تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
590. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خيلي توپه

371 62.88%
  • اي بدك نيست

142 24.07%
  • نه اصلا حال نكردم

77 13.05%
صفحه 511 از 542 اولاول ... 11411461501507508509510511512513514515521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,101 به 5,110 از 5412

نام تاپيک: Grand Theft Auto: San Andreas

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

با همین روش ردش کردم بالاخره...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

لعنت بر شیطون..
    ایم ماموریتی که باید تایدر خائن رو بکشیم رو با هزار بدبختی و تعقیب و گریز کشتمش...داشتم میرفتم بازی رو سیو کنم که یه دفه هنگ کرد....

ای کاش این هم مثل نسخه IV قابلیت AUTO SAVE داشت

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یه اتفاق خیلی جالب تو این بازی....
    یه ماموریتی بود چند روز پیش داشتم انجام میدادم که باید دنبال یه ماشینی که یه دختره سوارشه بریم....
    بعد جلوش ترمز میکردیم یه جوری که ماشینمون بخوره بهش و اون جهتش عوض بشه... و در نهایت ماشین رو بدزدیم.....نمیدونم گیمیرهایی قدییمی میدونن کدوم ماموریت رو میگم یا نه؟؟
    نکته جالب اینجا بود که وقتی خودمو به نقطه مشخص شده در نقشه رسوندم دیدم دختره کشته شده
    ماشین هم کنارش پارک شده...البته نمیشد سوارش شد ولی خیلی برام جالب بود این اتفاق تو بازی....

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

رسیدم به ماموریت آموزش پرواز...
    اگه یکی از دوستان لطف کنن برام این کلاس پرواز رو رد کنه ممنون میشم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه سوال هم داشتم:
    مگه ما تو اون ماموریتی که باید دنبال یه هلیکوپتر میکردیم تورینو رو نکشتیم...جطوری زنده شده باز؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    آقایون من همون طور که گفته بودم بازی رو تمومکردک از اول شروع کردم به بازی و رسیدم به مرحله مدسه هواپیما و توی مرحله هلیکوپتری که باید کامیون ها رو بزنه
    می شه یه کم راهنمایی کنید که بعد از این که زدمشون می رم نقطه قرمز امتیاز 55 درصد می ده می شه بگید مشکل من کجاست آیا دقیقا توی نقطه ی قرمز فرود بیام
    و می شه بگید می تونم بجای چپ کلید کلیدی رو واسه کیبرد تنظیم کرد یا نه چون با موس خیلی سخته

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

رسیدم به ماموریت آموزش پرواز...
    اگه یکی از دوستان لطف کنن برام این کلاس پرواز رو رد کنه ممنون میشم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سوال هم داشتم:
    مگه ما تو اون ماموریتی که باید دنبال یه هلیکوپتر میکردیم تورینو رو نکشتیم...جطوری زنده شده باز؟؟؟؟
    این قسمت از بازی رد شد. (مراجعه به ضمیمه) ولی مهدی جان! بهتر بود این ماموریت ها رو خودت رد میکردی.
    جلوتر باز هم ماموریت پرواز وجود داره...

تا جایی که یادمه ماموریت قبلیش این بود که از یه هلی کوپتر مقابل هلی کوپتر های مهاجم دفاع بشه و بعدش به دنبال بار هلی کوپتر بریم... اصلا کشتن تورینو در کار نبود!

سلام
    آقایون من همون طور که گفته بودم بازی رو تمومکردک از اول شروع کردم به بازی و رسیدم به مرحله مدسه هواپیما و توی مرحله هلیکوپتری که باید کامیون ها رو بزنه
    می شه یه کم راهنمایی کنید که بعد از این که زدمشون می رم نقطه قرمز امتیاز 55 درصد می ده می شه بگید مشکل من کجاست آیا دقیقا توی نقطه ی قرمز فرود بیام
    و می شه بگید می تونم بجای چپ کلید کلیدی رو واسه کیبرد تنظیم کرد یا نه چون با موس خیلی سخته
    بعد از زدن اون سه تا کامیون ثابت باید حساب اون دو تا ماشین متحرک رو هم برسین و بعدش تو دایره قرمز فرود بیاین. هم باید سریع باشین و هم دقیقا وسط دایره بنشینین تا امتیاز بهتری بگیرین.

کنترل هلی کوپتر با خود کیبورد رو توصیه میکنم.

7. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

این قسمت از بازی رد شد. (مراجعه به ضمیمه) ولی مهدی جان! بهتر بود این ماموریت ها رو خودت رد میکردی.
    جلوتر باز هم ماموریت پرواز وجود داره...

تا جایی که یادمه ماموریت قبلیش این بود که از یه هلی کوپتر مقابل هلی کوپتر های مهاجم دفاع بشه و بعدش به دنبال بار هلی کوپتر بریم... اصلا کشتن تورینو در کار نبود!
    اره حرفتون درسته..ولی من بنا به دلایلی حداکثر تا یک ماه دیگه میتونم این بازی رو ادامه بدم بهدش شاید تا اخر عمرم فرصت انجام این بازی رو نداشته باشم به همین دلیل این مامرویتهای وقت گیر که باید کلی براش وقت بزارم رو ترجیح میدم بقیه برام ردش کنن چون میدونم برای رد کردن این جور ماموریتا حدقال باید یک هفته ای وقت بزارم منم گفتم که فرصتشو ندارم

در مورد قسمت دوم...مامورت قبل رو نمیگم
    ماموریت بود برای وزوی که بهمون میگه برو اون هلکیوپتر رو نابودکن ...وقتی به هلیکوپتر میرسیم اون فرار میکنه و میره ماه م باید با ماشین دبنالش میرفتیم وقتی به یه جایی مبرسیم با آر پی جی میزدیمش (شاید 7-8 ماموریت قبل از این ماموریت بود)

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یکی دقیقا کنترل هواپیما رو توضیح میده...
    اصلا تعادل ندره...این ماموریتی که باید با ارتفاع پایین پرواز کنیم...یه ذره هواپیما رو چپ یا راست میبرم تعادلش به هم میخوره و می خوره زمین و میترکه....

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در مورد قسمت دوم...مامورت قبل رو نمیگم
    ماموریت بود برای وزوی که بهمون میگه برو اون هلکیوپتر رو نابودکن ...وقتی به هلیکوپتر میرسیم اون فرار میکنه و میره ماه م باید با ماشین دبنالش میرفتیم وقتی به یه جایی مبرسیم با آر پی جی میزدیمش (شاید 7-8 ماموریت قبل از این ماموریت بود)
    یادم نیست مگه اینکه اسم ماموریت رو بگی.

یکی دقیقا کنترل هواپیما رو توضیح میده...
    اصلا تعادل ندره...این ماموریتی که باید با ارتفاع پایین پرواز کنیم...یه ذره هواپیما رو چپ یا راست میبرم تعادلش به هم میخوره و می خوره زمین و میترکه....
    کلید های W و S که به ترتیب افزایش و کاهش سرعت حساب میشه. کلیدهای فلش جهت چپ و راست همون کار کلید های A و D رو میکنه که دور زدن هواپیما به کمک بالا پایین کردن بال هاست. کلید های فلش بالا و پایین هم برای اوج گرفتن و پایین اومدنه. کلید های E و Q هم که مربوط میشه به سکان عمودی که کاربردش برای دور زدن هواپیما رو زمینه. کلید 2 هم چرخ هواپیما رو جمع و باز میکنه. کنترل هواپیما در وضعیت سوم شخص بسیار راحت تره.

موقع دور زدن به چپ و راست و نزدیک به زمین , کلیدهای فلش جهت چپ و راست با کلید فلش پایین استفاده میشه. اینطوری برخورد نمیکنی. البته ذره ذره کلید های رو بزن نه یهویی...

11. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یادم نیست مگه اینکه اسم ماموریت رو بگی.

کلید های W و S که به ترتیب افزایش و کاهش سرعت حساب میشه. کلیدهای فلش جهت چپ و راست همون کار کلید های A و D رو میکنه که دور زدن هواپیما به کمک بالا پایین کردن بال هاست. کلید های فلش بالا و پایین هم برای اوج گرفتن و پایین اومدنه. کلید های E و Q هم که مربوط میشه به سکان عمودی که کاربردش برای دور زدن هواپیما رو زمینه. کلید 2 هم چرخ هواپیما رو جمع و باز میکنه. کنترل هواپیما در وضعیت سوم شخص بسیار راحت تره.

موقع دور زدن به چپ و راست و نزدیک به زمین , کلیدهای فلش جهت چپ و راست با کلید فلش پایین استفاده میشه. اینطوری برخورد نمیکنی. البته ذره ذره کلید های رو بزن نه یهویی...
    والا اسم ماموریت که یادم نیست ولی میشد بعد از اینکه رایدر رو میکشیم.....(یک یا دو ماموریت بعد از اون بود)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •