2030اینترنت بگیرم سرعتش چنده نامحدوده حجمیه چه طوریاست
    طرح بعثت تو منطقه ما سرعتدانلودش چه قذه البته ما ت کوثر رفتیم ثبت نام کردیم بار اول بعدشم ما خودمون مخابراتیی هستیم از بابت پارتیو.....مشکلی نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

یک سوال داشتم من الان تا
    14اردیبهشت وقت دارم تا نامحدود 512 مخابرات یکسالش تموم شه به نظرتان چی بگیرم خوبه که سرعتش بالا باشه چون من با این64-70کیلو شبانه روزی 4گیگبیشتر نمیتونم بگیرم ولی اینم بگم همیشه مودم روشنه وهمیشه هم با وای فای یا دارم دان میکنم یا چرخ میزنم بعدش نزدیک 300گیگ تو این ی سال دانلود کردم!!!!!!! حالا چه سرویسی رو پیشنهاد میدید بعثت چه طوره واسه ایام منحوث امتحانات میخامش پس دانلود تا 3ماه کمه وکمه منتطقه ما بلوار پایداری تو سرافرازان هستش اگه بخام از طریق شماره 2030اینترنت بگیرم سرعتش چنده نامحدوده حجمیه چه طوریاست
    طرح بعثت تو منطقه ما سرعتدانلودش چه قذه البته ما ت کوثر رفتیم ثبت نام کردیم بار اول بعدشم ما خودمون مخابراتیی هستیم از بابت پارتیو.....مشکلی نیست
    ماشالله چی همه سوال!!!!!!!!!!!
    داداش یه چرخی همینجا بزنی جواب همه سوالاتو میگیری.

بعثت سرعت حدود 350بود که الان بعضی دوستان محدود شدن به 100 .ماهی 13تومن.بهترین پیشنهاده به نظرم.

راستی شما که مخابراتی هستین باید بهتر بدونید!

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ما مخابراتیم ولی که همهچیو نمیذنیم شما کاربرایید که میگید فلان سرویس خوبه و توصیه میکنیدو.......
    به حر حال سرعت آپلود این سرویس بعثت+پینگش چنده
    ه که ماهی هستش سرعت دان وآپش چنده
    این سههزارس
    یک چیز دیگه اونم همین ماهی سه هزارتومنیه منظورمه دانلود رایگانم داره
    بعدش یک چیز دیگه میگن نامحدودارو برداشتن راسته و...؟
    مصلا اگر تو ساعت حجمی طرح بعثت باشیم بعدش کامپیوتر داره دانلود میکنه بعدش ساعت بره تو ساعت مجاتیش تکلیف حجم چه شود؟در حالتی که مودم خودش کانکت میکنه
    به غیر از اینا سرویسیم دارند که ماهی باشه مثلا پول ی ماهو بدیم سه ماهه نگیریم

متشکرم

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

قبلا اون اوایل سرعتم واینا خیلی خوب بود تست تو امضامو نگاه کنید ول الان مظخرف شدهمیخام یک دوماهه بگیرم تا اطلاع ثانوی بعدش اقدام به کرفتن یکساله یا نامحدود و...بگیرم میدن

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض بعثت 128 محدود

اینترنت منم(بعثت) سرعتش نسبت به اوایل خیلی کم شده
    آره منم بعثت دارم.
    الان نزدیک به 3 هفته است که راه اندازی کردم خط رو ولی نسبت به اوایل یا فوقش یه هفته اول سرعت خیلی اومده پایین.

عکس زیر نشون میده که اون هفته اول پهنای باند اینترنت 128 محدود مخابرات به پهنای باند 2 مگ رسیده بوده.

این هم سرعت دانلود با نرم افزار دانلود منیجر است که واقعا محشر بود.

این هم عکس از دانلود از چند تافایل پشت سر هم :

12. 4 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masoud360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستانی که طرح بعثت دارن و سرعتاشون محدود شده یا کم شده بیان اینجا سرعت روزانه و شبانه الانشون رو بگن ببینیم بقیه دوستان وضعشون چطوره.من زنگ هم می زنم پشتیبانی درپیتشون با پرویی منکر میشن.

14. 2 کاربر از masoud360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

توی پست قبلی که دادم چند تا عکس گذاشته بودم که طبق توضیحاتی که داده بودم مال فوفق 7 الی 8 روز اولش بود.
    ولی الان که دقیقا ساعت 5:30 دقیقه عصر است , و تقریبا بعد 3 هفته کارکرد خط سرویس یه تست سرعت از پهنای باند گرفتم.
    این عکسش است.

---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

نمیدونم چرا اینجوری شده؟
    فقط میدونم که بابا تو روز حداقل سرعت نیاید اینقدر کم باشه.

16. 3 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •