تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 512 از 2014 اولاول ... 1241246250250850951051151251351451551652256261210121512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    باقري: گل‌هايم را به هواداران محروم پرسپوليس تقديم مي‌كنم
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: جاي خالي هواداران در بازي مقابل پاس همدان مشخص بود و گل‌هايم را به آنها تقديم مي‌كنم.
    كريم باقري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاي فارس اظهار داشت: بازي خوبي در 30 دقيقه اول انجام نداديم؛ اما پس از مرور زمان از سردرگمي خارج شديم و با وحدت تاكتيكي به انسجام لازم رسيده و نتيجه گرفتيم.
    وي افزود: جاي خالي هواداران را وقتي بيشتر حس كردم كه 2 گل به ثمر رساندم و نتوانستم براي تقسيم كردن خوشحالي، سمت آنها بروم. گل‌هايم را از صميم قلب به هواداراني كه از حضور در ورزشگاه محروم بودند، تقديم مي كنم.
    باقري ادامه داد: پاس همدان تيمي بسيار منسجم بود؛ اما بازيكنان حريف پس از اخراج مدافع، از هم گسسته بازي كردند.
    وي با تشكر از افشين قطبي به خاطر حمايت از وي تاكيد كرد: خوشحالم كه 2 بار موفق به گلزني شده و در كسب اين پيروزي سهيم بودم. ‌از لطف قطبي و بازيكنان تشكر كرده و اميدوارم در بازي‌هاي آينده نيز موثر باشم.
    باقري در خصوص تاكيد قطبي به حضور وي در تيم ملي گفت: در حال حاضر به فكر هيچ تيمي به جز پرسپوليس نيستم و فقط براي موفقيت تيم ملي دعا مي كنم.
    پرسپوليس شب گذشته در هفته دوم ليگ برتر با نتيجه 3 بر يك مقابل پاس همدان به برتري دست يافت.

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

راستی الان امتیازهای کل تیم های لیگ برتر چنده؟!
    من فقط می دونم که پگاه 4 امتیازیه و استقلال 3 امتیازیه و پرسپولیس هم که 6 امتیاز داره...
    میشه یکی یه لیستی بده؟؟؟
    جدول ليگ برتر رد تيم بازي امت تف
    1 برق شیراز 2
    6
    4+

2 پرسپولیس 2
    6
    3+

3 ذوب آهن 2
    6
    2+

4 پگاه گیلان 2
    4
    1+

5 راه آهن 2
    4
    1+

6 مس کرمان 2
    3
    3+

7 استقلال 2
    3
    1+

8 فولاد 1
    3
    1+

9 ابومسلم 2
    3
    1-

10 صباباتری قم 1
    1
    0

11 سپاهان 1
    1
    0

12 پیکان قزوین 2
    1
    1-

13 مقاومت 2
    1
    1-

14 پاس همدان 2
    1
    2-

15 استقلال اه 2
    1
    3-

16 پیام خراسان 1
    0
    1-

17 سایپا 1
    0
    1-

18 ملوان 2
    0
    4-

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این عددایی که نوشتی یعنی چی؟
    میشه یه توضیح بدی...

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ترتیب این جوریه؟
    <شماره ردیف> اسم تیم <تعداد بازی>
    <امتیاز>
    <تفاضل گل>

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این عددایی که نوشتی یعنی چی؟
    میشه یه توضیح بدی...
    جدول دیگ برتر می باشد
    1 برق شیراز
    6 امتیاز
    و تفاضل گل +4

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

حالا دیگه برق شیراز هم واسه ما شاخ شده.....

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

این شاخ شدنا مقطعی هست!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيرواني: به مناسبت اعياد شعبانيه محروميت ما را ببخشيد

خبرگزاری پرسپولیس : مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از مسوولان فدراسيون مي‌خواهيم كه به مناسبت اعياد پيش رو پرسپوليس را در دومين بازي خانگي‌اش ببخشند. افشين پيرواني پس از پيروزي سه بر يك تيم پرسپوليس مقابل پاس همدان در گفت وگویی اظهار كرد: وقتي تماشاگران در استاديوم حضور ندارد، بازي لطفي ندارد. من متعجب هستم از اينكه عده‌ي معدودي تماشاچي در فصل گذشته مشكل‌ساز شدند و پرسپوليس امسال همچنان بايد تاوان آن را بپردازد.
    وي افزود: اميدوارم مسوولان فوتبال به مناسبت اعياد پيش رو تيم پرسپوليس را از دومين بازي خانگي‌اش محروم نكنند و اجازه دهند تا هواداران تيم به استاديوم آزادي بيايند.
    وي درباره‌ي بازي مقابل پاس نيز گفت: ما ميزبان بوديم و سه امتياز بازي بسيار مهم بود. مطمئن هستم اگر هواداران پرسپوليس دراستاديوم بودند، نتيجه پرگل‌تر از اينها مي‌شد. خوشحال هستم كه در اين شرايط بازيكنان توانستند به مرور تمركز لازم را پيدا كرده و با جايگيري خوب در زمين فوتبال زيبايي را به نمايش بگذارند.
    پيرواني درباره‌ي درخشش كريم باقري در اين بازي تصريح كرد: باقري نشان داده كه سن و سال تنها يك عدد است. او در شرايط بسيار خوبي قرار داشته و روز به روز فوتبال بهتر و با تجربه‌تري پيدا مي‌كند. معتقد هستم تمام بازيكنان فوتبال ايران مي‌توانند از باقري به عنوان الگوي نمونه‌ي خود به لحاظ اخلاقي و فني استفاده كنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نيكبخت واحدي: دوست دارم امسال هم گلزنی کنم

خبرگزاری پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: شايد نبود تماشاچيان استرس بازيكنان پرسپوليس را كم كرده بود اما، جذابيتي در بازي پرسپوليس مقابل پاس وجود نداشت. عليرضا نيكبخت واحدي در گفت‌وگو یی پيرامون بازي تيمش مقابل تيم پاس همدان اظهار كرد: بازي خوبي بود و تيم ما به خصوص در نيمه‌ي دوم بهتر كار كرد و از اينكه توانستيم به تيم پرقدرت پاس سه گل بزنيم، خوشحالم. مطمئنا نبودن تماشاگران در بازي ما اثرگذار بود.
    وي افزود: البته شايد استرس بازيكنان به خاطر استاديوم خالي كاملا از بين رفته بود اما، اين دليل خوبي نيست چرا كه جذابيت هيجان بازي هم تاحدود زيادي از بين رفت.
    نيكبخت درباره‌ي وضعيتش در تيم پرسپوليس نيز گفت: من سال گذشته هم به صورت تك مهاجم در تركيب پرسپوليس بازي مي‌كردم و تجربه‌ي حضور مهاجم ديگري در كنارم را هم دارم. بنابراين به هيچ وجه براي من فرقي نمي‌كند كه سرمربي تيم من را به صورت تك مهاجم به ميدان بفرستد يا اين كه فروارد ديگري را هم به تركيب تيم اضافه كند. تنها دوست دارم امسال هم براي پرسپوليس گلزني كنم و شرايطم را تا پايان ليگ در فرم ايده‌آل نگه دارم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توصيه سرمربي پرسپوليس به دايي: كريم باقري را به تيم ملي فوتبال ايران دعوت كنيد

خبرگزاری پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران به علي دايي سرمربي تيم ملي توصيه كرد كه كريم باقري را به تيم ملي دعوت كند. افشين قطبي روز يكشنبه با بيان اين مطلب افزود: اگر به جاي سرمربي تيم ملي بودم باقري را به تيم ملي دعوت مي‌كردم.
    وي اظهار داشت: كاپيتان تيم پرسپوليس حتي ايستادنش هم در زمين براي يك تيم نعمت است، وي سعي مي‌كند به باشگاهش خدمت كند.
    قطبي با اشاره به اين كه من از سال ‪ ۱۹۹۷‬ايشان را در تيم ملي ايران مي شناسم، تصريح كرد: باقري هر روز به علت خوب زندگي كردن، تفكرات حرفه اي و كنار خانواده بودن جوانتر مي‌شود تا به فوتبال ايران و پرسپوليس خدمت كند.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان كرد: واقعا از خصوصيات بزرگ، حرفه اي و ارزنده كريم باقري تشكر مي‌كنم كه براي باشگاه پرسپوليس فردي موثر و تاثيرگذار است.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به اين كه بهترين بازيكنان ما هواداران هستند كه در بازي روز گذشته غايب بودند،گفت: دل من و بازيكنان پرسپوليس همواره براي هواداران و آهنگ‌هاي زيبايشان از دقيقه يك تا ‪۹۰‬ همواره تنگ مي‌شود.
    قطبي در خصوص اخراج حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال پاس همدان نيز گفت : اخراج در فوتبال عكس العمل‌هاي مختلفي دارد و در بسياري از اوقات حتي يك تيم ‪ ۱۰‬نفره با تفكر حرفه‌اي مي‌تواند تيم حريف را مغلوب كند.
    به گفته وي، اما در بازي پرسپوليس با پاس همدان، بازيكنان ما بسيار با تجربه و حرفه‌اي عمل كردند و فكر كنم از پاهاي خود مخصوصا عليرضا نيكبخت واحدي و كريم باقري به صورت طلايي استفاده كردند.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: شرايط ليگ برتر سخت است به همين دليل كمي در ‪ ۲۰‬دقيقه اول دچار مشكل شديم اما نبايد فراموش كنيم كه پرسپوليس آدسو، زارعي، مجتبي شيري را كه هر كدام وزنه سنگيني براي پرسپوليس بودند را در اختيار نداشت.
    وي خاطرنشان كرد: ما به صورت حرفه‌اي به بازيكنان ليگ برتر پول مي‌دهيم پس بايد تيم ملي ايران فقط در روزهايي كه فيفا مشخص كرده است بازيكنان اصلي تيم‌ها را در اختيار بگيرد تا ليگ برتر ايران نامنظم نشود.
    قطبي افزود: هماهنگي بين مربيان ليگ برتر و مربي تيم ملي بسيار مهم است اما من تا امروز حتي يكبار با علي دايي در مورد بازيكنانم صحبت نكردم پس آيا مي‌توانم به فوتبال ملي و سرمربي تيم ملي كمك كنم؟

وي ابراز اميدواري كرد كه در بازي بعدي ‪ ۱۰۰‬هزار هوادار را در ورزشگاه آزادي با لطف مسئولان فدراسيون فوتبال ببينيم تا ليگ برتر پويايي خودش را حفظ كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •