و بازم ببخشید برد جاسپر چیه آیا آرکید با برد جاسپر بهتره یا پرمیوم جریان برق 220 و درایو ها و هارد ها و اینا چیه یکی جوون مردی کنه یه صورت کامل زیرو روی xbox360 را بکشه بیرون چون من خیلی از xbox خوشم اومده راهنماییم کنید که بخرم تروخدا زودتر
و بازم ببخشید برد جاسپر چیه آیا آرکید با برد جاسپر بهتره یا پرمیوم جریان برق 220 و درایو ها و هارد ها و اینا چیه یکی جوون مردی کنه یه صورت کامل زیرو روی xbox360 را بکشه بیرون چون من خیلی از xbox خوشم اومده راهنماییم کنید که بخرم تروخدا زودتر
اون فضای اشغال شده برای همه هارد ها هست
برای هارد های 20 هم 13 گیگی خالیه و 7 گیگ اشغال شده
این طور که میگن برای فایل های سیتمی خود کنسوله
ولی من هیچ وقت نفهمیدم به راستی چی تو این حجم بالاست
چون arcade که هارد نداره پس این 7 گیگش کجاست ؟
سلام دوستان یه سوال داشتم من ارکید جاسپر رو که خریدم بعضی اوقات (یک بار در 20 بار) وقتی لوگوی xbox بالا میاد واسه حدود نیم ثانیه صفحه شطرنجی میشه بعدشم درست میشه.
اشکالی چیزی داره یا عادیه؟؟؟؟
من خودمم سر از کار این آرکید در نیاوردم آقا پدرام.
دوست عزیز اصلا فکر نمی کنم که این مشکل خاصی باشه.ولی خوب از کسی نشنیدم که چنین حالتی براش پیش اومده باشه ولی شاید این حالت به خاطر tv شما باشه.من می گم اگر شد روی یه TV دیگه هم امتحان کنید اون موقع حد اقل می فهمید این حالت به خاطر به خاطر کنسوله یا چیز دیگه.موفق باشید دوست عزیزسلام دوستان یه سوال داشتم من ارکید جاسپر رو که خریدم بعضی اوقات (یک بار در 20 بار) وقتی لوگوی xbox بالا میاد واسه حدود نیم ثانیه صفحه شطرنجی میشه بعدشم درست میشه.
اشکالی چیزی داره یا عادیه؟؟؟؟![]()
آقا من داشبورد جدید رو ریختم رو کنسولم.بازی هم رو هاردم ریختم.حالا یه سوال دارم:
من بازی re5 رو روی هاردم ریختم.حالا هر وقت دیسک رو میذارم میره تو بازی حالا هر وقت میره تو بازی از روی هارد میره یا نه باید از بازی خارج بشم و دوباره توی قسمتی برم که گزینه ی اجرا از روی هارد داره برم تو بازی؟
چي ميگي تو ؟؟؟!!!
آره بابا هر موقع بره تو بازي از رو هارد ميخونه !!!
از روي هارد ميخونه
اگر دقت كني موقع اجرا شدن بازي ، كنسول تو آرامشه
ای بابا.دستت درد نکنه.آخه من هر وقت میذاشتم میرفتم بیرون میگفتم عجیبه صداش کم شده.بعد دوباره میرفتم تو بازی.عجبا.سوتی میدهیم![]()
-)سلام دوست عزیز.100 در صد XBOX 360 بخر.
-)این هارد برای سیو بازی ها هست دوست من.به منوی اصلی ایکس باکس می گن داشبورد.شما اگه داشبورد جدید رو روی کنسولت نصب کنی می تونی علاوه بر سیو بازی ها خود بازی ها رو هم روی هارد بریزی که خیلی مزیت داره.
-)آرکید که هارد نداره و مموری 256 داره.مدل پرمیوم 60 گیگ هارد داره و مدل الیت 120 گیگ.اگه پرمیوم بخری یا الیت (که با پول شما به راحتی میشه یه پرمیوم خرید)دیگه احتیاجی نیست هارد جدابخری.
-)اصلا مدل ایکس باکس برای بازی مهم نیست و شما هر مدلی که بخرید می تونید به راحتی بازی کنید.
-)بله ایکس باکس های حال حاضر کپی خور شده.و هیچ مشکلی نیست.
-)قیمت هر بازی با بهترین کیفیت روی دیسک های مرغوب VERBATIM یا T-GATE معمولا 5000 تومنه
خوب به هر حال چون با ریختن بازی ها روی هارد کنسول بازی رو از روی هارد اجرا می کنه و این طوری به لنز درایو دستگاه فشار کمتری میاد نسبتا مهمه و اصلا هارد ربطی به گرافیک نداره پس نگران نباشید.البته پرمیوم 380 هست که کاملا به پول شما می خوره دوست من!در ضمن شما اگه می خوای بخری از بازی سنتر بخری بهتره چون حتما پولتم بخوره دوست من.آقا مجید و آقا پیام قیمتاشون خیلی مناسبه.لینکشو پایین می ذارم برات.آرکید هم یکی از مدل های ایکس باس 360 با 256 مگابایت مموری.یه مقدار امکاناتش کمتره ولی یه بازی آرکید روش هست.و یه سوال میدونم آرکد هارد نداره آیا نداشتن هارد خیلی چیز مهمی هست یعنی بازی با گرافیک بالا و خوب اجرا نمیشه و چون پریمیوم گرونه نمیتونم بخرم پس گذینه درست آرکد است آیا چیز بدرد بخوری هست و مال کجا را بگیرم یکم در موزد آرکد توضیح بدین چون 5 فروردین میخوام به جمع شما اضافه شم و بگید هارد کجا استفاده میشه
آقا مجید
آقا پیامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد دوست من این ماجرای برد ها هم سر دراز دارد خلاصه بگم که اولا خیلی گرما ایجاد می کرد و باعث می شد که کنسول زیادی گرم بشه و به حالتی به نام 3 چراغه بیفته که دیگه بقیشو نگم بهتره...بعد همین طور برد ها بهتر شد تا فالکون که CPU اون شد 65 نانومتری و دیگه این مشکلات بر طرف شد و دیگه گرمای زیادی تولید نمی کرد الان اکثر پرمیوم ها و الیت ها و آرکید ها همین برد رو دارن.بعد حالا برد جاسپر اومده که فقط تو آرکید دیده شده و علاوه بر CPU گرافیک هم 65 نانو متری شده و دیگه خیلی بهتر شده.البته شما اگه بخوای ایکس باکس با برد فالکون هم بخری هیچ مشکلی نیست و می تونی روزی 7-8 ساعت متوالی با دستگاه بازی کنی(خیلی از بچه ها مثل خود من برد دستگاهشون فالکونه و هیچ مشکلی ندارن.پس شما هم اگه بخوای بخری جای نگرانی نیست) اون ماجرای برقم چبز مهمی نیست.اگه دیگه سوالی بود در خدمتیم.انشاالله هرچه زود تر ایکس باکس 360 بخری دوست من و به ما ملحق بشی.موفق باشی دوست عزیزو بازم ببخشید برد جاسپر چیه آیا آرکید با برد جاسپر بهتره یا پرمیوم جریان برق 220 و درایو ها و هارد ها و اینا چیه یکی جوون مردی کنه یه صورت کامل زیرو روی xbox360 را بکشه بیرون چون من خیلی از xbox خوشم اومده راهنماییم کنید که بخرم تروخدا زودتر![]()
Last edited by S.Y.K; 23-03-2009 at 02:34.
S.y.k عزیز ممنون از همهی اطلاعات شما واقعا بهتریت پست سایت بود بهنظره من دستت درد نکنه از یه مغازه هم برسیدم قیمتها اینگونه بود
آرکد 250
پریمیوم 290
الیت 410
اینا خیلی قیمنشون کمه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)