ببخشید این need for speed world با این همه هیبتش چطور ممکنه تو 900__800 مگابایت جا بشه.اگه کسی تا حالا دانلودش کرده بهم بگه که این بازی ناقصه یا بیش از حد فشردش کردن
ببخشید این need for speed world با این همه هیبتش چطور ممکنه تو 900__800 مگابایت جا بشه.اگه کسی تا حالا دانلودش کرده بهم بگه که این بازی ناقصه یا بیش از حد فشردش کردن
Last edited by goldenmember; 27-08-2011 at 22:57.
نه آقا این بازی nfs world آنلاینه . برا همین فکر کنم کم حجمه.
درود ...
از دوستان تقاضا دارم به من کمک کنید ... من امولاتوری می خوام که بشه باهاش بازی Mario رو که روی میکرو اجرا میشد ، روی PC اجرا کرد ... خود بازی میکروش رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟؟
بفرمایید امولاتور همراه 50 تا بازی که ماریو هم توش هست
رمز :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی رو برای رایانه با همون سبک ساختن . چرا از اون استفاده نمی کنی ؟
سایت سازندش رو ادرس می دی ؟این بازی رو برای رایانه با همون سبک ساختن . چرا از اون استفاده نمی کنی ؟
من خودم نسخه فشردشو دانلود کردم هر کار بکنی آپدیت نیمشه فقط باید بری خود سایت EA از اونجا
یه فایل 14 MB هست بگیری یعنی Setup بعد نصبش میکنی بعد خودش 600MB رو دان میکنه بعد بازی اجرا میشه!!
افلاینم نداره فقط آنلاین
پس اکه میشه یه بازی تو اون سبک بهم معرفی کنین.need for speed نباشه چون اسم همشون میدونم.تست درایو نامحدود 1&2 رو هم دارم که خوشم نیومد.منظورم از این سبک بیشتر آزاد رانندگی کردن و کنه بودن پلیسه که اونا رو با داغون کردن جاهای مختلف بشه نابودشون کرد.گرافیکش هم در حد عالی باشه
ببخشید یه درخواست دیگه. یه چندتا بازی تو سبک
stranglehold__max payne 4__wanted
معرفی کنین.گرافیکش هم خوب باشه
ببخشید زیاد سوال میکنم ولی من transformers war for cyberton رو تازه نصب کردم ولی وقتی موس رو ول میکردی نشانه گیر مرکزی میرفت بالا.تازه ماشین هاش هم خیلی مزخرف بود.میخواستم بدانم ترانسفورمرز دیگه ای هم هست که این مشکلات رو نداشته باشه گرافیکش هم خوب باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)