تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 512 از 616 اولاول ... 12412462502508509510511512513514515516522562612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,111 به 5,120 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من متولد نیمه اول سال 72 هستم.امسال سال دومه که کنکور میدم.ازپیش دانشگاهی یه درس افتاده داشتم که خرداد امسال پاس کردم.میشه برم پیام نور و کنکور سال دیگه هم شرکت کنم؟ یا اینکه باید قبل از ثبت نام کنکور از پیام نور انصراف بدم؟/

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

میتونید همزمان با تحصیل در پیام نور در کنکور هم شرکت کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کی به شما گفته تا آخر شهریور مهلت دارید؟ متولدین ۳ ماه دوم سال ۷۲ تا ۹۱.۹.۱۸ مهلت دارند (انتهای پست اول این تاپیک هم گفتم ) ! در ضمن موقع ثبت نام دانشگاه یه برگه برای درخواست معافیت تحصیلی بهتون می ده و تشریف می برید پلیس +۱۰ براتون معافیت تحصیلی صادر می کنه! والسلام...!
    سلام.
    من گیج شدم اگه میشه این سه موردی که گذاشتمو توضیح بدین

این قانون جدید که اومد یادمه روزنامه ها مینوشتن الان از سایت نظام وظیفه پیدا کردم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1391/2/30 شنبه
    مهلت معرفي مشمولان متولد 1372 از سوي سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام شد
    گروه ناجا- سازمان وظيفه عمومي ناجا طي اطلاعيه اي، مهلت معرفي مشمولان متولد 1372 را اعلام كرد. به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، اين سازمان طي اطلاعيه اي اعلام داشت : با توجه به اينكه در قانون جديد خدمت وظيفه عمومي ، سن مشموليت و تاريخ معرفي مشمولان تغيير كرده است، لذا ممكن است بعضي از مشمولان به خصوص مشمولان متولد 1372 به دليل عدم آگاهي از مقررات جديد، تاكنون وضعيت خدمتي خود را با مقررات جديد تطبيق دهند و به همين دليل، وارد غيبت شوند.
    لذا تصميم براين گرفته شد تا به منظور مساعدت به آن دسته از مشمولان زيرديپلم و ديپلم يا پيش دانشگاهي متولد 1372 كه تاكنون خود را معرفي نكرده اند ، به مدت چند ماه، فرصت بيشتري براي معرفي داده شود تا وارد غيبت نشوند و از طرفي مشمولان ديپلم يا پيش دانشگاهي فارغ التحصيل خرداد 90 نيز بتوانند در آزمون ورودي دانشگاه ها در سال جاري شركت نمايند.
    اين اطلاعيه مي افزود: براين اساس، كليه مشمولان متولد 1372 كه تا قبل از تاريخ تصويب قانون جديد وظيفه عمومي ( يعني از مورخ 22/8/90) فارغ التحصيل شده، ترك تحصيل نموده ، انصراف داده و يا اخراج شده اند، حداكثر تا 31/6/91 مهلت دارند تا وضعيت خدمتي خويش را از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) مشخص نمايند و در صورت عدم معرفي از تاريخ 1/7/91، غايب محسوب مي شوند.
    همچنين لازم به ذكر است، آندسته از مشمولان متولد 1372 كه بعد از تاريخ 22/8/90 فارغ التحصيل شده، انصراف داده، ترك تحصيل كرده و يا اخراج شده اند، از تاريخ فراغت از تحصيل و يا ترك تحصيل و غيره، به مدت يك سال، مهلت داشته تا وضعيت خدمتي خويش را مشخص نمايند.
    البته بگم تو متن گفته از مورخ 22/8/90 که فکر کنم منظورش "تا" بوده چون در ادامه گفته بعد از تاريخ 22/8/90 این که هر دو تاش میشه بعد از اون تاریخ احتمالا اولی "تا" اون تاریخ هست.

و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1391/5/23 دوشنبه
    مهلت معرفي مشمولان متولد سال هاي 72 و قبل آن
    گروه ناجـا- متولدين ماههاي فروردين تا آبان 1372 كه تا شهريور ماه 90 موفق به اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي شده اند تا پايان شهريورماه سال 91 مهلت دارند، وضعيت خدمتي خود را مشخص كنندبه گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، سرهنگ ”محمد رضا اكبر حلوايي“ معاون مشمولان و امور معافيت هاي اين سازمان درباره مهلت معرفي مشمولان متولد سال هاي 72 و قبل آن، اظهار داشت : با توجه به اينكه در قانون وظيفه عمومي تغييراتي در مورد سن مشموليت و يا مهلت معرفي مشمولان ايجاد شده لذا ممكن است برخي ازمشمولان متولد 72 و قبل آن به علت عدم آگاهي ازاين تغييرات، وضعيت خدمتي خود را تاكنون تطبيق نداده اند و وارد غيبت شوند.
    وي افزود: با تدابير صورت گرفته متولدين ماههاي فروردين تا آبانماه 1372كه تا شهريور ماه 90 موفق به اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي شده اند تا پايان شهريورماه سال 91 مهلت دارند، وضعيت خدمتي خود را از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) مشخص نمايند و تا اين زمان غايب محسوب نمي شوند.
    معاون مشمولان و امور معافيت هاي سازمان وظيفه عمومي ناجا ادامه داد: همچنين آن دسته ازمشمولان متولد آبانماه 1372 به بعد و كساني كه بعد از شهريورماه 90 فارغ التحصيل شده اند نيز از تاريخ فراغت از تحصيل به مدت يكسال مهلت معرفي خواهند داشت .
    سرهنگ حلوايي تصريح كرد: متولدين سال هاي قبل از 72 كه در خرداد ماه سال 90 در مقطع متوسطه فارغ التحصيل شده اند چنانچه تا خرداد ماه سال 91 خود را معرفي نكرده باشند وارد غيبت شده و مجاز به ادامه تحصيل در دانشگاه نمي باشند اما كساني كه بعداز خرداد ماه 90 فارغ التحصيل شده اند بدليل انطباق با قانون خدمت وظيفه عمومي مصوب 22/8/90 تا مهلت يكساله معرفي خود پس از فراغت از تحصيل، غايب محسوب نمي شوند.

1391/6/14 سه شنبه
    شرط ادامه تحصيل فارغ التحصيلان ديپلم و پيش دانشگاهي در دانشگاه
    گروه ناجا-.فارغ التحصيلان ديپلم و پيش دانشگاهي چنانچه ظرف مدت يكسال از تاريخ فراغت در مقطع متوسطه در دانشگاه پذيرفته شوند با اخذ معافيت تحصيلي مي توانند به تحصيل ادامه دهند. به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، سرهنگ "محمدرضا اكبر حلوايي" معاون مشمولان و امور معافيت هاي اين سازمان در خصوص شرط ادامه تحصيل فارغ التحصيلان ديپلم و پيش دانشگاهي در دانشگاه اظهار داشت : براساس قانون خدمت وظيفه عمومي، فارغ التحصيلان ديپلم وپيش دانشگاهي چنانچه ظرف مدت يكسال از تاريخ فراغت از تحصيل در مقطع متوسطه در دانشگاه پذيرفته شوند با اخذ معافيت تحصيلي مي توانند به تحصيل خود ادامه دهند .
    وي افزود : چنانچه تاريخ پذيرش آنان در دانشگاه پس از گذشت يكسال ازتاريخ اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي باشد، مجاز به تحصيل نخواهند بود.
    سرهنگ حلوايي اظهار داشت : با توجه به اينكه قانون مذكور در آبانماه سال 90 تصويب و به مورد اجرا گذاشته شده است لذا آن دسته از مشمولاني كه در خرداد ماه سال 90 موفق به فراغت از تحصيل در مقطع متوسطه شده اند و در مهلت معرفي يكساله (تا پايان خرداد ماه امسال )وضعيت خدمتي خويش را مشخص نموده و وارد غيبت نشده اند، در صورتيكه تا پايان شهريور ماه 91 در دانشگاه پذيرفته شوند، مي توانند از معافيت تحصيلي استفاده نمايند.
    اين مقام مسئول ملاك پذيرش در دانشگاه را براي كساني كه از طريق آزمون سراسري شركت كرده اند، تاريخ اعلام نتايج قطعي آزمون و براي كساني كه بدون آزمون سراسري در دانشگاه پذيرفته مي شوند تاريخ ثبت نام در دانشگاه اعلام نمود.
    سرهنگ حلوايي، شرط برخورداري از معافيت تحصيلي را نداشتن غيبت عنوان داشت و تاكيد كرد: مشمولاني كه وارد غيبت شده باشند مجاز به تحصيل نيستند و معافيت تحصيلي براي آنان صادر نخواهد شد.
    سرهنگ حلوايي در خصوص ادامه تحصيل سربازان در حال خدمت اظهارداشت : اين قبيل افراد چنانچه در رشته هاي كارشناسي و بالاتر پذيرفته شوند به شرط نداشتن غيبت از خدمت ترخيص خواهند شد و در صورت پذيرش در رشته هاي مقطع كارداني مجاز به تحصيل نمي باشند.
    هر سه تا میگن بر اساس قانون جدید آبان 90 تا پایان شهریور 1391 ... ببخشید که متوجه نمیشم اگه اشتباه میکنم میشه توضیح بدید منظورشو؟

ممنون

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام.
    من گیج شدم اگه میشه این سه موردی که گذاشتمو توضیح بدین

این قانون جدید که اومد یادمه روزنامه ها مینوشتن الان از سایت نظام وظیفه پیدا کردم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته بگم تو متن گفته از مورخ 22/8/90 که فکر کنم منظورش "تا" بوده چون در ادامه گفته بعد از تاريخ 22/8/90 این که هر دو تاش میشه بعد از اون تاریخ احتمالا اولی "تا" اون تاریخ هست.

هر سه تا میگن بر اساس قانون جدید آبان 90 تا پایان شهریور 1391 ... ببخشید که متوجه نمیشم اگه اشتباه میکنم میشه توضیح بدید منظورشو؟

ممنون
    چه مملکت جالبی داریم

شما تا ۷.۱ مهلت دارید گویا ، یعنی شنبه دیگه تو این یه هفته اگه ثبت نام کنید احتیاج به ارسال دفترچه و این جور مسائل نیست و روند عادی رو طی می کنید! فقط و فقط تو این هفته پروسه ثبت نامتون رو انجام بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چه مملکت جالبی داریم

شما تا ۷.۱ مهلت دارید گویا ، یعنی شنبه دیگه تو این یه هفته اگه ثبت نام کنید احتیاج به ارسال دفترچه و این جور مسائل نیست و روند عادی رو طی می کنید! فقط و فقط تو این هفته پروسه ثبت نامتون رو انجام بدید
    سلام.
    خب منم همینو گفتم دیگه
    سوال منم این بود که روش کار چیه و چقدر طول میکشه که جواب گرفتم:
    در ضمن موقع ثبت نام دانشگاه یه برگه برای درخواست معافیت تحصیلی بهتون می ده و تشریف می برید پلیس +۱۰ براتون معافیت تحصیلی صادر می کنه! والسلام...!
    اگه مدیران خواستن ویرایش پست اول یادتون نره
    Last edited by eshghe abi; 16-09-2012 at 14:21.

داره خودمونی میشه SALVATION1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سوال

ببخشید ولی من امسال کنکور دادم و چون داروسازی زده بودم با رتبه ی 3700 مردود شدم

متولد 1/10/1372
    تکلیفم چیه الان دارم برای 2 رقمی می خونم می تونم دوباره کنکور بدم

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

این طور که من فهمیدم یکسال وقت داری و این یکسال از آخر شهریور شروع میشه. خودمم همین مشکلو داشتم.

8. این کاربر از aref_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سوال

ببخشید ولی من امسال کنکور دادم و چون داروسازی زده بودم با رتبه ی 3700 مردود شدم

متولد 1/10/1372
    تکلیفم چیه الان دارم برای 2 رقمی می خونم می تونم دوباره کنکور بدم
    قوانین خیلی عوض شده اما :‌

10. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SALVATION1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این طور که من فهمیدم یکسال وقت داری و این یکسال از آخر شهریور شروع میشه. خودمم همین مشکلو داشتم.
    قوانین خیلی عوض شده اما :‌

آقا ببخشید ولی از این دو پهلو تر نمی تونستید جواب بدید؟
    آره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

آقا ببخشید ولی از این دو پهلو تر نمی تونستید جواب بدید؟
    آره یا نه؟
    نمی دونم سایت چرا لینک ها رو پاک می کنه اما جواب سوال شما رو نظام وظیفه اینجوری داده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MeMri; 16-09-2012 at 23:47.

13. 3 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •