اگه منظورت اون سایتیه که دموی تیم ها رو میذاره، این بود:
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اگه منظورت اون سایتیه که دموی تیم ها رو میذاره، این بود:
شرمنده ها، ولی من با این حرفت کاملا مخالفمحداقل فقط خودت استفاده کن و در معرض استفاده عموم قرار نده. اینم بدون که با چیت، بازیت بهتر که نمیشه هیچ، روز به روز بدتر هم میشه. یه نصیحت دوستانه بود
موفق باشی![]()
اقا مهدی این cfg چیه؟ config?
چجوری هست رو بازی تاثیر داره؟
کاملا تایید میشه .
خدا لعنت کنه کسیو که این Wall رو اختراع کرد .
با اجازه مهدی خان :
Cfg همون Configure ، یعنی تنظیماتی که شما واسه خودت گذاشتی .
وقتی شما Cfg یه بازیکن حرفه ای رو گیر بیاری ، بعد از یه مدت بازی کردن میتونی مثل اون بازی کنی .
یواش یواش سطح بازیت میره بالا .![]()
آقامن cfg نمیشناسم اگه میتونی کاری بکن که تیر هام همه وسط نشونه بخورن بگو چکار کنم تا تیر های من همه وسط نشونه بخورن اگه این cfg کار میکنه خوب چرا معتلی بزارش دیگه دوست من
خوب در باره ی وال باید بگم من آدتم اینه که بدون وال تو بازی نیام حالا شما هرچی میخواین اسمشو بزارین از noob گرفته تا ... خودتون میدونین حالا از بحث وال مال بگذریم هستید 1روز قرار بزاریم تو 1سرور بریم حال همه رو بگیریم و بازی رو تو مشتمون بگردونیم اگه هستین فقط تو بازی اول اسمتون بنویسید p30world_esmike doost darin ro bezarin مثل ادمین ها که اول اسمشون مینویسند admin_esmesh فقط اولش بنویسید p30world_esmike doost darin ro bezarin جون من بیاین میخوایم حال کنیم یک قرار جامع بزارین تا همه با هم بریم حالا کنیم موندم بریم CT یا Teror کدوم خوبه به نظرتون ؟؟؟؟؟؟
منتظر جوابم
میاین؟؟؟؟؟؟؟
اینم از cfg که بچه ها خواسته بودن. مال چند تا از پلیرهای تاپ رو گذاشتم. من خودم از مال walle استفاده می کنم.
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز از این ممنونم دانلودش کردم اما یاد ندارم چکارش کنم لطفا بگو فایل هاشو کجا بریزم تا کار کنه tanks
بعد در مورد کانتر گروهی کسی نمیاد از بچه ها ؟؟؟؟؟؟![]()
بعد از این که اون فایل رو از حالت فشرده خارج کردی، فایل های موجود در یکی از پوشه ها (هر کدوم رو که دوست داری، مثلا فایل های موجود در پوشه Neo) رو در آدرس زیر کپی کن(باید با پیغام overwrite مواجه بشی و yes بزنی):
دوست عزیز کار کرد اما اون کاری که رو که من میخوام نکرد
من می خوام وقتی که با تفنگ ول میدم و میزنم تیرا پراکنده نشن ( مثل بعضی بازی کن ها ) اما این طوری نشده هنوز یک CFG دیگه بدید لطفا
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)