به نظر من دوستان اگه اینترنت واسشون مهم نیست طرح طلایی انتخاب نکنن فعلا با این دقایق رایگانبراشون باصرفه تره.
طرح طلایی به نظر من فعلا بهترین و مناسبترین و کم هزینه ترین طرحه![]()
به نظر من دوستان اگه اینترنت واسشون مهم نیست طرح طلایی انتخاب نکنن فعلا با این دقایق رایگانبراشون باصرفه تره.
طرح طلایی به نظر من فعلا بهترین و مناسبترین و کم هزینه ترین طرحه![]()
همراه اولتو تبریز تو بعضی از خیابونها به مدت چند ثانیه اسم خیابونن رو رو صفحه گوشی میندازه.
ایرانسل قرار بود خیلی وقت پیش این سرویس و فعال کنه ولی متاسفانه فعلا خبری نیست!!!
شاهین جون از سرویس Cell Info و GPS ایرانسل خبره تازه ای داری ؟
میدونی دقیق کی راه اندازی میشن ؟
درضمن اگه خبری جدیدی داری از پوشش دهی واسمون یه خبری بدی ممنون میشم![]()
Last edited by TempesT; 04-08-2007 at 01:19.
دقیقا مشکل من و داری منم زنگ زدم گفتن درست میشه !!!
اگه خبری شد حتما واسه منم خبر بدی مرسی![]()
پس الأن باید چکار کنیم؟؟؟ کنسل کنیم یا اینکه منتظر بشیم ببینیم چی میشه؟؟؟ من الأن نمی دونم با اینکه 30 تومن کم کرده بالأخره طرح طلائی فعال هست یا نه؟![]()
باید کمی صبر کنیم ببینیم تو صورت حساب مرداد چی میشه !!!
اگه طرح طلایی برات کار میکنه یهنی اینترنت رایگان تماسهای ارزان و رایگان و ... که هیچ ولی یه تست کن اگه کار نکرد کنسل کن و برگردون به پایه ثانیه ای ولی اگه اهل اس ام اس زیاد هستی برگردون به طرح قرمز.
یه خبر جدید کد در خواست تماس #............*150* تقریبا واسه کلیه خطوط اعم از ایرانسلهمراه اول
و .... کار میکنه.
گه گاهی واسه دیگر خطوط ها ارور میده ولی بعد چند بار تست میفرسته
شاهین جان بی زحمت در مورد این کد واسه سایر خطوط
و اینکه ذخیره شماره تماس گیرنده و صندوق صوتی به طور رسمی کی واسه کلیه خطوط ایرانسل راه اندازی میشه هم اگه اطلاعی داره به ما هم بدی ممنون میشیم
آخه واسه من و اکثر دوستام هر موقع میزنیم مینویسه متاسفانه شبکه موقتا با مشکل مواجه هست و......
cell info توشهر ما سبزوار برای ایرانسل از اول فعال بود و اسم bts و مینوشت یک ماه میشه که همراه اولم این سرویس و فعال کرده اونم اسم bts و مینویسه
شاید گوشیت تنظیم نیست از قسمت تنظیمات پیام کوتاه اطلاعات سلولی رو روشن کن
البته یه چیز دیگه هم هست بعضی گوشی ها فقط زمانی که bts عوض میشه اسمش و برا چند ثانیه نشون میده بعد حذف میشه
طبيعيه. براي منم نيومده.
نه متاسفانه تنظیماتش درسته ولی تو تبریز کار نمیکنه.
گفتم که ماله دوستام هم همینطوریه![]()
دوست من سیم کارت اعتباری خریده جایزش نیومد.الان اس ام اس اومده که ثبت نامت ناقصه ثبت نامت و تکمیل کن.
حالا این باید چی کار کنه؟ از کجا واسه تکمیل ثبت نام اقدام کنه بهتره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)